• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Anladim canim yaa pcos isleri zorlastiriyor gercekten. Yumurta takibi iyi olmus. Insallah olmustur bu ay o zaman 🤗 insallah benimde olmuştur bende de pcos var. İnşallah kolaylikla hamile kalırız 🙏
Bakalim bekleyecek 1 hafta var en az o yüzden sakin olup beklemek lazim. Stres yaptikca zorlasiyor çünkü. Rahim filmi cektirdin mi sen canim
Hayır canım rahim filmi istemedi doktorum eğer olmazsa ileriki zamanlarda belki ister dr ama o evrelere hiç geçmek istemiyorum. Eğer regli olursam umarım olmam( Allah nasip etmiştir inşallah bebiş) regli 3. Günü kontrolüm var bir sonraki sürece bakacağız ☺️☺️☺️ süreçlerimiz yakın burdan haberleşelim 🙈🙈🥰

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var genital bölgem öyle böyle değil çok feci bı şekilde yanıyo ve kaşınıyo beni çok rahatsız ediyo uyku uyuyamıyorum o derece ne yapsam geçer o kadar tahriş olmuş ki morarmış iç kısmı çok canım yanıyo yardım edin😭😢😭
Canım arada bunu bende yaşıyorum vajinal mantar olmuşsun tavsiyem aile hekimine git ben öyle yapıyorum fitil , hap ve krem veriyo bu şekilde ben bayadır olmuyorum düzeldim. Evde rahatlamak içinde su ile sirkeyi karıştırıp vajinal duş alıyordum yada bie pamuk yardımıyla sirkeli su ile genitalimi temizliyordum (biraz yakan bir işlem ama kaşıntıdan cok daha iyidir)

Canım arada bunu bende yaşıyorum vajinal mantar olmuşsun tavsiyem aile hekimine git ben öyle yapıyorum fitil , hap ve krem veriyo bu şekilde ben bayadır olmuyorum düzeldim. Evde rahatlamak içinde su ile sirkeyi karıştırıp vajinal duş alıyordum yada bie pamuk yardımıyla sirkeli su ile genitalimi temizliyordum (biraz yakan bir işlem ama kaşıntıdan cok daha iyidir)
Çok teşekkür ederim ilk fırsatta yapıcam 🫶😢

Hayır canım rahim filmi istemedi doktorum eğer olmazsa ileriki zamanlarda belki ister dr ama o evrelere hiç geçmek istemiyorum. Eğer regli olursam umarım olmam( Allah nasip etmiştir inşallah bebiş) regli 3. Günü kontrolüm var bir sonraki sürece bakacağız ☺️☺️☺️ süreçlerimiz yakın burdan haberleşelim 🙈🙈🥰
1 yil korunmasiz iliskide olmadiysa genelde rahim filmi ve eşten örnek aliyorlar erteleme canim sen yine de çünkü bu 2sinde sorun oldugunda bekledigin her gun zaman kaybi oluyor.
Ay tamam canimm haberleselim mutlaka sen benden önce yapacaksın testini sonra da benn 😍

Kızlar birkaç gündür forumu okuyorum ama yazamadım. Pozitif haberlerinizi gördüm çok sevindim. Lioo Lioo hayırlı olsun canım. Reglime 8 gün kaldı. 3 şubat takvime göre. Batı benimle yakın olan var mı? Ne zaman başlıyoruz testlere ☺️ ben geçen aydan awox testlerimi hazır etmiştim salı günü başlayacağım
Bennnn varımm 🥰🥰 test sipariş ettim henüz gelmedi , çarşamba ya da perşembe yapayım dedim garanti olsun diye 🙏 predictor early almıştım bende , awox u bilmiyorum oda iyiyse ondan da alabilirim sonraki aylarda 😊 tabi gerek kalmasın 😅

Sağlık ocağına gittim kan verdim yarın Dr dan alırsın dedi ara ara nabizdan bakarım çıktımı diye yarına nemiş bu böyle🤦🏼‍♀️
Canım ben devlet hastanesinde verdim biz baya küçük bi tatil köyünde yaşıyoruz o yüzden kimse yok yoğun değil hastane

Back