• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çok teşekkür ederim bu cevaba o kadar ihtiyacım vardı ki, 2 günde 1 mi yapayım peki testi koyulaşması mı gerekir 🌸
Ben 7. Ve 8. Gün yaptım. Sonra da doktorun dediği gün kan verdim. 2 gün sonra tekrar kan verdim. Bi daha da vermedim. İdrar testini içtiğimiz şeyler etkiliyor. O yüzden çok koyulaşmış , az koyulaşmış diye üzülürsün. En güzeli zamanı gelince kan vermek

Ay hadi inşallah bu ay başarılı olalim bebislerimizi tutundurmaya çalışalım 🙏🥰 biz pik gördük diye 3 gün üst üste iliski oldu. Dün de siliklesme baslamisti biraz bugun yeniden test yapcam bakalm az sonra ne cikacak. Duruma göre bugunu de degerlendirmeye alcaz artik.
Hic bir sorunumuz olmadan saglikla hamile kalalim inşallah 💗
Canım yine gezmelerdeydim yoğun bir gün oldu ısın artmıs takıp eden 2gun dha bak sıcaksa catlmıs. Ki bence de catlamıstır. Ovu testi yptın mı balımm

Bende cnm Sırf okdar gittim diye aldım yani buda suanki hali cok silik yani bence negatif
Kuzucum daha gününe varmış. Ah sna ne cok dualar ettik vardır diye hissediyorum 😍 inşallah kocişine güzel haberi ver ve musmutlu olsun moral olsun eşine de. Ben çok net görüyorum çizgini
Asıl mesele artımed pozitif cıkanndegıl de hiç negatif çıkan yok mu onu arastırmak lazım:)

İnşallah bu ay o ay bence valla sık ilişki seyrek ilişki fark etmiyor kuzenim pkoslu hafta bir ilişki ile hamile kalmıştı nasıl oldu o bile anlamadı birde o hali ile evini taşımış farkında olmadan. Böyle pozitif hikayeler oldukça umudum hiç azalmıyor benim. 💜💜
Tabiki olabilir canim. Bir ayda 1 iliski ile gebe kalanlar var. Bize de nasip olacak inaniyorum. Dedigin gibi pozitif hikayeler insana umut veriyor. Bebegin dogacagi yiyecek ekmegi varsa doguyor oluyor bir sekilde. İnşallah bizlere de saglikla nasip olsun hamilelik sonra da dogurup büyütmek bebislerimizi. Bu ay ben ovülasyon testime göre degerlendirmis oldum bugunle birlikte. Bakalim bundan sonrasi nasip Allahım ne derse o.

Canım yine gezmelerdeydim yoğun bir gün oldu ısın artmıs takıp eden 2gun dha bak sıcaksa catlmıs. Ki bence de catlamıstır. Ovu testi yptın mı balımm
Gez gez keyfini cikar tatil bitiyor bilee ne kaldi şurada. Bizde bugun az gezdik de insan korkuyor herkes hastaaa.
Sabah yine bakicam canim ısıya. Test yaptim cizgi silinmis ekleyeyim.
Catlamam oldu yani kuzum. Bugunu de degerlendirdik burdan sonrasi Allah ne derse o. Biz istiyoruz Allahım da nasip ederse bebegimizi dünya mutlusu oluruz 🤗

Eklentiler

• 20250125_135334.jpg
    20250125_135334.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 18
Bilemedim işte herkezemi pozitif cıksrıtyor bu artımed ilk saniyesinde cektim cok inc esilik telefonda cok belli olmuyor
Kuzuuu senin cizgi var görünüyor. Yeni gebelik oldugunda boyle gölge oluyor testler. Ay inşallah pozitif olur yaaa 🤗

Kuzucum daha gününe varmış. Ah sna ne cok dualar ettik vardır diye hissediyorum 😍 inşallah kocişine güzel haberi ver ve musmutlu olsun moral olsun eşine de. Ben çok net görüyorum çizgini
Asıl mesele artımed pozitif cıkanndegıl de hiç negatif çıkan yok mu onu arastırmak lazım:)
Ahh cnm benm 🥰 sağolasın İnşallah cnm hayırlısı olsun 🙏🏻 ya gercektende bu nasıl bir testmiş ve buna ragmen nasıl satışta anlamıyorum bende mersk ettim negatif diyenede hiç denk gelmedim keske de hiç almasaydım gitmiş bulundum diye aldım kızada söyledim alırken biz şikayet almadık dedi hermzanki savunuşlar bende internetten yapılan yorumlarına bakın dedim

Kuzuuu senin cizgi var görünüyor. Yeni gebelik oldugunda boyle gölge oluyor testler. Ay inşallah pozitif olur yaaa 🤗
Cnm başka test olsa heycanlanırdım ama malum adı çıkmış bir test gercekten bozuk kılım bile kıpırdamadı cizgi oluşurken inşallah pozitif tir ama gercekten hiç sanmıyorum 😊

Gez gez keyfini cikar tatil bitiyor bilee ne kaldi şurada. Bizde bugun az gezdik de insan korkuyor herkes hastaaa.
Catlamam oldu yani kuzum. Bugunu de degerlendirdik burdan sonrasi Allah ne derse o. Biz istiyoruz Allahım da nasip ederse bebegimizi dünya mutlusu oluruz 🤗
Ay cnm hadi inşallah olumlu geçer senden güzel haber alırız buay 🙏🏻

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötü bi gece geçirdim ateşim vardı yani eşim ateşin yok dedi ama benim yüzüm yanıyordu sıcak ateş gibi geliyordu bana sabah uyandjm boğazım başım ağrıyor halsizlik var bugün iğnenin 8.günü reglime 6 gün var bugün yaptığım gebelik testi düne göre daha koyu çıktı iğne etkisimidir hastaneye gitsem mi çok hastayım ne yapsam şaşırdım 🥹

O kadar sevindim ki anlatamam uzun zaman sabrettinız ve bunun sonu sağlıklı bir evlatla sonuclansınnn yaaa 😍😍

Back