- 14 Kasım 2024
- 1.740
- 610
- 38
- 30
Yok ya sanmam cnm herkezde böyle çıkmış bu test aynı nimo gibi buda regli bekliycemBekliyorum merkla kuzum inşallah dogru cikarmiştr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya sanmam cnm herkezde böyle çıkmış bu test aynı nimo gibi buda regli bekliycemBekliyorum merkla kuzum inşallah dogru cikarmiştr
Sanmıyorum artık ya olsaydı en azından silik çizgi çıkardı 10 gün bekleyeceğim zaten olmadı direkt gider kan veririm olmuyor kaç aydır elimden bir şey gelmiyor artık yumurtlamaysa yumurtlama ovü testiyse ovü testi ek vitaminse ek vitamin yapıyorum kaö aydır olmuyorBence birdaha yap inşallah vardır bazıları 10gün içinde oluyormuş bitince bekle bakalım
Aynen en iyisi beklemek valla cnm işte biz isteyince olmuyor rabbim nezman verirse biz deneyip bekliycez baska caremiz yok hayırlısı olsun hakkımızda zaten 1 yılda sadece 12 defa hakkımız var hemen olmaması cok cok normal aslındaSanmıyorum artık ya olsaydı en azından silik çizgi çıkardı 10 gün bekleyeceğim zaten olmadı direkt gider kan veririm olmuyor kaç aydır elimden bir şey gelmiyor artık yumurtlamaysa yumurtlama ovü testiyse ovü testi ek vitaminse ek vitamin yapıyorum kaö aydır olmuyor
Adetine var diye belki bu kadar silik pazartesi hayırlı haberlerini alırız inşallah bende olmadım daha pazartesi kan veririm belki yarın kesin olmam lazimdi hayirlisiYok ya sanmam cnm herkezde böyle çıkmış bu test aynı nimo gibi buda regli bekliycem
Yarından itibaren 4 gün var canım uçları da şişti iyice umarım öyledir yaAaa koyulastysa gebelik olabilir kac gun kalmisti regline
Herkezde yalancı pozitif çıkartmış bende dogru oldugunu düşünmüyorum hayırlısı inşallah sizde vardırAdetine var diye belki bu kadar silik pazartesi hayırlı haberlerini alırız inşallah bende olmadım daha pazartesi kan veririm belki yarın kesin olmam lazimdi hayirlisi
Benimde 4gün var hayirlisiYarından itibaren 4 gün var canım uçları da şişti iyice umarım öyledir ya
Marka pek fark etmiyor cnm niye eczaneden almıyorsun ben bugün gittim unuttum sormayı da benmkini bulamadım bende digetiyle bakıyorumBu marka ateş ölçer kullanan varmi kizlar
Eczanede belki pahalidr diye netten siparis veriyim dedim ama kargo ucretiyle 140 a geliyor pazartesi aliyim olmzsa eczanedenMarka pek fark etmiyor cnm niye eczaneden almıyorsun ben bugün gittim unuttum sormayı da benmkini bulamadım bende digetiyle bakıyorum
Ay eskiden 20 TL bişeydi olkadrda olmamıştır heralde ya tekrar nemzan giderim bilmiyorum sordurayım merak ettimEczanede belki pahalidr diye netten siparis veriyim dedim ama kargo ucretiyle 140 a geliyor pazartesi aliyim olmzsa eczaneden
Hersey o kadar pahalaniyorki gunden gune az onceki attigim 100tl dusun yaniAy eskiden 20 TL bişeydi olkadrda olmamıştır heralde ya tekrar nemzan giderim bilmiyorum sordurayım merak ettim
Ögrenirsen bana yazarmsn kuzum bende merak ediyorumAy eskiden 20 TL bişeydi olkadrda olmamıştır heralde ya tekrar nemzan giderim bilmiyorum sordurayım merak ettim
Cnm civilden baktım şimdi 70 ten 50 TL'ye düşmüş indirimde belki yarın çarşıya çıkarsam magazasına ugrarım hemen alma netten bence haber verrim sanadaÖgrenirsen bana yazarmsn kuzum bende merak ediyorum
Tamam canim bende yarin avmye gidicektm ordan alirim civilde indirim varsaCnm civilden baktım şimdi 70 ten 50 TL'ye düşmüş indirimde belki yarın çarşıya çıkarsam magazasına ugrarım hemen alma netten bence haber verrim sanada
Şaşırdım ben oğlum doğdugunda almıştım kaç yıl kullandım 5 TL filandı gercekten hergün fiyat degişiyorHersey o kadar pahalaniyorki gunden gune az onceki attigim 100tl dusun yani
Mutlaka ugra benceTamam canim bende yarin avmye gidicektm ordan alirim civilde indirim varsa
İnternete özel diyor ama yinede bi mağazaya bakiyimMutlaka ugra bence
Vallahi bende onu googlesa aratıyordum benim hatta birliktelikde öyke oluyır alt karında sertlik hareket ettikçe taş çarpıyor giniKizlar esimle birliktelikten sonra nedense karnimin alt kismi cok acimaya basladi sertlik var gbi karnimin alt kisminda sanki hiç başina gelen oldumu oyle bsy