- 12 Şubat 2023
- 2.216
- 3.750
- 53
- 29
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim sat 5 ocak bakalım bugün doktor ne diyecekBende 6 haftalık oldum sat 2 ocak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim sat 5 ocak bakalım bugün doktor ne diyecekBende 6 haftalık oldum sat 2 ocak
Haber et bakalım ne dıyecekMaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim sat 5 ocak bakalım bugün doktor ne diyecek
Amin.. hepimize almayı nasip etsin insallah.Öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalıksınız sizde mi kahverengi lekelenme yaşıyorsunuz.
Günaydınlar, arada kirmizi oluyor ama aktif değil. Lekelerim yoğun ama. Kumanda ve telefon harici hicbirseyle alakam yok. Sadece dinleniyorum.Aktif kırmızı olmadığı sürece korkma demişti benim doktorum dinlen inşallah birşey olmaz. Ama doktoruna yinede söyle. Benim birkere oldu kahve lekelenmem sonra proluton depont başladı doktorum haftalık. Hemşire progestanı vücutta depo yapıyor kanamanın önüne geciyor demişti. Belki öyle birşeyler de dener
Tabi benim tüp bebek olduğundan ben ekstra progestan dex ve fitilde kullanıyorum
Keşke canım. Stres olma birşey olmucak inşallahGünaydınlar, arada kirmizi oluyor ama aktif değil. Lekelerim yoğun ama. Kumanda ve telefon harici hicbirseyle alakam yok. Sadece dinleniyorum.
Herkesin hamilelik süreci çok farklı ilerliyor. Keşke hepimiz bir fabrikadan çıkmış gibi aynı ve rahat geçirebilsek..
Amin.. hepimize almayı nasip etsin insallah.
Evet, evet hic bitmedi ne yazik ki lekeler.
Ben bugün 7+2 oldu. 25 ocaktan beride lekelerim devam ediyor. 27 ocakta hamile olduğumu öğrendim. İlaçlarımı düzenli içiyorum progestan 200 vs sabah akşam ama lekelerim devam ediyor.
Siz ne zamandan beri yaşıyorsun? Allahim biz gebelere ekstra yardım etsin insallah
Nasıl dayanabiliyorsunuz yahu :)kızlar hamılelıgını ogrenıp doktora hala gıtmeyen varmı ? benım adet gununden 12 gun gectı , henuz gıtmedım
oğlumda doktorun kapısında yattım nerdeyse adet gununden once basladım gıtmeye , 3gun sonra gel 5 gun sonra gel 8 haftaya kadar devamlı doktordaydım :) şimdi bende bilmiyorum nasıl dayanıyorum :)Nasıl dayanabiliyorsunuz yahu :)
benimde malesef var lekelenmelerim 17 gündür devam ve son 6 gündür pembede eklendi. günde 1 defa progestan kullanmaya başladım. umarım sorunsuz atlatırız hepimiz bu süreciMerhabalar, 7+1 bugün. Kahverengi lekelerimde 19. Günüm. Bulanı bende hiç olmadı birkaç gün çok yoğun bel ağrısı okuyor arada da karnıma kramp giriyor. Geçen salı kalp atisimiz baya bir yavaş idi. Bu salı tekrar gideceğim ve Allahın izniyle gümbür gümbür duymayı umuyorum. 39 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Allah sağlıkla, mutlulukla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallah...
bende bugun 5+2 yim henüz bende doktora gıtmedım bu hafta gıtmeyı planlıyorum nasıp :)Merhaba 5+2 haftalık gebeyim henüz kese ve kalp atışı için dr. Gitmedim. Haftaya kontrolüm var ve belirti arıyırum gögüslerimin ağrısı şişkinliği dışında anlayamıyorum belirti aramak istiyorum emin olmak istiyorum daha önce kimyasal geçirmiştim korkuyorum en son betam 1817 15 gün sonra dr. Muaynesine çağırdı o güne kadar çok korkuyorum elimde değil.
beklemek çok zor gerçekten. kalp atışlarını duysak herşey yolunda dese doktorlar belki o zaman biraz da rahatlarızBen daha hiçbir şey görmedim doktorum direk 3 hafta sonra çağırdı kan sonucumdan sonra. Nasip olursa 7+4 olcak gittiğimde. Ama nasıl beklicem bilmiyorum
Benim doktorum 15 gün sonra gelirsin dedi ve çok korkuyorum hala endişeliyim. İdrara çok sıkışıklı gibi hissediyorum sürekli baskı ve gögüslerim şiş ve ağrıyor. Belirti aramak istiyorum Allahım yüreğimize ferahlık versin.bende bugun 5+2 yim henüz bende doktora gıtmedım bu hafta gıtmeyı planlıyorum nasıp :)
benim adet olacağım günden beri var canım. cuma keseyi gördük ama henüz bebeği göremedik. 2 doktora gittim. bir tanesi dinlen dedi diğer progestan verdi kullanmam için. inşallah sorunsuz atlatırız kanamalarıMerhaba arkadaşlar.. 4 şubat cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 77. 5 çıktı. 6 şubat pazartesi 231 çıktı. Sorun şu ki dün kahverengi lekelenmem oldu acile gittim 2645 olmuş beta ama kahverengi lekelenmem hala devam ediyor henüz keseyi göremedik. Yarın tekrar doktor kontrolü var dua edin lütfen.. Böyle bişey başına gelen var mı çok tedirginim.
Ayy hadi bakalım heyecan heyecan keseyi göreceksiniz inşallah4 şubatta hamile olduğumu öğrendim. 6 şubatta 77.5 dan 231 e yükselmiş haftaya gel keseyi görmeye çalışalım dedi özeldeki doktorum. Cumartesi günü kahverengi lekelenme oldu. Acilde Beta baktılar 2645 e yükselmiş henüz haftasını bile bilmiyorum. Biraz önce kan verdim betam yükselmiş mi ona bakacak doktor öğleden sonra ultrason dedi. E nabızdan çıkmıyorum sonuç ne olacak diye
Aslnda ben de sadece kan verdim beta hcg 958 çıktı çarşamba günü. Hala doktora gitmedim. Gitmek lazım Allah korusun dıi gebelik falan olur ne kadar erken fark edilirse kdar iyioğlumda doktorun kapısında yattım nerdeyse adet gununden once basladım gıtmeye , 3gun sonra gel 5 gun sonra gel 8 haftaya kadar devamlı doktordaydım :) şimdi bende bilmiyorum nasıl dayanıyorum :)
26 ocakta transfer oldum. Transferin 13. Günü 1817 çıktı beta bakmayı bırakmıştık şuan korkuyorum dr. Gitmeye 10 gün kaldı ama endişeliyim. Kalbimi feraha çıkartmak istiyorumbende bugun 5+2 yim henüz bende doktora gıtmedım bu hafta gıtmeyı planlıyorum nasıp :)