2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Radyoterapiden dolayı rahmim 5 mm üstüne hiç çıkmadı. Doktorum kök hücre deneyelim dedi en son. Ama içimden sadece yatmak geliyor.

Allah’ım razı olsun. Hepimiz için hayırlı olanı versin

Çok doğru söylüyorsunuz. Allah razı olsun

Kızlar tekrar merhaba

7. Gün 9.08
8.gün 14.58
9. Gün 18.11

Bi problem var ama ney anlayamıyorum dr a da ulaşamadım . Hem değerler oldukça düşük hem artış değil mi

Bilmiyorum daha once kaybim oldugu icin cok korkuyorum ama iyice kafayi yedim test yapmaktan insallah dogrudur bu sonuclar
Biz şulemrl ile hergün ikişer tane test yapıyorduk . İlk bizlerde böyle başladık gün gün koyulastı ve pozitife ulaştık . Endişelenmeyin. Hayırlı olur inşallah darısı dileyen herkese inşallah

Kizlar bugun sabah ve oglen yaptigim testler 6. Gunum mor olani freely marka hepsinde cikip onda cikmamasi ne demek bunu yasayan oldu mu
Bende bugün 7.günüm prodoctor ve freely ile yaptım. Freelyde çok çok silik çıktı. 5.gün freely negatif awox silikti. Sitede okuduğum yorumlara göre freely iyi demişler ama ben hiç öyle düşünmüyorum. Duyarlılığı çok zayıf. O yüzden takılma bence.

Oluyor ya benim de işim ağır. Eğilmem gerektiği ayakta uzun süre kalmam gereken hal oluyor. O yüzden bana da giriyor sızı arada.

Oluyor ya benim de işim ağır. Eğilmem gerektiği ayakta uzun süre kalmam gereken hal oluyor. O yüzden bana da giriyor sızı arada.
korktm gıttım acile kese görundu 4,9 mm enfeksıyon degerlerıne baktılar bakalım inşllh bısı cıkmaz.8 saat arkaarkaya derse girınce haşatım cıktı ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…