2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
benim 5+2 de kese görüldü sadece. herkes aynı belirtileri vermeyebilir canım hiç takma kafana. bende göğüste birşey yok mesela sadece kasıklarda ara ara ağrı var.

Haber et bakalım ne dıyecek

İnşallah canım çok amiinnn. Bugün tekrar betaya baktılar yükselme varmı diye cumartesi 2645 idi şimdi 4982 çıktı saat farkıda var yükselme var Rabbime sığındım ona teslim ettim kendimi inşallah öğleden sonra da keseyi görürüz

bizde bebeği görür kalp atışını duyarız inşallah. sağlıkla büyüsün bebişler

benim 5+2 de kese görüldü sadece. herkes aynı belirtileri vermeyebilir canım hiç takma kafana. bende göğüste birşey yok mesela sadece kasıklarda ara ara ağrı var.
İnşallah canım evet herkeste başka ama rabbim sağlıkla kalbini duysak rahatlıycaz biraz inşallah evlatlarımızı bize bağışlar rabbim isteyen herkese nasip eder.

seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. çoğunluk kahverengi ara ara da pembe olan lekelenmelerim var. cumadan beri kullanıyorum ben progestan akşam 1 tane sadece. etkisi olmadı henüz umarım geçer lekelenmelerimiz

Ağzın bal yesinnn Lekelenme olduğu için beta yükselmesi var mı diye kan tahliline gönderdiler.2645 den 4982 ye çıkmış. Cumartesi geldiğimde keseyi göremedi doktor bakalım 12 de özele gidecem umarım orda görürüz

Banu çiftçi hata veriyor ben giriş yapamadım en iyisi o aslında.

İnşallah canım evet herkeste başka ama rabbim sağlıkla kalbini duysak rahatlıycaz biraz inşallah evlatlarımızı bize bağışlar rabbim isteyen herkese nasip eder.
amin canım inşallah. sağlıkla kucağımıza almayıı nasip etsin Allah. daha rahme düştüğü anda annelik başlıyormuş ve gerçekten zor. endişeleniyor insan herşeye

İdrara sıkışık mı olmak gerekiyor

belırtı olmadan da hamılelıkler devam edıyor canım kendını ona sartlama hiç , amin

Yaşla ilgili aşmamız gereken önlemler neler? Mesela riskli gebeliğe giriyor mu 35 yaş üstü bilginiz var mı? Bir de 2li test yerine ihtimal vermeyen direkt kesin sonuç veren kan testi varmış. Bilginiz var mı?

Aslnda ben de sadece kan verdim beta hcg 958 çıktı çarşamba günü. Hala doktora gitmedim. Gitmek lazım Allah korusun dıi gebelik falan olur ne kadar erken fark edilirse kdar iyi
bende ıkı kez kan verdım bat gunu ve ıkı gun sonra olmak uzere , sonrasında beklemeye gectım 5 haftadan once zaten bırsey gormek zor oluyor oyuzden bekledım aslında

amin canım inşallah. sağlıkla kucağımıza almayıı nasip etsin Allah. daha rahme düştüğü anda annelik başlıyormuş ve gerçekten zor. endişeleniyor insan herşeye
Rabbim den buna ragzıyım yeterki sağlıklı kucağıma almak hayırlı evlat yetiştirmek için tüm emeğimi vericeğim. Yeterki Rabbim bana hayırlı evlat nasip etsin. Dileyen herkesin kucağını doldursun. Annelik duygusunu bizede nasip etsin.

belırtı olmadan da hamılelıkler devam edıyor canım kendını ona sartlama hiç , amin
İnşallah öyledir Allahın mucizeleri şu günlerde bize biraz teselli oluyor. Evladını kaybedenlere rabbim merhamet etsin sabır versin. Bizlerede hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…