2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
benimde betama güzel artmış dedi lekelenme için bir şey vermedi. kanama olursa gel dedi. karından göremediği için 10 gün sonra gel tekrar bakalım bu seferde karından çıkmazsa vajinal bakarız dedi.
Degerınız kac , bugun ne kadarlık hamılesınız

Doktora gittim bugün keseyi gördü yerinde duruyor bak burada deyince içimdeki sevinci anlatamam. Allaha şükür. Pruluton vurdu progestan verdi. Pıhtı olana kadar endişe etme gibi saçma bir şey de söyledi. Zaten pıhtı gelse Allah korusun yolun sonuna gelmiş demektir. Neyse ben sadece öylesine bulduğum ilk doktora girdim. Paylaşmak istedim

Kızlar eve geldim düne göre daha çok kanamam var. Kese var, iğne vurdu, ne yapayım saçma sapan bir doktordu. Sizce daha ne yapabilirim ki

Kızlar eve geldim düne göre daha çok kanamam var. Kese var, iğne vurdu, ne yapayım saçma sapan bir doktordu. Sizce daha ne yapabilirim ki
Eğer için rahat edecekse başka bir uzmana daha görün canım . Ama çok telaş da yapma keseyi görmüşsün bak

Az çok demeden el uzatalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 34
Perşembe olan randevunu erken diye iptal edeceğini söylüyordun sanki. 🫣
evet persembeyı ıptal ettım 9 subattı , sonra 17 subata aldım bu sefer de Allahım ben bu kadar bekleyemem kı dedım ve onuda ıptal ettım sonra bu hafta içi olarak tek bulabıldıgım randevu 8subattı :) oda yedek kontenjan bakalım gıdelım testlerımızı neyın yapsın

evet persembeyı ıptal ettım 9 subattı , sonra 17 subata aldım bu sefer de Allahım ben bu kadar bekleyemem kı dedım ve onuda ıptal ettım sonra bu hafta içi olarak tek bulabıldıgım randevu 8subattı :) oda yedek kontenjan bakalım gıdelım testlerımızı neyın yapsın
Hastanenin aciline gittim deprem zedeler vardı aciliyetimiz şuan onlar dediler kan almadılar beta baktıramadım. Sorun değil herkes iyi olsun umarım bütün arkadaşlara geçmiş olsun rabbim hepinize sabır versin 🙏🏻

X