- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.081
Sali gunu tekrar yapilcakmis yani bir gun once suan yedi gun var transferime sonuclarimi bekliyorum daha cikmadiTransfer günü progesteron 10 altında ise ilaç
Başlıyor merkez 10 yukarısıysa gerek görmüyor e2 bilmiyorum ama sanırım 40-50 olmaşı
Sonucuma gore ovitrelle vurcakmisim bugunSali gunu tekrar yapilcakmis yani bir gun once suan yedi gun var transferime sonuclarimi bekliyorum daha cikmadi
Gözün aydınHamileyim
Teşekkür ederim benim değerim 629Gözün aydın
Degerleriniz kactı acaba ? SırasıylaKızlar mide ve bağırsak ağrım var . Kanamam da kırmızı biraz bugün napsam bilemedim. . Dış gebelik belirtileri mi bunlarçok üzülüyorum şuanda da işteyim
Anladım. E2 kaç olmalı bilmiyorum benim dediğim başlangıç olabilirSali gunu tekrar yapilcakmis yani bir gun once suan yedi gun var transferime sonuclarimi bekliyorum daha cikmadi
Kırmızıysa mutlaka söyleyin doktora. Kese için randevu vermişler miydiKızlar mide ve bağırsak ağrım var . Kanamam da kırmızı biraz bugün napsam bilemedim. . Dış gebelik belirtileri mi bunlarçok üzülüyorum şuanda da işteyim
istanbuldayım benNerdesiniz acaba progestan dex kullanıyorum da alsam iyi olur
Degerleriniz kactı acaba ? Sırasıyla
Transfer 11 eylüldü . 21 eylülde 174 23 eylülde 385 çıktı . Kırmızı malesef artarsa arayacağım. Kese için 4 Ekim demiştiKırmızıysa mutlaka söyleyin doktora. Kese için randevu vermişler miydi
Kendileri çıkaramıyor mu raporu. Gerçi klinikler sgk kapsamında olmayınca çıkaramıuor sanıeım daBir de ben adenomyozis hastasıyım bana rapor al demişti 4 hafta daha ama nasıl mümkün olabilir ki yani çok uzun bi süreç
Bence artmadan da arayın.Transfer 11 eylüldü . 21 eylülde 174 23 eylülde 385 çıktı . Kırmızı malesef artarsa arayacağım. Kese için 4 Ekim demişti
Canim korkma git hastaneye tebbirini al ama PAZAR GÜNÜ BENIMDE KANAMAM OLDU apar topar aglayarak gittim ama cok sükür korktugum olmadi. Bebegin yerini yapiyormus O yüzden kanamalar olurmus. Ama serum filan taktilar igne yapiyolar derken bi gecede kaldim hastanede. Bence sende git ama korkarak degil cünki kendini kasarsan gercekten bisi olurmus bebegine Allah korusun ben görünce rahatlafim üstüne üstlük kalbinide dinledim normalde 3 ekimdi kalp dinleme terminimTransfer 11 eylüldü . 21 eylülde 174 23 eylülde 385 çıktı . Kırmızı malesef artarsa arayacağım. Kese için 4 Ekim demişti
E2 2.5 ALTINDA OLMALI CNM. PROGESTERON NE KDR DÜŞÜK O KDR İİ ZTN. E2 BENİMDE YUKSEKTI EUTHYROX 25 MG LİK Bİ HAP İÇERSİNİZ O TROİTLERİ DÜZENE KOYMAK İÇİN. HİÇBİ SAKINCASI YOK HAMİLEYKEN BİLE KULLANILABİLEN Bİ İLAÇTIR.Transfer günü progesteron 10 altında ise ilaç
Başlıyor merkez 10 yukarısıysa gerek görmüyor e2 bilmiyorum ama sanırım 40-50 olmaşı
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah benim de öyledir ama ağrı da eşlik edince korkuyorum nedense hep bir dış gebelik korkusu var içimdeCanim korkma git hastaneye tebbirini al ama PAZAR GÜNÜ BENIMDE KANAMAM OLDU apar topar aglayarak gittim ama cok sükür korktugum olmadi. Bebegin yerini yapiyormus O yüzden kanamalar olurmus. Ama serum filan taktilar igne yapiyolar derken bi gecede kaldim hastanede. Bence sende git ama korkarak degil cünki kendini kasarsan gercekten bisi olurmus bebegine Allah korusun ben görünce rahatlafim üstüne üstlük kalbinide dinledim normalde 3 ekimdi kalp dinleme terminimsonra kendiliginden kesildi kanamam..
Artarsa diye beklemeyin. Bilmiyorum kan sulandırıcı kullanıyormusunuz ama eğer kullanırsanız size ilacı kesebilir. Hemen doktorunuzu arayınTransfer 11 eylüldü . 21 eylülde 174 23 eylülde 385 çıktı . Kırmızı malesef artarsa arayacağım. Kese için 4 Ekim demişti
Yine git hastanene canim icin rahat etsin bi serum filan takarlar. Ama korkma kendini kasma Bebegimiz 12.cihaftaya kadar bizi böyle ara sira korkutabilirmis ne yazikkiYaaa çok teşekkür ederim inşallah benim de öyledir ama ağrı da eşlik edince korkuyorum nedense hep bir dış gebelik korkusu var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?