- 23 Kasım 2022
- 42
- 21
- 28
Normalmiş tekrar gittim doktora aşkım teşekkür ederim. 3 haftalık diyor benim doktor biraz farklı konuşuyor anlamadım2 kat cıvarı normal kuzum , bugun kac haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalmiş tekrar gittim doktora aşkım teşekkür ederim. 3 haftalık diyor benim doktor biraz farklı konuşuyor anlamadım2 kat cıvarı normal kuzum , bugun kac haftalık
Kese 5bucuk haftadan sonra gorunuyomus bende gittigimde 4+2 idiDoktor küçücük bişey gördüm zorla dedi ve 1 ay sonra gel acele etme henüz çok küçük dedi normalde 1500 yukarısında görünmüyor muydu ben mi yanlış biliyorum
Sanirim 5 haftalik hamilesinizKızlar bugün hastaneye gittim beta 2400 çıktı 1 hafta önce 238 di sizce normal mi
Kuzum o nasıl oluyormus kızzz neresınden hesaplıyor son adetten degılmı bır ay bekleyebılcekmısın sahıden pekıNormalmiş tekrar gittim doktora aşkım teşekkür ederim. 3 haftalık diyor benim doktor biraz farklı konuşuyor anlamadım
Masallah kuzum normal bencedeKizlar dun kan testi verdim demistim simdi geldi sonuclarim
Beta 490 yaziyo
4+3 kan verdim
Normal oldugunu düşünüyorum
Benimki 1 ay sonra diyor kafayı yicem başka ne randevu alsam mı kızlar haftayaKese 5bucuk haftadan sonra gorunuyomus bende gittigimde 4+2 idi
Rdvuyu 6bucuk haftaliga verdi
3 haftalık gözükmesi halis mi yani bunun ikiz mi yoksa olabilir mi sizceKuzum o nasıl oluyormus kızzz neresınden hesaplıyor son adetten degılmı bır ay bekleyebılcekmısın sahıden pekı
Suan kac haftasin?Benimki 1 ay sonra diyor kafayı yicem başka ne randevu alsam mı kızlar haftaya
Sonuclarina gore 5 haftalikBenimki 1 ay sonra diyor kafayı yicem başka ne randevu alsam mı kızlar haftaya
Ben kendımce hesaplıyorum bugun ıkı katı artarak devam etmıs olsa 2700 cıvarı olması gerekırdı Yanı artıs normal olması gerektıgı gıbı bence :)3 haftalık gözükmesi halis mi yani bunun ikiz mi yoksa olabilir mi sizce
1 ay sonra çok geç değil mi ya ? Kaç haftalıksınız şu andaDoktor küçücük bişey gördüm zorla dedi ve 1 ay sonra gel acele etme henüz çok küçük dedi normalde 1500 yukarısında görünmüyor muydu ben mi yanlış biliyorum
belgeye gerek varmı dırek soylesende yeterlı olurDoktordan hamile olduğumuza dair belgeyi ne zaman alabiliriz kızlar ? İş yerime bildirmem gerekiyor henüz herhangi bir doktor muayenesine gitmedim değerim küçük olduğu için ama şimdi gitsem o belgeyi verirler mi sizce
Doktordan hamile olduğumuza dair belgeyi ne zaman alabiliriz kızlar ? İş yerime bildirmem gerekiyor henüz herhangi bir doktor muayenesine gitmedim değerim küçük olduğu için ama şimdi gitsem o belgeyi verirler mi sizce
Teşekkür ederim.daha kucuk kuzum ondan dusuktur kalp atısı bence sen bıraz haberlerden uzak dur ayaklarını uzat dınlen bıraz tamam mı gecmıs olsun cok
normal zamanlarda cagırmıs bence endıse etme kuzum , ayrıca ben ısyerıne erken bıldırılmesı geerektıgını dusunmuyorum.bazı ısyerlerı bunu gerekce gosterıp hamıleleıgın ılk uc ayında ısten cıkartabılıyormusSelam kızlar, Allah hepimize bebelerimizi sağlıkla kulağımıza almayı nasip etsin inşallahh. Ben de cuma günü gittim doktora, karından göremedi vajinal ultrasonla baktı 4mm kese göründü 4 haftalık dedi randevuyu direkt 2 hafta sonrasına verdi kalp atışı için. Gelişimi bu arada görmek için çağırması gerekir miydi bilemedim yaa. Kalp atışı için gittiğimde ters bir şeyle karşılaşırım diye korkmuyor değilim..
İş yerine erkenden bildirmek mi gerekiyor? Öyle bir şey varsa ben de bildireyim ya. Kalp atışı duyup emin olmadan bildirmeyi düşünmemiştim ben
sen neden hesabını kapattın bakayım , bı sorun yok dımıTeşekkür ederim.
Gozun aydin cnmSelam kızlar, Allah hepimize bebelerimizi sağlıkla kulağımıza almayı nasip etsin inşallahh. Ben de cuma günü gittim doktora, karından göremedi vajinal ultrasonla baktı 4mm kese göründü 4 haftalık dedi randevuyu direkt 2 hafta sonrasına verdi kalp atışı için. Gelişimi bu arada görmek için çağırması gerekir miydi bilemedim yaa. Kalp atışı için gittiğimde ters bir şeyle karşılaşırım diye korkmuyor değilim..
İş yerine erkenden bildirmek mi gerekiyor? Öyle bir şey varsa ben de bildireyim ya. Kalp atışı duyup emin olmadan bildirmeyi düşünmemiştim ben
Aslında kapatmadım nasıl olduğunu bilmiyorum ama engellenmiştim giriş yapamıyordumsen neden hesabını kapattın bakayım , bı sorun yok dımı