- 26 Eylül 2023
- 70
- 75
- 8
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.121
Kizlar bugun sabah ve oglen yaptigim testler 6. Gunum mor olani freely marka hepsinde cikip onda cikmamasi ne demek bunu yasayan oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bugun sabah ve oglen yaptigim testler 6. Gunum mor olani freely marka hepsinde cikip onda cikmamasi ne demek bunu yasayan oldu mu
Arızalı olabilir bence hepsinde çıkmış sonuçta tebrik ederimKizlar bugun sabah ve oglen yaptigim testler 6. Gunum mor olani freely marka hepsinde cikip onda cikmamasi ne demek bunu yasayan oldu mu
Bilmiyorum daha once kaybim oldugu icin cok korkuyorum ama iyice kafayi yedim test yapmaktan insallah dogrudur bu sonuclarArızalı olabilir bence hepsinde çıkmış sonuçta tebrik ederim
Kaçıncı gün ?Bilmiyorum daha once kaybim oldugu icin cok korkuyorum ama iyice kafayi yedim test yapmaktan insallah dogrudur bu sonuclar
Kaçıncı gün embriyosu tekmi?
Teşekkür ederim Hayır ilk transferim tek embriyoMaşallah çok iyi çıkmış iki mi koymuşlardı
Bugun 6. Gunum 5. Gun embriyosuKaçıncı gün ?
Radyoterapiden dolayı rahmim 5 mm üstüne hiç çıkmadı. Doktorum kök hücre deneyelim dedi en son. Ama içimden sadece yatmak geliyor.Ümidinizi kaybetmeyin. Hala dondurulmuş embriyonuz var anladığım kadarıyla. Belki bir sonrakine olacaktır. Siz elinizden geleni yapın. Benim hayata şöyle bir bakış açım var, yaşanılan sıkıntılar atlatıldıktan sonra devamından mükafat gelir diye. İnşallah gönlünüzdeki mükafat olur
Allah’ım razı olsun. Hepimiz için hayırlı olanı versinRabbimden umud kesilmez canim benim. Öyle düsünme nolur bugun agla bosalt icini ama yarin dimdik ayaga kalk ve devam et Rabbim nasip ettirmeyecegi hic biseyi hayal dahi ettirmezmis.. Sabir ve Dua canim..
Demekki bi vakti var Dualarim seninle
Çok doğru söylüyorsunuz. Allah razı olsunÖyle demeyin ltfn... Bende ilk transferimde çok üzülmüştüm ama sonra bi oturup düşündüm ve biz Allahımızdan herzaman en hayırlısını en sağlıklısını dilemiyormuyuz ? Vermemişse demekki dualarımızın karşılığı olarak vermemiştir dedik. Allahım korusun hayatı boyunca çekeceği bi rahatsızlık verse daha mı ii olacak... o yüzden vardır bi bildiği deyin Allah'a sığının inanın bana o herşeyin en hayırlısını verecektir bizlere. Biz kolay yollardan geçmiyoruz zaten bi de Allah'a isyan eder kendi bedenimize küsersek nasıl bişeylerin olmasını isteyebiliriz.... Nolur bi toparlan kendine bedenine seevgiyle geri dön. Olması gereken zamanda olacak inan
Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebisKizlar bugun sabah ve oglen yaptigim testler 6. Gunum mor olani freely marka hepsinde cikip onda cikmamasi ne demek bunu yasayan oldu mu
Biz şulemrl ile hergün ikişer tane test yapıyorduk . İlk bizlerde böyle başladık gün gün koyulastı ve pozitife ulaştık . Endişelenmeyin. Hayırlı olur inşallah darısı dileyen herkese inşallahBilmiyorum daha once kaybim oldugu icin cok korkuyorum ama iyice kafayi yedim test yapmaktan insallah dogrudur bu sonuclar
Evet var hayırlı olsun
Bende bugün 7.günüm prodoctor ve freely ile yaptım. Freelyde çok çok silik çıktı. 5.gün freely negatif awox silikti. Sitede okuduğum yorumlara göre freely iyi demişler ama ben hiç öyle düşünmüyorum. Duyarlılığı çok zayıf. O yüzden takılma bence.Kizlar bugun sabah ve oglen yaptigim testler 6. Gunum mor olani freely marka hepsinde cikip onda cikmamasi ne demek bunu yasayan oldu mu
Oluyor ya benim de işim ağır. Eğilmem gerektiği ayakta uzun süre kalmam gereken hal oluyor. O yüzden bana da giriyor sızı arada.kızlar kasılmalar oluyor mu sızlerde de transferden 16 gün gectı.pozıtıf sukur ucten sonra kan da vermedım ama cok mu yoruyorum kendımı acaba okuldayım öğrencılerle ugrascam dıye kac kez sızı gırdı korkuyorum ama nası yapcm da bılemedm.sızlerde de oluyor mu inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız.negatıf cıkanlarda ınsallah en kısa vakıtte pozıtıfı gorurler
İnşallah yarın kan vereceğimEvet var hayırlı olsun
korktm gıttım acile kese görundu 4,9 mm enfeksıyon degerlerıne baktılar bakalım inşllh bısı cıkmaz.8 saat arkaarkaya derse girınce haşatım cıktı ;(Oluyor ya benim de işim ağır. Eğilmem gerektiği ayakta uzun süre kalmam gereken hal oluyor. O yüzden bana da giriyor sızı arada.