• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canm zaten pik günü bir öncesi ve bir sonrasi bu 3 gün kaçırmazsan yeterli bir defa çatlıyor yumurta sen bilirsin cnm ben sağlık açısından dedim kaş yapacaz diye göz çıkarmayalim
Yık haklısınız teşekkür ederim bundan önceki 3 ayds hep dediğiniz gibi yaptım ama bir sonuç alamadım o yüzden bu hafta böyle yaptım

Kızlar günaydın sanah yine yaptım bu şekilde. Görebilen var mı oynama yapabilir misiniz testte

Eklentiler

• IMG_4982.jpeg
    IMG_4982.jpeg
    190,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_4980.jpeg
    IMG_4980.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 68
Benimde aklimdaydin yazacaktim sana iyi oldu yazdigin. Esin mutlaka ürolojiye randevu alsin canim ama. Önemli olan o dr.un yorumu. Onun yorumuyla yol alınıyor genelde bu işlerde.

Iyi olmus canim, pcos var dedi mi sana peki demedi mi.
Zaten genelde klomen femara ile baslaniyor ilerleyen asamalarda degistiriyorlar iste ilaçları. Hic korkma kuzu ilaçtan. Kafani rahatlat ilacin bir zarari olmaz. Max olacak sey kist. O da herkeste olmaz. Ben 3 defa kullandim bu ilac grubundan bir defa da igne kullandim. Merak etme yani hic bisey olmaz. Amh biraz yuksek ya senin ondan en düşük ilac denemek istemistir dr. Hic korkma rahat ol 🙏🤗 istedigini sorabilirsin bana da ilaclarla alakali ben kullandim çünkü
Zaten ultrasonda anlamıştı pcos olduğunu şimdi tam anlamıyla pcossun diyebilirim dedi bakalım hayırlısı olsun 🤩💕

Ağrım devam edince korktum hastaneye gittim araştırma hastanesinin kadın doğum aciline değerlerin kaç oldupu değil artış seviyesi önemli buda sende gayet normal dedi alttan baktılar 2 ayrı kist varmış kendi aralarında konuştular sorduğumda bekleyin dedi.
Sonra muayene bitti gene bir betanıza bakalım idrar tahlilide yapalım ağrınız olduğu için dedi.
Kistleri sordum önemli değil onlar dedi nasıl yani baktırmayayım mı dedim hayır gerek yok dedi. Öyle bakılmaya gerek ol ayan kistler oluyor mu cok korktum ya
Ben hamileyken çikolata kistim vardı doğumda onuda attım yani korkma Allah'ın izniyle doğumda gider zaten doktorlar bildiği için sana önemli değil demişler içini ferah tut ☺️

Soldaki beta, sağdaki ovulasyon testi 7 gün adet gecikmesi var sizce varmı bişey

Eklentiler

• IMG_20250110_185730.jpg
    IMG_20250110_185730.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar herkese adetime 8 gün kala yumurtlamadan 7 gün sonra yani, lekelenmem başladı açık pembe canlı pembe 3 gün sürdü kesildi.üstünden 1 hafta geçti şimdi tekrardan lekelendim geçen hafta kadın doğuma gittiğimde bi sıkıntı olmadığını söyledi.Annem de bana hamileyken böyle hamile olduğunu öğrenmiştest yap diyor ama bilmiyorum bu konuda başka deneyim sahibi olanlar varsa yazabilir mi.yapmalı mıyım beklemeli miyim bilemedim adet günüme 2 gün var .

Merhabalar herkese adetime 8 gün kala yumurtlamadan 7 gün sonra yani, lekelenmem başladı açık pembe canlı pembe 3 gün sürdü kesildi.üstünden 1 hafta geçti şimdi tekrardan lekelendim geçen hafta kadın doğuma gittiğimde bi sıkıntı olmadığını söyledi.Annem de bana hamileyken böyle hamile olduğunu öğrenmiştest yap diyor ama bilmiyorum bu konuda başka deneyim sahibi olanlar varsa yazabilir mi.yapmalı mıyım beklemeli miyim bilemedim adet günüme 2 gün var .
test yaptın mı canı.

Back