• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar tekrar merhaba

7. Gün 9.08
8.gün 14.58
9. Gün 18.11

Bi problem var ama ney anlayamıyorum dr a da ulaşamadım . Hem değerler oldukça düşük hem artış değil mi , burdan artma ihtmali var mı benim okuduklarıma göre yok ama bi umut :(

Kızlar tekrar merhaba

7. Gün 9.08
8.gün 14.58
9. Gün 18.11

Bi problem var ama ney anlayamıyorum dr a da ulaşamadım . Hem değerler oldukça düşük hem artış değil mi , burdan artma ihtmali var mı benim okuduklarıma göre yok ama bi umut :KK43:
Canım aslında 2 kat artmış . Kaçıncı gün embriyosuydu

korktm gıttım acile kese görundu 4,9 mm enfeksıyon degerlerıne baktılar bakalım inşllh bısı cıkmaz.8 saat arkaarkaya derse girınce haşatım cıktı ;(
Canım ultrasonda göründü mü kese yoksa alttan mı muayene etti? Seninle aynı gün transferdik çünkü yanılmıyorsam .

Kizlar selam, öğleden sonra yüreğim ağzıma geldi. 12 buçuk gibi ağrım başladı regl ağrısı olur ya şiddetli öyle bir ağrı. 1 gibi filan lavaboya gittim afedersiniz parçalı kanama kirmizi. Düşük yapıyorum sandım. İş yerine yakın acil vardı hemen oraya gittim ağla ağla mahvoldum. Baktılar kese duruyor ana kanama var düşük tehlikesi yatış verdiler. Zaten bütün ilaçları alıyorsun sadece takip edicez dediler. Kabul etmedim. Kendi doktorum 4 te geliyormuş. Ona gittim. Progestan fitil ekledi ilaçlara. 1 ay istirahat dedi. İş yerim yoğundu birazda canım sıkılmıştı etkisi var mı bilmiyorum ama çok üzüldüm böyle olunca. Allaha şükür kese duruyormuş ve bozulma da yokmuş.
Ya aynı şeyleri yaşamışız bugün ama ben bişi yapamadım maalesef ve kanamam kahverengiye döndü tekrar. Eve anca döndüm beklemedeyim dinleniyorum şimdilik. Benim daha transfer. Sonrası 16. Gün elim kalbimde devam ediyorum :(

doktorunuzla iletişime geçtiniz mi,lütfen kendinizi strese sokmayın.benim de ilk pozitifi gördüğüm gün pembe kırmızı karışık sonrasında kahverengiye dönen kanamam oldu.yarın tekrar test vereceğim.izin alma ihtimaliniz varsa birkaç gün dinlenin bence.doktorunuz mutlaka bir şey önerir.umarım tez zamanda düzelir
Doktoru aramadım canm geçen haftadan beri kahverengi kanamam olduğunu biliyor zaten ilaçlara devam ediyorum . Bugün de sonrasında kahverengiye döndü yine ben de aramadım . Zaten bana istirahat öneriyor ama mümkün değil bir ay rapor almam

Canım ultrasonda göründü mü kese yoksa alttan mı muayene etti? Seninle aynı gün transferdik çünkü yanılmıyorsam .
evet aynu gunduk alttan muayene ettı kese grundü ama kan degerımde pct dıye bırsey bıraz yuksek cıktı sanırım enfeksıyon degerıymıs.crp normal ama anlamadım şimdi sonuc gostermeye gıtcem bır de ınsallah onemsız bısıdır.Senın kanaman durdu mu

Kizlar selam, öğleden sonra yüreğim ağzıma geldi. 12 buçuk gibi ağrım başladı regl ağrısı olur ya şiddetli öyle bir ağrı. 1 gibi filan lavaboya gittim afedersiniz parçalı kanama kirmizi. Düşük yapıyorum sandım. İş yerine yakın acil vardı hemen oraya gittim ağla ağla mahvoldum. Baktılar kese duruyor ana kanama var düşük tehlikesi yatış verdiler. Zaten bütün ilaçları alıyorsun sadece takip edicez dediler. Kabul etmedim. Kendi doktorum 4 te geliyormuş. Ona gittim. Progestan fitil ekledi ilaçlara. 1 ay istirahat dedi. İş yerim yoğundu birazda canım sıkılmıştı etkisi var mı bilmiyorum ama çok üzüldüm böyle olunca. Allaha şükür kese duruyormuş ve bozulma da yokmuş.
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız. Herhangi bir sebep gösterdi mi doktorunuz.

evet aynu gunduk alttan muayene ettı kese grundü ama kan degerımde pct dıye bırsey bıraz yuksek cıktı sanırım enfeksıyon degerıymıs.crp normal ama anlamadım şimdi sonuc gostermeye gıtcem bır de ınsallah onemsız bısıdır.Senın kanaman durdu mu
İnşallah bi sorun çıkmaz değerlerinde canım . Benim kanamam kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor .

Kızlar tekrar merhaba

7. Gün 9.08
8.gün 14.58
9. Gün 18.11

Bi problem var ama ney anlayamıyorum dr a da ulaşamadım . Hem değerler oldukça düşük hem artış değil mi , burdan artma ihtmali var mı benim okuduklarıma göre yok ama bi umut :KK43:
Sanki
Bebiş tutmuş ama gelişimi devam etmemiş
Gibi
Normalde sanırım 9. Gün 50-60
Aralığında çıkmalı.
Ama sizin bir sonrakine o değerlere yükselirse bence umut genelde olabilir.

Ya aynı şeyleri yaşamışız bugün ama ben bişi yapamadım maalesef ve kanamam kahverengiye döndü tekrar. Eve anca döndüm beklemedeyim dinleniyorum şimdilik. Benim daha transfer. Sonrası 16. Gün elim kalbimde devam ediyorum :KK43:
Geçmiş olsun size de Bnm de 19.gunum. keşke doktorunuzla gorusseydiniz.

Geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız. Herhangi bir sebep gösterdi mi doktorunuz.
Teşekkür ederim. Evde dinleniyorum. Hala kanama var gibi. Oksapar i da kesmedi.
Hep yatma yürüyüş yap dedi. Sebep yok, hiç bisi demediler. Hatta acil de bebek var diyemeyiz kalp atışı görmeden vs dediler.

bi yerleşeydi hayırlısıyla da bitseydı kanamanız sizinki nazlı yer beğenmıyo heralde 😂 bi sağda bi solda kendıne yer ayarlıyo heralde 😂
Ya vallahi yer bulamıyor diye korkmuyor değilim ben de 🤣 şaka bir yana bende adenomyozis olduğu için sıkıntı sürüyor sanırım doktorum da o nedenle ilk 8 haftayı riskli görüyor . Hem Endometriozis hem o 4. Denemem Çok zor embriyo oluşuyor yıllar sonra çok zor bir gebelik elde ettik gerçekten inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 🙏 hepimiz için dualarım

Teşekkür ederim. Evde dinleniyorum. Hep yatma yürüyüş yap dedi. Sebep yok, hiç bisi demediler. Hatta acil de bebek var diyemeyiz kalp atışı görmeden vs dediler.
Onlara aldırmayın devlette öyle kötü bir huy var hem cihazları eski hemde bu tarz şeyleri
Pat pat diyorlar.
İnşallah sağ Salim geçer süreciniz. 🙏🏻

Back