• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

kızlar kasılmalar oluyor mu sızlerde de transferden 16 gün gectı.pozıtıf sukur ucten sonra kan da vermedım ama cok mu yoruyorum kendımı acaba okuldayım öğrencılerle ugrascam dıye kac kez sızı gırdı korkuyorum ama nası yapcm da bılemedm.sızlerde de oluyor mu 😔 inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız.negatıf cıkanlarda ınsallah en kısa vakıtte pozıtıfı gorurler

kızlar kasılmalar oluyor mu sızlerde de transferden 16 gün gectı.pozıtıf sukur ucten sonra kan da vermedım ama cok mu yoruyorum kendımı acaba okuldayım öğrencılerle ugrascam dıye kac kez sızı gırdı korkuyorum ama nası yapcm da bılemedm.sızlerde de oluyor mu 😔 inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız.negatıf cıkanlarda ınsallah en kısa vakıtte pozıtıfı gorurler
Bende de var malesef ağrı da kanama da😔

Çok sevindim maşallah 🥰 aynı gidiyoruz sizinle. Tekrar kan vericekmisiniz benim doktorum gerek yok artık dedi 9 ekime gel dedi 🌸
Bnm de gerek yok 🙏🙏🥰🥰 7 ekimde görecekler kese için 😊😊randevuyu aldım şükürler olsun .. valla canım aynı gidiyoruz 🙏🙏sonucuna sağlıklı şekilde ulaşmayı nasip etsin rabbim

Merhabalar yarın kan testi vericem sonuç belli olacak inşallah pozitif sonucunu görürüz olur isteyen bekleyen herkese nasip olur inşallah dualarınızı bekliyorum 🤲🥰

IMG_1024.jpeg
IMG_1024.jpeg

Back