- 14 Kasım 2024
- 1.740
- 610
- 38
- 30
Olsun magaza fiyatıda 70 tir nettekinden iyi gene bak bakim cıkmışken enazndanİnternete özel diyor ama yinede bi mağazaya bakiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun magaza fiyatıda 70 tir nettekinden iyi gene bak bakim cıkmışken enazndanİnternete özel diyor ama yinede bi mağazaya bakiyim
İlk defa boyle oldu anlamdmki bndeVallahi bende onu googlesa aratıyordum benim hatta birliktelikde öyke oluyır alt karında sertlik hareket ettikçe taş çarpıyor gini
Olur bakarim kuzumOlsun magaza fiyatıda 70 tir nettekinden iyi gene bak bakim cıkmışken enazndan
Ben 7. Ve 8. Gün yaptım. Sonra da doktorun dediği gün kan verdim. 2 gün sonra tekrar kan verdim. Bi daha da vermedim. İdrar testini içtiğimiz şeyler etkiliyor. O yüzden çok koyulaşmış , az koyulaşmış diye üzülürsün. En güzeli zamanı gelince kan vermekÇok teşekkür ederim bu cevaba o kadar ihtiyacım vardı ki, 2 günde 1 mi yapayım peki testi koyulaşması mı gerekir
Sol bacağınızda nasıl bir ağrı olmuştu sürekli bir ağrımı yoksa üstüne basınca mıHamileliğin başlarında bacak ağrısı olur mu kızlar sol bacağım ağrıyor niyeyse
Canım yine gezmelerdeydim yoğun bir gün oldu ısın artmıs takıp eden 2gun dha bak sıcaksa catlmıs. Ki bence de catlamıstır. Ovu testi yptın mı balımmAy hadi inşallah bu ay başarılı olalim bebislerimizi tutundurmaya çalışalım biz pik gördük diye 3 gün üst üste iliski oldu. Dün de siliklesme baslamisti biraz bugun yeniden test yapcam bakalm az sonra ne cikacak. Duruma göre bugunu de degerlendirmeye alcaz artik.
Hic bir sorunumuz olmadan saglikla hamile kalalim inşallah
Benimdwİlk defa boyle oldu anlamdmki bnde
Kuzucum daha gününe varmış. Ah sna ne cok dualar ettik vardır diye hissediyorum inşallah kocişine güzel haberi ver ve musmutlu olsun moral olsun eşine de. Ben çok net görüyorum çizginiBende cnm Sırf okdar gittim diye aldım yani buda suanki hali cok silik yani bence negatif
Tabiki olabilir canim. Bir ayda 1 iliski ile gebe kalanlar var. Bize de nasip olacak inaniyorum. Dedigin gibi pozitif hikayeler insana umut veriyor. Bebegin dogacagi yiyecek ekmegi varsa doguyor oluyor bir sekilde. İnşallah bizlere de saglikla nasip olsun hamilelik sonra da dogurup büyütmek bebislerimizi. Bu ay ben ovülasyon testime göre degerlendirmis oldum bugunle birlikte. Bakalim bundan sonrasi nasip Allahım ne derse o.İnşallah bu ay o ay bence valla sık ilişki seyrek ilişki fark etmiyor kuzenim pkoslu hafta bir ilişki ile hamile kalmıştı nasıl oldu o bile anlamadı birde o hali ile evini taşımış farkında olmadan. Böyle pozitif hikayeler oldukça umudum hiç azalmıyor benim.
Aynen canim oyy bi olsun da bebislerimiz sagliklaBebişimiz olsa zaten adamlari darlamaya vaktimiz olmayacak onla ilgilenmekten bi dislerini sıksalar
Gez gez keyfini cikar tatil bitiyor bilee ne kaldi şurada. Bizde bugun az gezdik de insan korkuyor herkes hastaaa.Canım yine gezmelerdeydim yoğun bir gün oldu ısın artmıs takıp eden 2gun dha bak sıcaksa catlmıs. Ki bence de catlamıstır. Ovu testi yptın mı balımm
Kuzuuu senin cizgi var görünüyor. Yeni gebelik oldugunda boyle gölge oluyor testler. Ay inşallah pozitif olur yaaaBilemedim işte herkezemi pozitif cıksrıtyor bu artımed ilk saniyesinde cektim cok inc esilik telefonda cok belli olmuyor
5 saniye bile olmamıştı hemen idrar gever geçmez cektim ama bu teste güvenilmiyor malesef aldıgımada pişman oldumBen gördüm canım 10. DK da çektin mi
Ahh cnm benm sağolasın İnşallah cnm hayırlısı olsun ya gercektende bu nasıl bir testmiş ve buna ragmen nasıl satışta anlamıyorum bende mersk ettim negatif diyenede hiç denk gelmedim keske de hiç almasaydım gitmiş bulundum diye aldım kızada söyledim alırken biz şikayet almadık dedi hermzanki savunuşlar bende internetten yapılan yorumlarına bakın dedimKuzucum daha gününe varmış. Ah sna ne cok dualar ettik vardır diye hissediyorum inşallah kocişine güzel haberi ver ve musmutlu olsun moral olsun eşine de. Ben çok net görüyorum çizgini
Asıl mesele artımed pozitif cıkanndegıl de hiç negatif çıkan yok mu onu arastırmak lazım:)
Cnm başka test olsa heycanlanırdım ama malum adı çıkmış bir test gercekten bozuk kılım bile kıpırdamadı cizgi oluşurken inşallah pozitif tir ama gercekten hiç sanmıyorumKuzuuu senin cizgi var görünüyor. Yeni gebelik oldugunda boyle gölge oluyor testler. Ay inşallah pozitif olur yaaa
Ay cnm hadi inşallah olumlu geçer senden güzel haber alırız buayGez gez keyfini cikar tatil bitiyor bilee ne kaldi şurada. Bizde bugun az gezdik de insan korkuyor herkes hastaaa.
Sabah yine bakicam canim ısıya. Test yaptim cizgi silinmis ekleyeyim.
Catlamam oldu yani kuzum. Bugunu de degerlendirdik burdan sonrasi Allah ne derse o. Biz istiyoruz Allahım da nasip ederse bebegimizi dünya mutlusu oluruz
Ara sıra giren üst bacak ağrısı oldu içten gelen bir ağrı gibiydiSol bacağınızda nasıl bir ağrı olmuştu sürekli bir ağrımı yoksa üstüne basınca mı
Hayırlısı olsun hepimiz için adeti bekle o zaman5 saniye bile olmamıştı hemen idrar gever geçmez cektim ama bu teste güvenilmiyor malesef aldıgımada pişman oldum
O kadar sevindim ki anlatamam uzun zaman sabrettinız ve bunun sonu sağlıklı bir evlatla sonuclansınnn yaaaGez gez keyfini cikar tatil bitiyor bilee ne kaldi şurada. Bizde bugun az gezdik de insan korkuyor herkes hastaaa.
Sabah yine bakicam canim ısıya. Test yaptim cizgi silinmis ekleyeyim.
Catlamam oldu yani kuzum. Bugunu de degerlendirdik burdan sonrasi Allah ne derse o. Biz istiyoruz Allahım da nasip ederse bebegimizi dünya mutlusu oluruz