- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum ama devlet hastanelerinde çıkarttıramadım rapor özel hastanede çıkarttılar hemenAranızda kan sulandırıcı kullanan ve rapor çıkaran var mı ? Eczaneye gittim içinde 10 iğne var 680 tl dedi . Fiyatlar çok yüksek rapor çıkarılıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Aranızda kan sulandırıcı kullanan ve rapor çıkaran var mı ? Eczaneye gittim içinde 10 iğne var 680 tl dedi . Fiyatlar çok yüksek rapor çıkarılıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Ben kullanıyorum ama devlet hastanelerinde çıkarttıramadım rapor özel hastanede çıkarttılar hemen
başka bir grupta okumuştum.ilk kese görüntüleri yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kız yazmışlar doğrumu acabaoğlumun ilk görüntüsünü bulamadım karşılaştırcaktımFasulye gibi olunca ne oluyor ki benim öyle :)
Kan pıhtılaşması olanlarda, tekrarlayan düşükleri olanlarda, tüp bebek tedavisi görenlerde kullanılıyorKan sulandırıcı ne gibi durumlarda kullanılıyor?
Anladım.Kan pıhtılaşması olanlarda, tekrarlayan düşükleri olanlarda, tüp bebek tedavisi görenlerde kullanılıyor
Özelde nasıl çıkardın ne gibi işlemler yapmak gerekiyor ? Rapordan sonra iğnelerin fiyatı ne oluyor canım ?Ben kullanıyorum ama devlet hastanelerinde çıkarttıramadım rapor özel hastanede çıkarttılar hemen
Canım benim tekrarlayan düşük öyküm var. Devlet hastanesinede araştırma hastanesinede gittim çıkartmadılar. Sonra eski gebeliklerimin takibini yapan doktoruma mesaj atıp durumu anlattım gel yardımcı olurum dedi. Sağolaun gittiğim gibi hemen asistanı sistemden çıkarttı raporu. Birkaç ilaç daha yazdı. 6 kutuda oksapar yazdı. Hepsine beraber 70 küsür tl ödedim o gün. Baya şaşırmıştım. Mutlaka çıkarmaya çalış raporu diğer türlü çok yüksek fiyatıÖzelde nasıl çıkardın ne gibi işlemler yapmak gerekiyor ? Rapordan sonra iğnelerin fiyatı ne oluyor canım ?
Evet tek kutu iğne bile 680 tl ayda 3 kutu almam lazım düşün yani çok masraflı olur. Benim de geçmişte kayıp yaşadığım için ve pıhtılaşma sorunum olduğu için çıkarırlar diye düşünüyorum. Hastaneye gidip çıkarmaya çalışayım . Doktor bana enox yazdı ama oksaparla aynı işlevi görüyor sanırım. Daha önce tüp bebek tedavisinde oksapar almıştım hatta biraz duruyor onu da kullanırımCanım benim tekrarlayan düşük öyküm var. Devlet hastanesinede araştırma hastanesinede gittim çıkartmadılar. Sonra eski gebeliklerimin takibini yapan doktoruma mesaj atıp durumu anlattım gel yardımcı olurum dedi. Sağolaun gittiğim gibi hemen asistanı sistemden çıkarttı raporu. Birkaç ilaç daha yazdı. 6 kutuda oksapar yazdı. Hepsine beraber 70 küsür tl ödedim o gün. Baya şaşırmıştım. Mutlaka çıkarmaya çalış raporu diğer türlü çok yüksek fiyatı
Evet canım ücretli çok fazla oluyor. Benimkide clexan diyor hep ama fazla bulunmadığından bende oksapar direk alıyorum aynı işlevmiş hepsi. Şifa olsnlar inşallahEvet tek kutu iğne bile 680 tl ayda 3 kutu almam lazım düşün yani çok masraflı olur. Benim de geçmişte kayıp yaşadığım için ve pıhtılaşma sorunum olduğu için çıkarırlar diye düşünüyorum. Hastaneye gidip çıkarmaya çalışayım . Doktor bana enox yazdı ama oksaparla aynı işlevi görüyor sanırım. Daha önce tüp bebek tedavisinde oksapar almıştım hatta biraz duruyor onu da kullanırım
Teşekkür ederimEvet canım ücretli çok fazla oluyor. Benimkide clexan diyor hep ama fazla bulunmadığından bende oksapar direk alıyorum aynı işlevmiş hepsi. Şifa olsnlar inşallah
Aaa öyle miii bu bilgi beni cok sevindirdi zira minik fasulyem sağlıklı bir kız olursa dünyanın en mutlu insanı ben olabilirimbaşka bir grupta okumuştum.ilk kese görüntüleri yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kız yazmışlar doğrumu acabaoğlumun ilk görüntüsünü bulamadım karşılaştırcaktım
4 sene önce kızıma hamile kaldığımda kullanmıştım. 2 tane düşük vardı doktor oksapar kullanmamı söylemişti ilk aldığımda 110 TL ödemiştim sonra ki gittiğimde bu şekilde seni çok yıpratır rapor çıkartıyorum demişti. Sağolsun devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgili Bi doktorum var. Bu cuma gidip keseyi görürsek bana da başlayacaklar oksapar. Sağlıkla gelsin de yine 9 ay iğne yaparım ben hiç sorun değilAranızda kan sulandırıcı kullanan ve rapor çıkaran var mı ? Eczaneye gittim içinde 10 iğne var 680 tl dedi . Fiyatlar çok yüksek rapor çıkarılıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Kesinlikle sağlıklı olsunlar da bunlar ne ki . Onlara kavuşmak için ne emekler veriyoruz . İğne yaparken biraz yakıyor acaba hepsi mi böyle4 sene önce kızıma hamile kaldığımda kullanmıştım. 2 tane düşük vardı doktor oksapar kullanmamı söylemişti ilk aldığımda 110 TL ödemiştim sonra ki gittiğimde bu şekilde seni çok yıpratır rapor çıkartıyorum demişti. Sağolsun devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgili Bi doktorum var. Bu cuma gidip keseyi görürsek bana da başlayacaklar oksapar. Sağlıkla gelsin de yine 9 ay iğne yaparım ben hiç sorun değil
Ben sadece oksapar kullandım. Ama içerik olarak aynıdır diye düşünüyorum sonuçta kan sulandırıcı diye geçiyor. İlk bir hafta yanma olmuştu sonra alıştım. Sonrasında da iğne vurduğum yerler topaklanıp morarmıştı ispirto sürmüştüm iyi gelmiştiKesinlikle sağlıklı olsunlar da bunlar ne ki . Onlara kavuşmak için ne emekler veriyoruz . İğne yaparken biraz yakıyor acaba hepsi mi böyle
Ben istanbulda yasiyorum, Medicana atasehir hastanesinde kontrole gittim ilkSizi görünce heyecanlandım ben de hala dr araştırıyorum aranızda İstanbul'da yaşayan var mı?
Ben kullanıyorum canım devlet hastanesindeki doktorum daha önce iki düşük yaşadığımi bildiği için hemen rapor çıkardı. Raporla tek seferde üç kutu birden yazdırıp alabiliyoruz hemde ücret de çok düşük oluyorAranızda kan sulandırıcı kullanan ve rapor çıkaran var mı ? Eczaneye gittim içinde 10 iğne var 680 tl dedi . Fiyatlar çok yüksek rapor çıkarılıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Ben kullanıyorum canım devlet hastanesindeki doktorum daha önce iki düşük yaşadığımi bildiği için hemen rapor çıkardı. Raporla tek seferde üç kutu birden yazdırıp alabiliyoruz hemde ücret de çok düşük oluyirAranızda kan sulandırıcı kullanan ve rapor çıkaran var mı ? Eczaneye gittim içinde 10 iğne var 680 tl dedi . Fiyatlar çok yüksek rapor çıkarılıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Ben oksopar 4000 kullanıyorum evet biraz yakıyor. Öncesinde buz tutup sonra iğneyi uygulayınca daha az yakıyor. Önceki gebeligimde enox kullandım bir hafta o daha az yakıyordu sankiKesinlikle sağlıklı olsunlar da bunlar ne ki . Onlara kavuşmak için ne emekler veriyoruz . İğne yaparken biraz yakıyor acaba hepsi mi böyle