- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.061
Benim sonucum negatif. O kadar canım acıyor ki.. Bildiğim halde onu görmek içimdeki son umudu aldı götürdü.. Ben kanser olduğumda sağlığım değil her şeyim gitmiş. Milyon kezde denesem bu rahimle hiçbir şey olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun güzel haberler alasın inşallah .. bende ikinci kan testimi vermeye gidiyorum yükselmiş mi diye rabbim hepimizin yardımcısı olsunKızlar dua edin bana test vermeye gidiyorum
Bende silik bir çizgi görüyorum. 2 gün sonra biraz daha koyulaşacak bence. Bende 5.günü test yaptığımda böyleydi. Bu sabah prodoctor ve freely ile tekrarladım testi. Bugün 7.günü. Prodoctorda çizgi silik ama ilk güne göre koyu çıktı. Freely de daha silik çıktı. Freely duyarlılığı düşük bence. İnşallah güzel haberler alırız. Sağlıkla kucağımıza alırız. İsteyen herkese nasip olsunKızlar dün transferimin 5. Günüydü. Çok mu erken yaptım bilmiyorum 2. Çizgi çok çok az çıktı belki de ben öyle görmek istiyorum. Erken gebelik testiyi bu arada. 5. Gün dondurulmuş embriyo. Bi de siz değerlendiririz misiniz. 2 gün sonra yenileyecek testi Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hakkımızda hayırlısı cümlemiz icin
estrafem,coraspin,decavit(elevit), transfer öncesi prednol 5, progestan fitil ve duphaston... ilki tutmadığı içinde şuan oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorumDondurulmuşta hangi ilaçlar kullanılıyor
Yani son bi tane embriyom kalmıştı bunu da deneyelim olmazsa bakarız dedik ve göndermedik. İnşallah gerek duymayızGenetige yolladınız mı
Üzülme demek haddimize bile dil canim neler yasiyoruz hepsinin icindeyiz. Tabi üzül agla icini bosalt rahatla ama yarin yep yeni bi gün ayaklan düstügün yerden kalk ve devam et. Bu imtihan hepimiz icin gecmek Sabir ve dua. Hersey valtini bekliyo canim benim benimde 4.cü denememde oldu cok sükür. Rabbim gönlündekini vericektirevet verdim malesef ki bütün gece çok direndim evde ama sonunda gittim verdim her nasip vaktine esirmiş demek ki inanan insanlarız istyan etmek imanımıza ters ama üzülüyor insan iştye
Ümidinizi kaybetmeyin. Hala dondurulmuş embriyonuz var anladığım kadarıyla. Belki bir sonrakine olacaktır. Siz elinizden geleni yapın. Benim hayata şöyle bir bakış açım var, yaşanılan sıkıntılar atlatıldıktan sonra devamından mükafat gelir diye. İnşallah gönlünüzdeki mükafat olurBenim sonucum negatif. O kadar canım acıyor ki.. Bildiğim halde onu görmek içimdeki son umudu aldı götürdü.. Ben kanser olduğumda sağlığım değil her şeyim gitmiş. Milyon kezde denesem bu rahimle hiçbir şey olmaz.
Rabbimden umud kesilmez canim benim. Öyle düsünme nolur bugun agla bosalt icini ama yarin dimdik ayaga kalk ve devam et Rabbim nasip ettirmeyecegi hic biseyi hayal dahi ettirmezmis.. Sabir ve Dua canim..Benim sonucum negatif. O kadar canım acıyor ki.. Bildiğim halde onu görmek içimdeki son umudu aldı götürdü.. Ben kanser olduğumda sağlığım değil her şeyim gitmiş. Milyon kezde denesem bu rahimle hiçbir şey olmaz.
Benim sonucum negatif. O kadar canım acıyor ki.. Bildiğim halde onu görmek içimdeki son umudu aldı götürdü.. Ben kanser olduğumda sağlığım değil her şeyim gitmiş. Milyon kezde denesem bu rahimle hiçbir şey olmaz.
Öyle demeyin ltfn... Bende ilk transferimde çok üzülmüştüm ama sonra bi oturup düşündüm ve biz Allahımızdan herzaman en hayırlısını en sağlıklısını dilemiyormuyuz ? Vermemişse demekki dualarımızın karşılığı olarak vermemiştir dedik. Allahım korusun hayatı boyunca çekeceği bi rahatsızlık verse daha mı ii olacak... o yüzden vardır bi bildiği deyin Allah'a sığının inanın bana o herşeyin en hayırlısını verecektir bizlere. Biz kolay yollardan geçmiyoruz zaten bi de Allah'a isyan eder kendi bedenimize küsersek nasıl bişeylerin olmasını isteyebiliriz.... Nolur bi toparlan kendine bedenine seevgiyle geri dön. Olması gereken zamanda olacak inanBenim sonucum negatif. O kadar canım acıyor ki.. Bildiğim halde onu görmek içimdeki son umudu aldı götürdü.. Ben kanser olduğumda sağlığım değil her şeyim gitmiş. Milyon kezde denesem bu rahimle hiçbir şey olmaz.
evet canım .İlk bebeğiniz tüp bebek miydi?
Canım benim de sonucum olumsuza döndü biliyorsunuz.. Çok zor ama Rabbimin bir bildiği vardır. Hayırlı olan zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallahhh.Benim sonucum negatif. O kadar canım acıyor ki.. Bildiğim halde onu görmek içimdeki son umudu aldı götürdü.. Ben kanser olduğumda sağlığım değil her şeyim gitmiş. Milyon kezde denesem bu rahimle hiçbir şey olmaz.
Hakkınızda hayırlısı tez vakitte gönlünüze göre olur inşallahevet verdim malesef ki bütün gece çok direndim evde ama sonunda gittim verdim her nasip vaktine esirmiş demek ki inanan insanlarız istyan etmek imanımıza ters ama üzülüyor insan iştye
Nerdesiniz acaba progestan dex kullanıyorum da alsam iyi olurElimde 1 kutu progestan dex
1 kutu estorfem
3 kutu dupaston var isteyene ulaştırabilirim
Allah herkesin kalbine göre olanı nasip etsin
Transfer günü progesteron 10 altında ise ilaçKizlar dondurulmus transfer oncesi bakilan e2 progestan degeri kac olmali bilgisi olan varmi onumuzdeki çarşamba gunu transfer olucagim