• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

korktm gıttım acile kese görundu 4,9 mm enfeksıyon degerlerıne baktılar bakalım inşllh bısı cıkmaz.8 saat arkaarkaya derse girınce haşatım cıktı ;(
ama kalp atışı daha yok dedi 5.hafta aslnda ama neden oyle dedı bılemedm ya da acilde cok ugrasmak ıstemedıler

Eylül ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah heyecanlı bekleyiş başladı. 4’ü de doğum günüm hediyem olsun🙏🏼🙏
Merhabalar eylülün 15inde dondurulmuş transferim oldu 25i test yaptım 70çıkto hastaneden bu değerin dondurulmuş embriyo olduğundan 80ve üzeri beklerdik dediler bi moralim bozuldu neyse 27si tekrar test verdim sonuç 134 çıktı fakat benden 3ekim de tekrar hcg baktırmamı istediler sebebi ne olabilir ?

Merhabalar eylülün 15inde dondurulmuş transferim oldu 25i test yaptım 70çıkto hastaneden bu değerin dondurulmuş embriyo olduğundan 80ve üzeri beklerdik dediler bi moralim bozuldu neyse 27si tekrar test verdim sonuç 134 çıktı fakat benden 3ekim de tekrar hcg baktırmamı istediler sebebi ne olabilir ?
merhabalar aynı gün transfer olmuşuz.hayırlı olsun şimdiden.2 günde ki artışa bakmak için istiyorlar kan testini.bende yarın vereceğim inşallah her şey yolundadır.size neden öyle demişler anlamadım.benim de ilk 58 çıktı doktorum gayet iyi dedi.benim 3.gün embriyosuydu.sizin kaçıncı gün embriyosuydu? takmayın kafaya

Hayırlı kandiller herkeese kardeşlerim Rabbim hepimizin dünya ahiret ne arzusu varsa versin ..Bize herşeyin hayırlısını verir yalnızca O verir Ol değince olduran Allah'ım neylerse güzel eyler ... Bir şey soracağım daha önceki tarnsferlerimin birinde test günü regli olmuştum hastanede hemde normalde ilaç kullanırken regli olunmuyor diye bir arkadaşla konuşmuştuk burada ... Yarın brnim test günüm Ol değince olduran Allah'ım hepimize nasip etsin 🤲🤲❤️ dua edin
Merhaba test verdınızmı sonucunuzu merk ettim🙏

Kızlar mide ve bağırsak ağrım var . Kanamam da kırmızı biraz bugün napsam bilemedim. . Dış gebelik belirtileri mi bunlar :KK43: çok üzülüyorum şuanda da işteyim
doktorunuzla iletişime geçtiniz mi,lütfen kendinizi strese sokmayın.benim de ilk pozitifi gördüğüm gün pembe kırmızı karışık sonrasında kahverengiye dönen kanamam oldu.yarın tekrar test vereceğim.izin alma ihtimaliniz varsa birkaç gün dinlenin bence.doktorunuz mutlaka bir şey önerir.umarım tez zamanda düzelir

merhabalar aynı gün transfer olmuşuz.hayırlı olsun şimdiden.2 günde ki artışa bakmak için istiyorlar kan testini.bende yarın vereceğim inşallah her şey yolundadır.size neden öyle demişler anlamadım.benim de ilk 58 çıktı doktorum gayet iyi dedi.benim 3.gün embriyosuydu.sizin kaçıncı gün embriyosuydu? takmayın kafaya
Hayırlı olsun sizindr inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız 🥹 bende kime danışsam 2 gğndeki artış 2 kat oldumu sorun yok dedi ama işte bide 3.testi istedi anlayamadım gerçekten 3. Hcg testine gerek varsa bi terslik varmışta o yüzden istemiş gbi geliyo

Bu arada benim 5.gün embriyosuydu unutmuşum yazmayı 🙂

Hayırlı olsun sizindr inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız 🥹 bende kime danışsam 2 gğndeki artış 2 kat oldumu sorun yok dedi ama işte bide 3.testi istedi anlayamadım gerçekten 3. Hcg testine gerek varsa bi terslik varmışta o yüzden istemiş gbi geliyo
teşekkür ederim canım.hayır hiç öyle düşünme sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için belirli bir değer aralığına kadar hep istiyorlar.bende yarın 3 kan testimi vereceğim.amin inşallah ALLAH hepimizin emeklerinin karşılığını versin hayırlısıyla

Hiç oyle dusunme degerlerin gayet guzel insallah ki normalde cogu doktor keseye kadar hic durmadan iki gune bir kan testi isteyebiliyor ben ilk gebeligimde 9 la ogrendim 2000lere kadar iki gune bir test vermistimdoktor istedi diye artislarimda gayet iyiydi

Bende bugün 7.günüm prodoctor ve freely ile yaptım. Freelyde çok çok silik çıktı. 5.gün freely negatif awox silikti. Sitede okuduğum yorumlara göre freely iyi demişler ama ben hiç öyle düşünmüyorum. Duyarlılığı çok zayıf. O yüzden takılma bence.
Ay gercekten freely asla gostermiyor baska 3 marka gayet hemen gosteriyor strese soktu beni

Benim tek dondurulmuş embriyodu 6. Gün baktım silikti 8 de daha iyidi bugün dayanamadım kan verdim 98 çıktı değerim bugün 9. Günüm normalde Cumartesi günü vericem bende hep kimyasal yaşadım psikolojim bozuldu acaba yükselirmi diye içim içimi yiyor

Kizlar selam, öğleden sonra yüreğim ağzıma geldi. 12 buçuk gibi ağrım başladı regl ağrısı olur ya şiddetli öyle bir ağrı. 1 gibi filan lavaboya gittim afedersiniz parçalı kanama kirmizi. Düşük yapıyorum sandım. İş yerine yakın acil vardı hemen oraya gittim ağla ağla mahvoldum. Baktılar kese duruyor ana kanama var düşük tehlikesi yatış verdiler. Zaten bütün ilaçları alıyorsun sadece takip edicez dediler. Kabul etmedim. Kendi doktorum 4 te geliyormuş. Ona gittim. Progestan fitil ekledi ilaçlara. 1 ay istirahat dedi. İş yerim yoğundu birazda canım sıkılmıştı etkisi var mı bilmiyorum ama çok üzüldüm böyle olunca. Allaha şükür kese duruyormuş ve bozulma da yokmuş.

Kizlar selam, öğleden sonra yüreğim ağzıma geldi. 12 buçuk gibi ağrım başladı regl ağrısı olur ya şiddetli öyle bir ağrı. 1 gibi filan lavaboya gittim afedersiniz parçalı kanama kirmizi. Düşük yapıyorum sandım. İş yerine yakın acil vardı hemen oraya gittim ağla ağla mahvoldum. Baktılar kese duruyor ana kanama var düşük tehlikesi yatış verdiler. Zaten bütün ilaçları alıyorsun sadece takip edicez dediler. Kabul etmedim. Kendi doktorum 4 te geliyormuş. Ona gittim. Progestan fitil ekledi ilaçlara. 1 ay istirahat dedi. İş yerim yoğundu birazda canım sıkılmıştı etkisi var mı bilmiyorum ama çok üzüldüm böyle olunca. Allaha şükür kese duruyormuş ve bozulma da yokmuş.
Canım çok geçmiş olsun . İyice dinlen . İşyeri stresi etkilemiştir

Back