- 2 Aralık 2024
- 304
- 128
- 18
- 27
Aminnn .Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBenimde 70 çıktı ilk kan ikinciyi yarın vereceğim inşallah hayırlı haberler alırımşimdiden randevumu aldım 24 şubat
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn .Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBenimde 70 çıktı ilk kan ikinciyi yarın vereceğim inşallah hayırlı haberler alırımşimdiden randevumu aldım 24 şubat
![]()
Kac yasında kızınızay inşallah ya o kadar cok istiyorum ki hele kızım o kadar baskı yapıyor ki bana her gün karnımı öpüyor kardeşim gelecek buradan diyeBen uzayan akıntım var sürekli ondan şüphelendiğim için gittim kana verdim aslında daha reglim gecikmedi ama bakalım ne çıkacak :)
Valla canım doktorlar bu hale getirdi beni öyle bir psikolojik baskı oldu ki anlatamam senin doğal yolla çocuğun olmaz diyeCanımm konu dışı ama uzun süredir yazdıklarını görüyorumm söz dua yerine geçer o yüzden yaşını bu kadar takıntı haline getirme bence. Neredeyse her mesajında bundan bahsediyorsun kendi kendine ket vurma, nacizane![]()
evet benimde 7 yaşında evet bende istiyorum cok 1 senedir istiyoruz ama kızımın bu isteği beni daha da üzüyorBenım oğlumda aynı oyle hep kardesım ne zaman gelecek dıyor 7 yasında![]()
İnşallah canım inşallah.Allah sanada en kısa zamanda güzel haber aldırsın anne olmayı nasip etsinBence kımyasal degıl canım merak etme cunku kımyasalda bıraz dada dusuk cıkıyo.ıkı defa basıma geldı bırınde 11 cıkrı dustu dıgetınde 20 cıktı dustu
Tebrik ederim canın sağlıkla gelsin inşallahÇok teşekkür ederim canımmyarın ilk işim doktora gitmek olacak inşallah kimyasal veya dış gebelik değildir
Canim pcos oldugunda lh hormonu artiyormus lh hormonu da gebelik testlerinde pozitife sebep oluyormus. O nedenle testler de yanilma olabiliyormus.Evet canım pcosum var
Ayyy çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına kimseye söyleme nazar değmesinKızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2![]()
Yaaa cok güzel haber cokkkKızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2![]()
Oyle oluyor zaten canım onlar ıcın ıstıyoruz bızde.Herkesın kardesı var benım nıye yok dıyo bende gercekten cok uzuluyorum o yuzde cok istiyorum .kac yasındasın canımevet benimde 7 yaşında evet bende istiyorum cok 1 senedir istiyoruz ama kızımın bu isteği beni daha da üzüyor
Haklısın canım farkındayım bende ama yaklaşık 1 yıldır sürekli negatif sonuç görmekten hala algılayamıyorum sanırım sonucu .Rabbime şükürler olsun nasip etti .Allah hapimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinTebrik ederim canın sağlıkla gelsin inşallahama cok fazla karamsarsın yazdıklarını okuyorum sürekli negatifse negatifse diyorsun ama senin testlerin koyuluğunda hiç yalancı pozitif duymadım bak değerin gebelik değerinde cok güzel bence şimdide ya kimyasalsa ya dış gebelikse diye düşünüyorsun bunları düşünceğine bırakta hamile oldugun için şükür et ve tadını cıkar hep negatifi çekiryorsun sal kendini neden kötüyü düşünüyorsun ben senin adına cok sevindim inşallah sağlıklıca bir gebelik gecirip sağlıklıca kucağına alırsın
![]()
26 yaşındayım aslında ilk kızım çok küçükken oldu doğru dürüst anneliği tadıp yaşayamadım hep annelerle büyüttük o yüzden kendimde cok istiyorum suanda kendim istediğim gibi büyüteyim bakayım bir tane daha olsun diyeOyle oluyor zaten canım onlar ıcın ıstıyoruz bızde.Herkesın kardesı var benım nıye yok dıyo bende gercekten cok uzuluyorum o yuzde cok istiyorum .kac yasındasın canım
Çok teşekkür ederim canımmAyyy çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına kimseye söyleme nazar değmesin![]()
Çok sağol canımmmYaaa cok güzel haber cokkkgözünüz aydın Allahım saglikla kucagina almayi da nasip etsin canim. Bizlere de dua et olur mu bol bol. Insallah en kisa zamanda bende tüm bekleyen arkadaslar da güzel güzel test sonuçlarımızda pozitifi görürüz
![]()
Bende evladım ıcın ıstıyorum ınsAllah olurda Rabbım nasıp eder.baksana bı sonucuna26 yaşındayım aslında ilk kızım çok küçükken oldu doğru dürüst anneliği tadıp yaşayamadım hep annelerle büyüttük o yüzden kendimde cok istiyorum suanda kendim istediğim gibi büyüteyim bakayım bir tane daha olsun diye
Doğru söylüyorsun canım bende uzun süredir deniyorum büyük ihtimal pozitif gördüğümde bende inanamam herhaldeHaklısın canım farkındayım bende ama yaklaşık 1 yıldır sürekli negatif sonuç görmekten hala algılayamıyorum sanırım sonucu .Rabbime şükürler olsun nasip etti .Allah hapimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için
![]()
Ayy bende çok heyecanlandımÇok teşekkür ederim canımmRabbim isteyen herkese nasip etsin
Yok bir süre kimseye söylemeyeceğim tutacağım kendimiiyi ki burası var sizleri hiç tanımıyorum ama konuşunca iyi geliyorsunuz
![]()
Öyle canım çok haklısın Allah isterse her şey olur .Sanada en kısa zamanda nasip olsun inşallahDoğru söylüyorsun canım bende uzun süredir deniyorum büyük ihtimal pozitif gördüğümde bende inanamam herhaldeama pozitif düşün pozitif olsun herşey Allah’tan o isterse herşey nasip olur
![]()
İnşallah canım inşallah Sizden de bol pozitifli haberler alalımmAyy bende çok heyecanlandım
İnşallah ben ve bekleyen kim varsa gebedir bu aysırada ben varım test için
![]()
Amin canim benim amiiiinnnÇok sağol canımmmAminnn Allah bu mübarek gecelerin hürmetine Sana ve buradaki diğer tüm arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .Hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah
![]()