• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerimi gün ve gün not aldım.

Emek verip bu kadar yazman ne kadar güzel ve denemen pozitif ile sonuçlanmış tebrik ederim benimde son reglm 15 aralık 20 aralık bitti resmen aynı anda denemelere başlanmış😀 tabi ben sık sık deneyemedim yoğun çalışıyorum yorgundum vs regl 20sinde bitti 3 şubata kadar 2.3 günde bir oldu özellikle yumurtlama günüde denediik şuan ayın 15ine çok az bi süre kaldı ve inanılmaz sabırsızlıyım test aldım yapmaya cesaret edemiyorum daha bir hafta var testte çıkmaz diye yapmıyorum senin adına çok sevindim inşallah hamileliğin sorunsuz geçer ve hayırlısı ile bebeğini kucağını alırsın 🥰
Merhaba canım maalesef hamileliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı bu ay tekrar denemelere devam ama bu ay hiç bir belirtim yok sanırım olmadı bu ay bakalım inşallah Rabbim gönlüne göre versin şeninde🙏🏻

Merhaba canım maalesef hamileliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı bu ay tekrar denemelere devam ama bu ay hiç bir belirtim yok sanırım olmadı bu ay bakalım inşallah Rabbim gönlüne göre versin şeninde🙏🏻
Ya pskoloji çok önemli bak kendimizi ona adapte ediyoruz evet denedik tamam oldu tuttu diyip o belirtileri yaşıyoruz bendede oldu ettafımda da çok oldu hatta günü bile geçti ama sonrasında regl oldu kafamız rahat olmalı kendimizi ona şartlamamız gerekli ama elimzde değil tabi ister istemez acaba tuttumu oldumu diye düşünmeden edemiyoruz🙂 bende resmen reglm bittikten sonra her allahın günü bu konuları araştırıyorum reglime 6 gün kaldı heycanla bekliyorum işte

Ya pskoloji çok önemli bak kendimizi ona adapte ediyoruz evet denedik tamam oldu tuttu diyip o belirtileri yaşıyoruz bendede oldu ettafımda da çok oldu hatta günü bile geçti ama sonrasında regl oldu kafamız rahat olmalı kendimizi ona şartlamamız gerekli ama elimzde değil tabi ister istemez acaba tuttumu oldumu diye düşünmeden edemiyoruz🙂 bende resmen reglm bittikten sonra her allahın günü bu konuları araştırıyorum reglime 6 gün kaldı heycanla bekliyorum işte
Aynen dediğin gibi canım bende öyle düşünüyorum. Benimde son adet tarihim 19 Ocak bakalım bu ay bi beklentim yok

Sizin belirtiniz var mı şuan

Belirtilere kulak vermiyorum kesinlikle çünkü pskolojik olduğunu düşünüyorum 15 şubat adet günüm az kaldı ama o kadar beklemicem 3 gün sonra test yapıcam 🙂
İnşallah hayırlısı olsun hakkında 🙏🏻 Burayada yaz mutlaka merak ederim. Bende çarşamba günü test yapmayı düşünüyorum bakalım

Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğim 5 hafta da kahverenk leke gördüm doktora attım birşey olmaz kırmızı gelirse gel bakalım demişdi coraspini 1 hafta içmemem gerektiğini söyledi içi. Rahat etmedi başka doktora gittim ultrasonla bakıldı 2 tane kese gözükdü sonraki gün öncekinden daha az kahverenk leke geldi korkuyorum düşük felan olurmu diye 2 3 gün sürebilir yazıyor internette 5 haftada lekelenme yaşayan oldumu kesenin biri 3mm diğeri 2mm

Bende öyleyim şaka gibi :) gün gün bekliyorum inanın ne tuhaf bir istek bazen kendime gülüyorum 🤣

Bende öyleyim şaka gibi :) gün gün bekliyorum inanın ne tuhaf bir istek bazen kendime gülüyorum 🤣
Ben yarın sabah test yapıcam ama muhtemelen tutmadı adet öncesi bende baş ağrısı olur 3.4 gün önceden bugünde başım ağrıdı yarın sabah kalkınca test yapıcam yinede 🙂

Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğim 5 hafta da kahverenk leke gördüm doktora attım birşey olmaz kırmızı gelirse gel bakalım demişdi coraspini 1 hafta içmemem gerektiğini söyledi içi. Rahat etmedi başka doktora gittim ultrasonla bakıldı 2 tane kese gözükdü sonraki gün öncekinden daha az kahverenk leke geldi korkuyorum düşük felan olurmu diye 2 3 gün sürebilir yazıyor internette 5 haftada lekelenme yaşayan oldumu kesenin biri 3mm diğeri 2mm2

Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğim 5 hafta da kahverenk leke gördüm doktora attım birşey olmaz kırmızı gelirse gel bakalım demişdi coraspini 1 hafta içmemem gerektiğini söyledi içi. Rahat etmedi başka doktora gittim ultrasonla bakıldı 2 tane kese gözükdü sonraki gün öncekinden daha az kahverenk leke geldi korkuyorum düşük felan olurmu diye 2 3 gün sürebilir yazıyor internette 5 haftada lekelenme yaşayan oldumu kesenin biri 3mm diğeri 2mm
2 kese varsa ikiz demek belkide yerleşme kanaması falandır canım🙂

Oyy maşallah canım hayırlı olsun inşallah yerleşme kanamasıdır benimde 3 yumurtam vardı bu ay umutluyum belirtin varmıydı

Back