- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.101
Evet 3gün corasprin ile enox su biraktiriyo ama maglesef geri baslicaz.Artarsa diye beklemeyin. Bilmiyorum kan sulandırıcı kullanıyormusunuz ama eğer kullanırsanız size ilacı kesebilir. Hemen doktorunuzu arayın
Çok sevindim maşallahArkadaşlar ikinci değerlerim çıkmış çok şükürler olsun ilki 164.41 ikincisi 354.51 darısı bekleyen isteyenlerin başına
Bebiş olsun da varsın yapalım be arkadaşım. Herşeyi göze almadık mı ztnEvet 3gün corasprin ile enox su biraktiriyo ama maglesef geri baslicaz.
Coraspin kullanıyordum onu test günü kanamam olunca kesmiştik zatenArtarsa diye beklemeyin. Bilmiyorum kan sulandırıcı kullanıyormusunuz ama eğer kullanırsanız size ilacı kesebilir. Hemen doktorunuzu arayın
Evet canim oda dogru gercekten hersey babyler icinBebiş olsun da varsın yapalım be arkadaşım. Herşeyi göze almadık mı ztn
Bende de var malesef ağrı da kanama dakızlar kasılmalar oluyor mu sızlerde de transferden 16 gün gectı.pozıtıf sukur ucten sonra kan da vermedım ama cok mu yoruyorum kendımı acaba okuldayım öğrencılerle ugrascam dıye kac kez sızı gırdı korkuyorum ama nası yapcm da bılemedm.sızlerde de oluyor muinşallah sağsalim kucaklarımıza alırız.negatıf cıkanlarda ınsallah en kısa vakıtte pozıtıfı gorurler
Cnm bazen Dr kan sonucuna göre digilde rahimin durumuna göre transfer ediyorKizlar dondurulmus transfer oncesi bakilan e2 progestan degeri kac olmali bilgisi olan varmi onumuzdeki çarşamba gunu transfer olucagim
Rahim tripline dedi uc cizgi var dedi canım 8mm di iki gun once daha kalinlasir dedi 4 ekime kadar ❤Cnm bazen Dr kan sonucuna göre digilde rahimin durumuna göre transfer ediyor
Aynen cnm Allah yardımcın olsunRahim tripline dedi uc cizgi var dedi canım 8mm di iki gun once daha kalinlasir dedi 4 ekime kadar ❤
Maşallah çok iyi çıkmış iki mi koymuşlardıTeşekkür ederim benim değerim 629
Bnm de gerek yokÇok sevindim maşallahaynı gidiyoruz sizinle. Tekrar kan vericekmisiniz benim doktorum gerek yok artık dedi 9 ekime gel dedi
Yüzde 66 artması sağlıklı gebelik için yeterliKızlar değerim tam iki kat artmamıs 9. Gün değerim 552 ikiz olabilir diye sevinirken 11. Hün değerim 1050 geldi moralim cok bozuldu
kaç çıktığı önemli değil iki günde bir artış olması önemli..Kızlar 9.gün değer kaç çıkarsa kimyasal olma ihtimali var? Atıyorum 30 un altında falan mı?
ben adet olacakmısım gibi agrı cekiyorum kaç gündürKızlar bugün benim 9. Gunum karnımın ici çok acıyor böyle bir durum yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?