- 6 Mayıs 2024
- 239
- 108
- 18
- 26
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.961
Benim testim için mi dediniz. 6 gün var daha acaba kuruma çizgisi olabilir miAyyy çift çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim testim için mi dediniz. 6 gün var daha acaba kuruma çizgisi olabilir miAyyy çift çizgi
Balım su damlat idrar yerine 10-15 dakika bekle bakalıö geçecek miBenim testim için mi dediniz. 6 gün var daha acaba kuruma çizgisi olabilir mi
Ben de öyleyim canım geçen ay olan bütün belirtiler oluyor ishal dışında ama ishal mikrobik belli. O kadar ama o kadar rahatım ki sadece meraktan testi yaptım iki kereBilmiyorum ben geçen ay hatırlarsanız sürekli yazıyodum çok sancım oldu oturamıyodum rahminin içine kadar zonkluyodu letuda yaşamadım hiç böyle bişe hatta o belirtileri hamilelik sandım bu ay o kadar rahatım ki acaba hamilemiyim gibi düşüneceğim Bi belirtim yok kafam rahat normal ilerliyorum klomen bence iyi bi ilaç deil
Sabah çekemiyorum ya dndnndbdCanım yerinde olsam yarın sabah yapardım ortalama ortalardım
Hayırlısını iste kafanı rahat bırakmaya çalış inşallah bu hayal ettiğimizin fazlası deriz Bi günOlabilir canim bu tip ilaclar genelde zaten kist falan yapiyor. Valla benimde modum düşük kanamam kesilmisti guya yeniden basladi kürtaj sonrasi. Benimde moralim yerlerde
Aynen öyle canım ben de bu ay herhangi bişe yok bakalımBen de öyleyim canım geçen ay olan bütün belirtiler oluyor ishal dışında ama ishal mikrobik belli. O kadar ama o kadar rahatım ki sadece meraktan testi yaptım iki kere
Bir gölge var ama bilemedimKızlar biri normal. Rengiyle oynadım diğeri flashlı
Ayyy maşllah Rabbim kucağina almayi nasip etsin bizede dua et canim hamilelerin duasi kabul olur
Allah razı olsun kızlar. Rabbim yakın zaman da sizlere de güzel haber almayı nasip etsin inşallahMaşallah size canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım. Nerdesiniz etiketle beni geleyim canımMaşallah minik kuşa rabbim kucağınada almayı nasip etsin canm yeni gruptayiz oraya gel sende
2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun Hepimize Şans Getirsin İnşAllahAmin canım. Nerdesiniz etiketle beni geleyim canım
Ağrım devam edince korktum hastaneye gittim araştırma hastanesinin kadın doğum aciline değerlerin kaç oldupu değil artış seviyesi önemli buda sende gayet normal dedi alttan baktılar 2 ayrı kist varmış kendi aralarında konuştular sorduğumda bekleyin dedi.Amin inşallah hayırlısı ile kucağına alman dileğiyle