• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
canım bende bugün keseyi gördüm çok şükür .haftaya perşembe cuma çağırdı😊kesen kaç mm canım
Gözünüz aydın tebrik ederim ☺️ kaç mm olduğunu söylemedi henüz çok küçük dedi ama gördü . Verdiği ultrason çıktısında yazar mı acaba ? Sizin kaç mm ?

Gözünüz aydın tebrik ederim ☺️ kaç mm olduğunu söylemedi henüz çok küçük dedi ama gördü . Verdiği ultrason çıktısında yazar mı acaba ? Sizin kaç mm ?
Hayırlısı olsun canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin.kağıtta yazıyor canım gs yazıyor.

Kızlar ben de sat’a göre 5+2’yim ve bugün keseyi 8mm olarak gördük çok şükür, rahim ve yumurtalıklar temiz, dış gebelik değil dedi doktor. 2 haftaya kalp atışı kesin duyulur, o zaman gelebilirsin dedi :) rabbim hepimize sağlıklı süreçler versin inşallah 🤲🏻
hayırlısı olsun canım 🌷haftaya perşembe cuma çağırdı dr bizede kalp için❤️kese yuvarlakmı fasulye gibimi😊

hayırlısı olsun canım 🌷haftaya perşembe cuma çağırdı dr bizede kalp için❤️kese yuvarlakmı fasulye gibimi😊
Sağol canım, hepimize inşallah 🌺 bilmiyorum ki, fasulye gibi galiba 😅

Eklentiler

• EEC0C8FD-91E9-40BE-8515-26ED9583FB52.jpeg
    EEC0C8FD-91E9-40BE-8515-26ED9583FB52.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar ben de sat’a göre 5+2’yim ve bugün keseyi 8mm olarak gördük çok şükür, rahim ve yumurtalıklar temiz, dış gebelik değil dedi doktor. 2 haftaya kalp atışı kesin duyulur, o zaman gelebilirsin dedi :) rabbim hepimize sağlıklı süreçler versin inşallah 🤲🏻
hadı bakalım benımle aynı satta olan cok kısı var ya :) hepsıde gıtmıs doktora masallahh :) benn bennn hala beklıyorum :)

Back