- 1 Şubat 2023
- 128
- 169
- 18
- 40
Hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah. Lekelenmeden artık korkmuyorum cok 5 6 ay lekelenme yaşayan gebeler var sorun yasamamislar. Kalp atışı azlığı suan daha tedirgin ediyor beni. Güzel haberlerini bekliyorum4 şubatta hamile olduğumu öğrendim. 6 şubatta 77.5 dan 231 e yükselmiş haftaya gel keseyi görmeye çalışalım dedi özeldeki doktorum. Cumartesi günü kahverengi lekelenme oldu. Acilde Beta baktılar 2645 e yükselmiş henüz haftasını bile bilmiyorum. Biraz önce kan verdim betam yükselmiş mi ona bakacak doktor öğleden sonra ultrason dedi. E nabızdan çıkmıyorum sonuç ne olacak diye meraktan.
Amiiiin insallahKeşke canım. Stres olma birşey olmucak inşallah
İnşallah. Allahin izniyle.. Hep Allahim sana emanetiz. Hayırlı ise olsun diyip diyip duruyorum.benimde malesef var lekelenmelerim 17 gündür devam ve son 6 gündür pembede eklendi. günde 1 defa progestan kullanmaya başladım. umarım sorunsuz atlatırız hepimiz bu süreci
Ben sabah akşam 200 mg kullaniyorum. Evet normal regl kanamasi gibi olmadığı sürece inşallah bir sorun olmayacak. Yarın eşimle kontrole gideceğiz. Bakalım kalp atışı ne durumda öğreneceğiz..seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. çoğunluk kahverengi ara ara da pembe olan lekelenmelerim var. cumadan beri kullanıyorum ben progestan akşam 1 tane sadece. etkisi olmadı henüz umarım geçer lekelenmelerimiz
Ben eşim ve benim ailemde engelli olduğundan dolayı 2'li 3'lu test yaptırmayacağım bebeğim Allah nasip ederde benimle olmaya devam ederse... Dr. Zamanı gelince konuşuruz bunu detaylı daha erken demisti ben 5 haftalik iken ama oldukça detaylı gen testi yaptıracağım.Yaşla ilgili aşmamız gereken önlemler neler? Mesela riskli gebeliğe giriyor mu 35 yaş üstü bilginiz var mı? Bir de 2li test yerine ihtimal vermeyen direkt kesin sonuç veren kan testi varmış. Bilginiz var mı?
Allah ım inşallah hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip eder. Bu arada küçücük Bi kese gördük haftaya tekrar çağırdı. Keseyi gördük sıra kendisini görmeye geldi inşallah onu da görürüzHayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah. Lekelenmeden artık korkmuyorum cok 5 6 ay lekelenme yaşayan gebeler var sorun yasamamislar. Kalp atışı azlığı suan daha tedirgin ediyor beni. Güzel haberlerini bekliyorum
verdım verdım adet gunu ve ıkı gun sonra verdım ıkı kat artıs vardı bırdaha vermedım , bende cumartesıye randevu aldım sımdılık bakalımKan vermistirsiniz sanırım bende bugün ilk ultrason gireceğim
kac haftalık bugun hayırlı olsun canım :)Arkadaşlar keseyi çok minik de olsa gördük2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
idrara sıkışık gel dedi.sıkışıp gittim ama çok sıkışmışım uzanamadım gittim wcİdrara sıkışık mı olmak gerekiyor
Hadi bakalım inşallah. Hayırlı olsunAllah ım inşallah hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip eder. Bu arada küçücük Bi kese gördük haftaya tekrar çağırdı. Keseyi gördük sıra kendisini görmeye geldi inşallah onu da görürüz
Teşekkür ederimkac haftalık bugun hayırlı olsun canım :)
Adet oldum. Aşırı tam anlamıyla bi adet ağrısı başladı bi saat içinde adet oldum. Kısmet değilmiş. Buraya kalp atışı duyana kadar hiçbi şey yazmıycamMerhaba bi ihtimal ben de ekim annesi olucam. Bikaç gündür bel ağrısı adet ağrısına benzer ağrı değişik yerlerde batmalar derken dün açık kahverengi hafif lekelenmem oldu. Akşam saatleri yine oldu. Bu akşam ya da yarına kadar adet günüm normalde.
Olursa bu ikinci olacak. Ama sanki bunda daha çok bel ağrım kasık ağrım adet olacak gibi ağrım oluyor. Bazen solda bazen sağda batmam oluyor. Ondan biraz da daha test yapmadım. Canımı sıkıyor biraz bu ağrılar:/ Varsa da iyidir güzel yerleşmiştir sağlıklıdır inşallah.
sata gore 5+2 yım kuzum cumartesıye randevu aldım 6 hafta oluyor tam bakalım o gun gıderız guzel seyler goruruz Allahımın izniyle inşallah aminTeşekkür ederimdoktor 5 haftalık dedi daha çok küçük dedi siz ne durumdasınız
Rabbım en kısa zamanda hayırlısı saglıklısı ıle nasıp etsın ınsallahAdet oldum. Aşırı tam anlamıyla bi adet ağrısı başladı bi saat içinde adet oldum. Kısmet değilmiş. Buraya kalp atışı duyana kadar hiçbi şey yazmıycam
canım bende bugün keseyi gördüm çok şükür .haftaya perşembe cuma çağırdıTeşekkür ederimdoktor 5 haftalık dedi daha çok küçük dedi siz ne durumdasınız
sende mı 5 haftalıksın kuzumcanım bende bugün keseyi gördüm çok şükür .haftaya perşembe cuma çağırdıkesen kaç mm canım
evet canım 8 ocak son adetim.sendemi 5 haftalıksın ultrasona girdinmisende mı 5 haftalıksın kuzum
benımde 8 ocak son adetım kuzum 2 subatta bat tarıhımde :)evet canım 8 ocak son adetim.sendemi 5 haftalıksın ultrasona girdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?