Benim de sat 9 ocak. Bugün 5+0 görünüyor. Ben de gitsem gözükür sanırım nereye gitsem karar veremedim.Teşekkür ederimdoktor 5 haftalık dedi daha çok küçük dedi siz ne durumdasınız
benim 28 günde bir oluyor 5 şubat bat .ultasona girdinmibenımde 8 ocak son adetım kuzum 2 subatta bat tarıhımde :)
İnşallah görürsün hayırlısıyla sıra sıra tüm güzellikleri görcezsata gore 5+2 yım kuzum cumartesıye randevu aldım 6 hafta oluyor tam bakalım o gun gıderız guzel seyler goruruz Allahımın izniyle inşallah amin
Çok teşekkür ederimBenim de sat 9 ocak. Bugün 5+0 görünüyor. Ben de gitsem gözükür sanırım nereye gitsem karar veremedim.
Tebrik ederim bu arada gözünüz aydın
Gözünüz aydın tebrik ederimcanım bende bugün keseyi gördüm çok şükür .haftaya perşembe cuma çağırdıkesen kaç mm canım
Hayırlısı olsun canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin.kağıtta yazıyor canım gs yazıyor.Gözünüz aydın tebrik ederimkaç mm olduğunu söylemedi henüz çok küçük dedi ama gördü . Verdiği ultrason çıktısında yazar mı acaba ? Sizin kaç mm ?
Amiinnn. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Cuma günü devlete tekrar gidecem bakalımHadi bakalım inşallah. Hayırlı olsun
henuz gırmedım benım 25 gun dongum :) cumartesı randevu aldım o gun gıtmeyı planlıyorumbenim 28 günde bir oluyor 5 şubat bat .ultasona girdinmi
Amin sağol canım.Rabbım en kısa zamanda hayırlısı saglıklısı ıle nasıp etsın ınsallah
Hayırlı olsuuunnn. Gümbür gümbür kalp atışını da duyarsın inşaAllahArkadaşlar keseyi çok minik de olsa gördük2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
inşallah güzel haberlerini bekliyorumhenuz gırmedım benım 25 gun dongum :) cumartesı randevu aldım o gun gıtmeyı planlıyorum
hayırlısı olsun canımKızlar ben de sat’a göre 5+2’yim ve bugün keseyi 8mm olarak gördük çok şükür, rahim ve yumurtalıklar temiz, dış gebelik değil dedi doktor. 2 haftaya kalp atışı kesin duyulur, o zaman gelebilirsin dedi :) rabbim hepimize sağlıklı süreçler versin inşallah
Sağol canım, hepimize inşallahhayırlısı olsun canımhaftaya perşembe cuma çağırdı dr bizede kalp için kese yuvarlakmı fasulye gibimi
Gözün aydın canımSağol canım, hepimize inşallahbilmiyorum ki, fasulye gibi galiba
İnşallahh sağlıkla güzel günlerini görürüz. Kucaklarımıza da almak nasip olsunbizde bebeği görür kalp atışını duyarız inşallah. sağlıkla büyüsün bebişler
Been varım canımSizi görünce heyecanlandım ben de hala dr araştırıyorum aranızda İstanbul'da yaşayan var mı?
Fasulye gibi olunca ne oluyor ki benim öyle :)hayırlısı olsun canımhaftaya perşembe cuma çağırdı dr bizede kalp için kese yuvarlakmı fasulye gibimi
hadı bakalım benımle aynı satta olan cok kısı var ya :) hepsıde gıtmıs doktora masallahh :) benn bennn hala beklıyorum :)Kızlar ben de sat’a göre 5+2’yim ve bugün keseyi 8mm olarak gördük çok şükür, rahim ve yumurtalıklar temiz, dış gebelik değil dedi doktor. 2 haftaya kalp atışı kesin duyulur, o zaman gelebilirsin dedi :) rabbim hepimize sağlıklı süreçler versin inşallah
Teşekkür ederimHayırlı olsuuunnn. Gümbür gümbür kalp atışını da duyarsın inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?