- 1 Şubat 2023
- 271
- 551
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var canım doktor normal dediKızlar kasık ağrınız var mı ya bana birden böyle giyor kasıklarıma korkutuyor bugünki sonucum 61.6
Arada irkiliyorum birden şiddetli girince canım tutunma ağrısını daha hafif düşünmüştüm benBende de var canım doktor normal dedi
Bazen şiddetli bazen hafif girip çıkan, batan bir şey beni de endişelendiriyor bazenArada irkiliyorum birden şiddetli girince canım tutunma ağrısını daha hafif düşünmüştüm ben
Aynı dediğin gibi tıpa tıp bendede hatta vajinal batma bile oluyor bazen canımBazen şiddetli bazen hafif girip çıkan, batan bir şey beni de endişelendiriyor bazen
Günaydın kızlar ben uyumuşum Gebelik testlerim bitmiş.Artık adet gününün geçmesini bekleceğim test için
Aynen derinde bir hisAynı dediğin gibi tıpa tıp bendede hatta vajinal batma bile oluyor bazen canım
Evet bende aynısını hissediyorumAynen derinde bir his
Ben sımdılık cok sık acıkıyorumKızlar yemekle aranız nasıl yiyebiliyor musunuz?
Ben de kendimi aç hissediyorum ama hiç iştahım yok dengeli beslenemiyorum acaba bebeğim bundan olumsuz etkilenir miBen sımdılık cok sık acıkıyorum
Ilk uc ay beslenmenın bebek uzerınde pek etkısı yok ıkıncı trımester ve sonrası bebege besınlerden daha cok gıdıyor o cıvarlardan sonra kılo almaya başlıyor zaten hatırladıgım kadarıyla, cok saglıksız beslenmemek onemlı tabıkı kendı acımızdandaBen de kendimi aç hissediyorum ama hiç iştahım yok dengeli beslenemiyorum acaba bebeğim bundan olumsuz etkilenir mi
Inşallah olumsuz etkilenmiyorlardir ben de öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum aslında teşekkürlerIlk uc ay beslenmenın bebek uzerınde pek etkısı yok ıkıncı trımester ve sonrası bebege besınlerden daha cok gıdıyor o cıvarlardan sonra kılo almaya başlıyor zaten hatırladıgım kadarıyla, cok saglıksız beslenmemek onemlı tabıkı kendı acımızdanda
Hayırlı olsun canımMerhabalar herkese, ben de aranıza katıldım 1 şubatta hamile olduğumu öğrendim 5 şubatta regl olmam gerekiyordu. Predictorda silik çizgi gördüm beta 15 çıktı, 2 gün sonra 49 oldu, 2 gün daha sonra 198 e çıktı. Şu an 4 haftalık, haftaya keseyi göreceğiz inşallah
Tebrik ederim keseyi gördünüz mü peki ?Kızlar bugün hastaneye gittim beta 2400 çıktı 1 hafta önce 238 di sizce normal mi
2 kat cıvarı normal kuzum , bugun kac haftalıkKızlar bugün hastaneye gittim beta 2400 çıktı 1 hafta önce 238 di sizce normal mi
Doktor küçücük bişey gördüm zorla dedi ve 1 ay sonra gel acele etme henüz çok küçük dedi normalde 1500 yukarısında görünmüyor muydu ben mi yanlış biliyorumTebrik ederim keseyi gördünüz mü peki ?