- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
Çok sağolun Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Artışın güzel, için rahat olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Artışın güzel, için rahat olsun.
Sendende canımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Degerınız kac , bugun ne kadarlık hamılesınızbenimde betama güzel artmış dedi lekelenme için bir şey vermedi. kanama olursa gel dedi. karından göremediği için 10 gün sonra gel tekrar bakalım bu seferde karından çıkmazsa vajinal bakarız dedi.
5000 çıktı dün. 5+2 yim şuan.Degerınız kac , bugun ne kadarlık hamılesınız
5000 degerle kese gözükmüyor muydu yaaa ben bosuna gıdıyorum doktora 4+4 yarın benım kese goruruz dıye umuyordumm5000 çıktı dün. 5+2 yim şuan.
canım istersen güvenebileceğin bi doktora görün için rahat etsinKızlar eve geldim düne göre daha çok kanamam var. Kese var, iğne vurdu, ne yapayım saçma sapan bir doktordu. Sizce daha ne yapabilirim ki
Hayirlisi olsun gozunuz aydin saglikla hayirla gelsin insaAllah hepinizin bebekleriEvet canim 3. Gebeligim
Neyse kotu dusunmeyelim hemen
Yarin doktor soyler zaten hersey yolundami diye
Hayirlisiyl1 saglikla gelsinler insallah
Eğer için rahat edecekse başka bir uzmana daha görün canım . Ama çok telaş da yapma keseyi görmüşsün bakKızlar eve geldim düne göre daha çok kanamam var. Kese var, iğne vurdu, ne yapayım saçma sapan bir doktordu. Sizce daha ne yapabilirim ki
karından görülmedi cnm şüpheli kese var dedi. vajinal yapsa görünürdü sanırım. haftaya gelmemi istedi.5000 degerle kese gözükmüyor muydu yaaa ben bosuna gıdıyorum doktora 4+4 yarın benım kese goruruz dıye umuyordumm
bakalım yarın degerım ne cıkacak doktor ne dıyecek göreceğiz kuzumkarından görülmedi cnm şüpheli kese var dedi. vajinal yapsa görünürdü sanırım. haftaya gelmemi istedi.
inşallah güzel haberler alırsın canımbakalım yarın degerım ne cıkacak doktor ne dıyecek göreceğiz kuzum
Perşembe olan randevunu erken diye iptal edeceğini söylüyordun sanki.5000 degerle kese gözükmüyor muydu yaaa ben bosuna gıdıyorum doktora 4+4 yarın benım kese goruruz dıye umuyordumm
evet persembeyı ıptal ettım 9 subattı , sonra 17 subata aldım bu sefer de Allahım ben bu kadar bekleyemem kı dedım ve onuda ıptal ettım sonra bu hafta içi olarak tek bulabıldıgım randevu 8subattı :) oda yedek kontenjan bakalım gıdelım testlerımızı neyın yapsınPerşembe olan randevunu erken diye iptal edeceğini söylüyordun sanki.
Hastanenin aciline gittim deprem zedeler vardı aciliyetimiz şuan onlar dediler kan almadılar beta baktıramadım. Sorun değil herkes iyi olsun umarım bütün arkadaşlara geçmiş olsun rabbim hepinize sabır versinevet persembeyı ıptal ettım 9 subattı , sonra 17 subata aldım bu sefer de Allahım ben bu kadar bekleyemem kı dedım ve onuda ıptal ettım sonra bu hafta içi olarak tek bulabıldıgım randevu 8subattı :) oda yedek kontenjan bakalım gıdelım testlerımızı neyın yapsın
randevumu ıptal etmısler yarında gıdemıyorum ne zaman gıderım mechulPerşembe olan randevunu erken diye iptal edeceğini söylüyordun sanki.
Aaaarandevumu ıptal etmısler yarında gıdemıyorum ne zaman gıderım mechul
Aynen kuzum hayırlısı boyleymiş demekkiAaaa
Vardır bir hayır. Zaten küçüktü daha. Belki kese bile gözükmezdi. Boş yere strese girebilirdin, böyle düşün. Hayırlısı olsun