- 16 Eylül 2024
- 1.556
- 966
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.981
Bence bugunu bos gec canim. Hem kalite acisindan hemde kac gündür gerekli özveriyi gostermissiniz. Yarin kaldiginiz yerden devamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bugunu bos gec canim. Hem kalite acisindan hemde kac gündür gerekli özveriyi gostermissiniz. Yarin kaldiginiz yerden devamm
Ndndndn bunu okumak için biraz geç kaldım heralde fnfnfnBence bugunu bos gec canim. Hem kalite acisindan hemde kac gündür gerekli özveriyi gostermissiniz. Yarin kaldiginiz yerden devamm
Benimde aklimdaydin yazacaktim sana iyi oldu yazdigin. Esin mutlaka ürolojiye randevu alsin canim ama. Önemli olan o dr.un yorumu. Onun yorumuyla yol alınıyor genelde bu işlerde.babylovee bugün tekrar doktora gittim sprem sonuçları ve amh testine baktı direk ilaca başlayalım dedi ama klomen diyor diğer ilaçlar yan etkisi daha çok ilaçlar onlar sonra ki seviyede diyor en zararsız olan klomen dedi bakalım eşime vitamin tarzı bişey verdi ilaçla olmazsa aşılama vs dedi bakalım reglimde geldi şükürler olsun hayırlısı olsun ama biraz korkuyorum ilaçlardan da
Hic gülecek modum yoktu inan ki bu gece bari dinlenseydiniz neyse artik yarin dinlenin bari koyulasmazsa. Siliklesirse de dinlenmeyin ama yarin da devam edin. Ay bu testler bizi elinde oynatti bu ayNdndndn bunu okumak için biraz geç kaldım heralde fnfnfn
Yarın gece son artık 7 gün oldu karnım ağırıyor artık tutacağı varsa tutar heraldeHic gülecek modum yoktu inan ki bu gece bari dinlenseydiniz neyse artik yarin dinlenin bari koyulasmazsa. Siliklesirse de dinlenmeyin ama yarin da devam edin. Ay bu testler bizi elinde oynatti bu ay
Canim tebriklerr. 5 hafta 1 günlük altta yazuyor boyu da 4 mm. Minnos daha kalp atışı duydunuz mu ?Kızlar bilen biri yorumlayabilir mi ? Kaç haftalık 4 mm diyor normal mi ? Heyecandan sormayı unuttum doktora
Hadi bakalim yarin neler olacak insan bos gecmek istemiyor cokk iyi anliyorum seniYarın gece son artık 7 gün oldu karnım ağırıyor artık tutacağı varsa tutar heralde
Bir de yoruldım bu psikolojiden eşimde uzağa gidiyor evdeyken deneyim bu hafta dedim inşallah tutmuşturHadi bakalim yarin neler olacak insan bos gecmek istemiyor cokk iyi anliyorum seni
Teşekkür ediyorum canım tabiki hep ediyorum dua rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aslında doktor görünmez dedi kist vs varmı diye bakarken gördük bir iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi bakalımCanim tebriklerr. 5 hafta 1 günlük altta yazuyor boyu da 4 mm. Minnos daha kalp atışı duydunuz mu ?
Harika heyecanlar keyfini çıkar
Benim icin de duana talibim ❤
Yorulmaz mi insan yaa. Sonucta bu is zoraki degil istek olunca olmali. Ama biz gün kacirmayalim diye pes pese degerlendiriyoruz haliyle yorucu oluyor. Allahim insallah nasip etsin hepimize bebis haberlerini almayiBir de yoruldım bu psikolojiden eşimde uzağa gidiyor evdeyken deneyim bu hafta dedim inşallah tutmuştur
Amin canim amiiin inşallah isteyen herkese içinde de bana nasip etsinTeşekkür ediyorum canım tabiki hep ediyorum dua rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aslında doktor görünmez dedi kist vs varmı diye bakarken gördük bir iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi bakalım
Yarin test yapmalısın regl olmazsan. Kremsi akıntı gebelikte olabiliyorKızlar gebelik belirtilerim vardı pozitif beklerken adetten bir gün öncesi kan testim negatif çıktı. Şimdi 2 gün geciktim ağrım var ama adet olmadım hala bugün bi ağrı girdi tamam oldum dedim ıslaklık hissettim ama beyaz kremsi kokusuz bir akıntı gelmiş bu nedir sizce ??
Ilk dakikalarda birsey var miydi peki canim ?Kızlar innovita ovülasyon testlerinin içinden çıkan test. 20. Dk bu şekilde oldu. Geçersiz mi sayılır:/
Valla bende güldüm gece gece A abababba kız maşallahin var adamı sömürdün ama şaka bir yana bukdar üst üstte eşin içinde iyi değil cnm söyleyimHic gülecek modum yoktu inan ki bu gece bari dinlenseydiniz neyse artik yarin dinlenin bari koyulasmazsa. Siliklesirse de dinlenmeyin ama yarin da devam edin. Ay bu testler bizi elinde oynatti bu ay
Bnce çokta geçersiz sayılmaz bende byle çıkmadı bu ay yaptığımda yarın bir daha yapın inşaallah vardırrKızlar innovita ovülasyon testlerinin içinden çıkan test. 20. Dk bu şekilde oldu. Geçersiz mi sayılır:/
Cidden dogru bir yorum neyse maşallah diyelim. Bizlere de ayni performansi sergilemeyi diliyorum
AminnnnYorulmaz mi insan yaa. Sonucta bu is zoraki degil istek olunca olmali. Ama biz gün kacirmayalim diye pes pese degerlendiriyoruz haliyle yorucu oluyor. Allahim insallah nasip etsin hepimize bebis haberlerini almayi
Amin canim amiiin inşallah isteyen herkese içinde de bana nasip etsin
Daha minik zaten kesesi yeni olusmaya baslamis o boyut kesenin boyutu. Saglikla kavusursun inşallah canim benim ❤