• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kizlar ben de bugun ilk idrarla erken gebelik yeptim, negatif cikti. Moralim cok bozuldu. 2 gundur bas agrisi cekiyorum zaten iyice artti sonucu gorunce. 3. gun embriyosu, taze transferdi. 18inde transfer oldum. Acaba yine de pozitife doner mi ki 😔 yarin doktorumun verdigi kan testi gunum. Acaba Cuma sabahini mi beklesem diyorum. Sanirim kesin negatif denilmesine hic hazir degilim ya :(

Kızlar mide ve bağırsak ağrım var . Kanamam da kırmızı biraz bugün napsam bilemedim. . Dış gebelik belirtileri mi bunlar :( çok üzülüyorum şuanda da işteyim

Bir de ben adenomyozis hastasıyım bana rapor al demişti 4 hafta daha ama nasıl mümkün olabilir ki yani çok uzun bi süreç :(

Transfer 11 eylüldü . 21 eylülde 174 23 eylülde 385 çıktı . Kırmızı malesef artarsa arayacağım. Kese için 4 Ekim demişti
Canim korkma git hastaneye tebbirini al ama PAZAR GÜNÜ BENIMDE KANAMAM OLDU apar topar aglayarak gittim ama cok sükür korktugum olmadi. Bebegin yerini yapiyormus O yüzden kanamalar olurmus. Ama serum filan taktilar igne yapiyolar derken bi gecede kaldim hastanede. Bence sende git ama korkarak degil cünki kendini kasarsan gercekten bisi olurmus bebegine Allah korusun ben görünce rahatlafim üstüne üstlük kalbinide dinledim normalde 3 ekimdi kalp dinleme terminim🥰❤️ sonra kendiliginden kesildi kanamam.. 🙏🏻

Transfer günü progesteron 10 altında ise ilaç
Başlıyor merkez 10 yukarısıysa gerek görmüyor e2 bilmiyorum ama sanırım 40-50 olmaşı
E2 2.5 ALTINDA OLMALI CNM. PROGESTERON NE KDR DÜŞÜK O KDR İİ ZTN. E2 BENİMDE YUKSEKTI EUTHYROX 25 MG LİK Bİ HAP İÇERSİNİZ O TROİTLERİ DÜZENE KOYMAK İÇİN. HİÇBİ SAKINCASI YOK HAMİLEYKEN BİLE KULLANILABİLEN Bİ İLAÇTIR.

Canim korkma git hastaneye tebbirini al ama PAZAR GÜNÜ BENIMDE KANAMAM OLDU apar topar aglayarak gittim ama cok sükür korktugum olmadi. Bebegin yerini yapiyormus O yüzden kanamalar olurmus. Ama serum filan taktilar igne yapiyolar derken bi gecede kaldim hastanede. Bence sende git ama korkarak degil cünki kendini kasarsan gercekten bisi olurmus bebegine Allah korusun ben görünce rahatlafim üstüne üstlük kalbinide dinledim normalde 3 ekimdi kalp dinleme terminim🥰❤️ sonra kendiliginden kesildi kanamam.. 🙏🏻
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah benim de öyledir ama ağrı da eşlik edince korkuyorum nedense hep bir dış gebelik korkusu var içimde 😔

Yaaa çok teşekkür ederim inşallah benim de öyledir ama ağrı da eşlik edince korkuyorum nedense hep bir dış gebelik korkusu var içimde 😔
Yine git hastanene canim icin rahat etsin bi serum filan takarlar. Ama korkma kendini kasma Bebegimiz 12.cihaftaya kadar bizi böyle ara sira korkutabilirmis ne yazikki🥰❤️
Ama hersey yolunda cok sükür hala bile kahveye dönük lekelenmelerim oluyo yani. Pazar baya bildigin kanamam vardi ama canim.

Back