• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Daha önce prodoctor ve softec marka kullanmıştım ikisinden de pek memnun kalmadım hem kuruma çizgisi çıkardılar hem de bazılarında yatay çizgi çıkıyordu. Awoxu forumdan gördüm kullanıp memnun kalanlar vardı ben de ilk defa deneyeceğim. İnternetten satın almıştım canım. Bizim burdaki eczanelerde malum belalı artimed testimiz var 😅
Merhaba canım awox kuruma çıkarmadı bende. 2 ay önce aldım 5 li o ay kullandım. Bu ay 3 tane var elimde. Onlardan yaparm diyorum ben de. Ama benm bu ay göğüslerm indi yumurtlama olunca ne olacakbakalm. 15 gun once ishal oldum. Herhalde vucuttakı su gitti gogsüm kuçüldü saka gb. Yumurtlama olunca umarm büyür yine tam ıstedgm kıvama gelmıstı negüzel🤣

Kuzum evimiz var diye kıra vermez asla. Yazları da buradayız 3 ay karne günü hop gelıyor . Bir de kendi yasadgm yer gibisi yok cennet gibi. Bide Burda herşeyimiz ıgnemızı bile götürmedik. Orada kıra veriyoruz o bile insana koyuyor evi varken baska eve ödemek. Aslında mutluyum sadece kuru kalabalık cok bazen😍 ama bana kv geldi ya kaldı fln. Ay ne zormus. Yakınken kalma durumu yok. Ben aaltlı üstlü oturmanın kıymetinş anladım. Uzaktan rhaatmıs kımse gelip kalmıyor evinde 🤪🤣
Tabi kuzum ayri evin olmasi guzel bisey

Asıl dil altı diyorlar ama benm ikisi de paralel değişiyor mesela bu sabah koll altım 35.7 cktı dil altı 36.2.. dün 36.5 cktı bugun düştü belli ki pikim yakın. Döngu 11 ya bole siddetli agrı istiyorum lh yapmak ıcın malum 2 test kaldı bdha da almam dogru zmanda yapayım 🥰🤩
Ayy o zmn hangi cikan dereceyi esas alcaz kol altimi dil altimi😂bide gebelik olursa ates yuksek mi çikiyor düsükmü🥰

Şu anda 2 tane ev olması beni yoruyor henüz daha bugün evimde düzenleme olayı yapabildim Aslında buradaki yani İlk evimi çok özlüyorum hiç gidesim de yok ama oraya gidince de iyi ki geldim diyorum sessizlik akraba yok mis gibi yalnızlık. Güneydoğu'da seneye görevimiz bitince buraya kesin dönüş olunca kuzum yine curcunalı hayat beni bekleyecek hele yazın düşünemiyorum. Sizlere bir de danışmak istiyorum eltim bana iki gündür çok yakın davranıyor Yani şöyle bir şey var kızın tavırları çok net Ben sizin gibi değilim demeye çalışıyor yani çat çat her şeyi söylüyor kayınvalideme bile bu akşam büyük yengeye çık istersen dedi kandil için ısrarla istemiyorum dedi çıkmayacağım ben o kadını sevmedim de diye çatır çatır şaka gibi.. neyse kandil olduğu için evimde dinleniyorum şu an hatta yatağımı bile özlemişim gömüldüm kızımla dinleniyoruz sol bacağım aşırı uyuşuyor ağrıyor yumurtam pek olmak üzere mi acaba en son 8'de lavaboya girdim Çay çok içtim gece 1100'de test yapsam 3 saatlik idrarla olur mu acaba. Koca bardakla çay içtim bir sürü O çok etki eder mi yani 7 gibi içtim 11'e etkisi olur mu
Eltin bomba 😄 bosver öyle olmak daha iyi millete karsi yoksa kizin sirtina binen cok olur kaba tabirle 😄😄 sevmiyorsak uzak durmak lazim aslinda 😄
Valla canim sen kosarak git görev yeriniz nereyse oraya. Napcan o kaos ortaminda. Herkes kendi hayatinda olsun bosverrr. Bu son sansin madem git uzak dur.
Allah aşkına gülsem mi ağlasam mı az önce kızlara ovülasyon testini yapsam mı dedim en son 8'de WC'ye girdim. 11.30'da girerim diye düşündüm resmen Şimdi lavaboya girdim yaptım 🤣🤣 öyle gitti ellerimi yıkarken aklıma geldi inanamıyorum ya O kadar uzağım Yani bu ay çocuk fikrinden kızlar siz düşünün 🤣 ee ben ne yapayım şimdi ovulasyon testini sabah mı yapayım yani 🤣 eva0108 eva0108 eylulesma eylulesma babylovee babylovee
Bende test yap olur 11de diycektim 😄 tebrik ediyorum bayan cişli 😄 bende dün yaptim aynini yaa. Test yapcaktim gittim yaptim anaaa ben test yapcaktim yaaa diye banyodan esime seslendim oda kimle konusuyosun diyo bana komedi gibiydm yaaa 😄
Yarin yap artik bisey olmaz canim

Katılıyorum ben bu ay yumurta takibi yaptırdım mesela ayrıca ovulasyon testiylede takip ettim doktorum bir yumurtamın 19mm birininde 11 mm oldugunu söylemişti o gün ovu testim pik değildi ertesi günde değildi mesela sonra yumurta takibim yapılmadı iki gün sonra ovu testim pik oldu büyük ihtimal 20 mm geçtikten sonra pikleşti 2 gün sonrada silikleşti büyük ihtimal çatladı buda bana tecrübe oldu :)
Dogru canim valla böyle durumlar oluyor gercekten. Bir kac tane konuda okumustum bende 20den sonra ovülasyon testlerinin pik gosterdigini falan. Dogrulugu var demek ki sende bi orneksin buna.

Kızlar bir şey diycem eşim günümün geçtiğini testlerimi ilacımı falan bilmez bugün durduk yere gelip şey dedi sen hamile misin? Niyeyse çok hoşuma gitti bu tesafüf mü denir ne denirse artık

Kuzu nerden aldın bende eşimle bunu kullanıyorum da seninkini de merak ettim. Bu benimki ucuz o yüzden güven vermedi bana ya Eki Görüntüle 3540164

Ben yarın olucam Sabah 7 gibi yaparım bana iğne vurulan akşam ilişki yok sonraki akşam ilişki ve birer gün arayla dedi. Normalde iğne günü değil 3 gün üst üsteydi bu ay böyle dedi
Epeydir siteye giremedim marka vermek yasak mı bilmiyorum ama arifoğlu ve eğriçayır en iyi markalardan kızlar

İnsallah dogru cikmiştr cnm 🌸bozuk saat bile arada dogruyu gosterr derler 🥰
Hayırlısı cnm bakim yarın ateşimden belli olur heralde
eva0108 eva0108 Evanora Evanora
Canlar ates ölçmeyi sabhlari yataktan çikmadan mi yapcz ben ölçtm bugun 35 çikti 1saat önce
Evet uyandın hiç kıpırdamadan dil altıntan ölç canım ölçerin tuşuna dokunsana bir cnm ayarı bozuktur belki 35 çıkması normal değil heleki gün içinde 36.8 lerde filan cıkması lazım hareketli oldugumuz için
Eczaneler bugun kapaliydi belki eczanede daha uygundr sen eczanyede sor kuzum
Bakim cnm carsıya gidince artık
Kızlar kac yaşındasınız kaçıncı bebeğinizi istiyorsunuz
Ben 30 yasındayım 7yasında oğlum var 2.yi 2 aydır deniyorum

Allah aşkına gülsem mi ağlasam mı az önce kızlara ovülasyon testini yapsam mı dedim en son 8'de WC'ye girdim. 11.30'da girerim diye düşündüm resmen Şimdi lavaboya girdim yaptım 🤣🤣 öyle gitti ellerimi yıkarken aklıma geldi inanamıyorum ya O kadar uzağım Yani bu ay çocuk fikrinden kızlar siz düşünün 🤣 ee ben ne yapayım şimdi ovulasyon testini sabah mı yapayım yani 🤣 eva0108 eva0108 eylulesma eylulesma babylovee babylovee
😂😂Oluyor bazen öyle yarın yap bugün süphen yoksa cnm kaçıncı gündesin

Hayırlısı cnm bakim yarın ateşimden belli olur heralde

Evet uyandın hiç kıpırdamadan dil altıntan ölç canım ölçerin tuşuna dokunsana bir cnm ayarı bozuktur belki 35 çıkması normal değil heleki gün içinde 36.8 lerde filan cıkması lazım hareketli oldugumuz için

Bakim cnm carsıya gidince artık

Ben 30 yasındayım 7yasında oğlum var 2.yi 2 aydır deniyorum
Ayy anlmadimki yaa😊esiminkinide dusuk cikardi ilk dugmeye bastm sifrladi ölçüm yptim 35.9cikti

😂😂Oluyor bazen öyle yarın yap bugün süphen yoksa cnm kaçıncı gündesin
Allahm şaka gibi 11 sanıyorum evaaa ben 12ymiş bebiişim.🤣 Regl uygulamalarını kaldırdım. Sürekli akıntım geliyor yumurta akı gbi. Dun de löp dye geldı. Agrım var minik minik arada bacakta uyuşma. Pike yakın çıkar yapsam da kesin. Yarın pik cıkabilir ben cok agrım olunca yapaym dedim. Kızz 12yse her an çatlar bu. O zaman ben yarın sbah bakaym silikse çatladı demek. . 9. Ve 11. Gün ılskı oldu. Yarn sabah yapıcam gece yokuz

Back