Bir iki gün ilgi duyduktan sonra sadece mememi açtırıp oraya yatmaya başladı sorup kaçmış gibi oldum kusura bakmayın kızlar çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için geç cevap yazabildim o kadar kaos geçiyo ki günlerimiz bu ara
Sandriyoncum bu anksiyete sorunu bende de var nasıl çözeceğim bilmiyorum. İki bebekliyim destek yardım almam şart ama gelen bütün kadınlarla sorun yaşadım maalesef ve allah kahretsin kendim yaparım diyip gönderdim en son hepsini. İlkini full time işe almıştım haftanın altı günü gelecekti temizlik ve yemek için. Çocuklarla ilgilenirim rahatça dedim ama yaptığı her şey battı bana değiştirdim ondan da memnun kalmadım. Bari dedim haftada iki güne düşüreyim ama o zaman da bir şey değişmedi yine aynı şekil sinir stres olmaya başladım çözemedim yardımcı işini bir türlü belki iyisine denk gelsek böyle olmaz
Bezin korkulcak en son şey olduğunu söylesem
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
mesela benim şu ara en çok panik atak geçirmeme sebep olan şey ben emzirirken kızımın koltuk tepesine çıkıp atlarmış gibi yapması. Oyun belledi bunu kıskançlıktan yapıyor ne zaman emzirmek için küçüğü kucağıma alsam koltuğun tepesine çıkıp zıplıyor şeytan gibi sırıtarak atlarmış gibi yapıyor öyle yapınca bebeği bırakıp onu alacağımı bildiği için. Can güvenliği en öncelikli konu oluyor iki küçük bebek olunca