• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Böyle miydi sizinki nebilim cogu kişide hep aynı böyle çıkmış 3günüm var çatlamanin 11.günü bugün
Yok biraz daha netti ama benim regl gecikmesinin 5.günüydü reglden önce yine artimedin kaset testini yapmıştım onda bembeyaz çıkmıştı silik bile değildi sabah ilk idrarla kaset deneyin bence

Yok biraz daha netti ama benim regl gecikmesinin 5.günüydü reglden önce yine artimedin kaset testini yapmıştım onda bembeyaz çıkmıştı silik bile değildi sabah ilk idrarla kaset deneyin bence
Aynı markanın kaset testini de aldım pazartesi adet günüm olmazsam pazartesi sabah yaparım zaten oldugunda düşünmüyorum yalancı bnce

İyi akşamlar kızlar 18 ocakta ovritelle iğnesi oldum gebelik testlerim böyle çıkıyor iğnenin etkisi geçiyor sanırım

Eklentiler

• IMG_2259.jpeg
    IMG_2259.jpeg
    286,4 KB · Görüntüleme: 55
Bilemedim işte herkezemi pozitif cıksrıtyor bu artımed ilk saniyesinde cektim cok inc esilik telefonda cok belli olmuyor
Merhabalar ikincisini de yapın benim arkadaşım gebeliğini artımedle öğrendi ama ondaki baya koyu pembeydi bende de poztif çıkardı sizinki gibiydi sonra kanda negatif oldu

Merhabalar ikincisini de yapın benim arkadaşım gebeliğini artımedle öğrendi ama ondaki baya koyu pembeydi bende de poztif çıkardı sizinki gibiydi sonra kanda negatif oldu
Demekki günümüz geçmeden yapınca herkezde böyle silik çıkarıyor bu test ikincisini pazartesi günü yapacağım adet olmazsam yada ısım düşmezse

Demekki günümüz geçmeden yapınca herkezde böyle silik çıkarıyor bu test ikincisini pazartesi günü yapacağım adet olmazsam yada ısım düşmezse
İnşallah gönlğnğzdeki olur benim bat günümdü adet olmadım testim de negatir duphostan sonrası 5. Günüm

Hafif ikinci cizgi var gbi sanki ama bu artimedler beni tatmin etmiyor kotu yorumlardan dolayi guvenmyrm bi teste pek
Bende cnm Sırf okdar gittim diye aldım yani buda suanki hali cok silik yani bence negatif

Eklentiler

• IMG_20250125_194824.jpg
    IMG_20250125_194824.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 49
Back