• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar yarın büyük ihtimalle pik göreceğim dünü değerlendirdim hatta ondan önceki 4 günü de yani bu hafta full sizce bugünü boş mu bırakayım yoksa bugünü de mi değerlendireyim eva0108 eva0108 babylovee babylovee Evanora Evanora

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    314,8 KB · Görüntüleme: 44
Bilmiyorum ben geçen ay hatırlarsanız sürekli yazıyodum çok sancım oldu oturamıyodum rahminin içine kadar zonkluyodu letuda yaşamadım hiç böyle bişe hatta o belirtileri hamilelik sandım bu ay o kadar rahatım ki acaba hamilemiyim gibi düşüneceğim Bi belirtim yok kafam rahat normal ilerliyorum klomen bence iyi bi ilaç deil
Ben de öyleyim canım geçen ay olan bütün belirtiler oluyor ishal dışında ama ishal mikrobik belli. O kadar ama o kadar rahatım ki sadece meraktan testi yaptım iki kere

Kızlar biri normal. Rengiyle oynadım diğeri flashlı

Eklentiler

• IMG_20250109_203352.jpg
    IMG_20250109_203352.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250109_192752.jpg
    IMG_20250109_192752.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar gebelik belirtilerim vardı pozitif beklerken adetten bir gün öncesi kan testim negatif çıktı. Şimdi 2 gün geciktim ağrım var ama adet olmadım hala bugün bi ağrı girdi tamam oldum dedim ıslaklık hissettim ama beyaz kremsi kokusuz bir akıntı gelmiş bu nedir sizce ??

Kızlar bilen biri yorumlayabilir mi ? Kaç haftalık 4 mm diyor normal mi ? Heyecandan sormayı unuttum doktora 😂🙈

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    257,5 KB · Görüntüleme: 34
babylovee babylovee bugün tekrar doktora gittim sprem sonuçları ve amh testine baktı direk ilaca başlayalım dedi ama klomen diyor diğer ilaçlar yan etkisi daha çok ilaçlar onlar sonra ki seviyede diyor en zararsız olan klomen dedi bakalım eşime vitamin tarzı bişey verdi ilaçla olmazsa aşılama vs dedi bakalım reglimde geldi şükürler olsun hayırlısı olsun ama biraz korkuyorum ilaçlardan da 🥲

Amin inşallah hayırlısı ile kucağına alman dileğiyle 🥰♥️
Ağrım devam edince korktum hastaneye gittim araştırma hastanesinin kadın doğum aciline değerlerin kaç oldupu değil artış seviyesi önemli buda sende gayet normal dedi alttan baktılar 2 ayrı kist varmış kendi aralarında konuştular sorduğumda bekleyin dedi.
Sonra muayene bitti gene bir betanıza bakalım idrar tahlilide yapalım ağrınız olduğu için dedi.
Kistleri sordum önemli değil onlar dedi nasıl yani baktırmayayım mı dedim hayır gerek yok dedi. Öyle bakılmaya gerek ol ayan kistler oluyor mu cok korktum ya

Back