kuzum paylaştıgın fotograftan oturu olabılır kurallara aykırı cunkuAslında kapatmadım nasıl olduğunu bilmiyorum ama engellenmiştim giriş yapamıyordum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi sandriyon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bilmiyordum ama öğrenmiş oldumkuzum paylaştıgın fotograftan oturu olabılır kurallara aykırı cunku
Kamuda çalışıyorum canım ve depremden dolayı depremzedelerle çalışmamız gerekiyor . Ağır iş yapmamak adına belgelendirmek istedim . Yoksa ben de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemek istemiyordum ama bu durumda ağır iş yapmam riskli olurSelam kızlar, Allah hepimize bebelerimizi sağlıkla kulağımıza almayı nasip etsin inşallahh. Ben de cuma günü gittim doktora, karından göremedi vajinal ultrasonla baktı 4mm kese göründü 4 haftalık dedi randevuyu direkt 2 hafta sonrasına verdi kalp atışı için. Gelişimi bu arada görmek için çağırması gerekir miydi bilemedim yaa. Kalp atışı için gittiğimde ters bir şeyle karşılaşırım diye korkmuyor değilim..
İş yerine erkenden bildirmek mi gerekiyor? Öyle bir şey varsa ben de bildireyim ya. Kalp atışı duyup emin olmadan bildirmeyi düşünmemiştim ben
Görevlendirme için yazılı belge gerekiyor bazen canımbelgeye gerek varmı dırek soylesende yeterlı olur
Gebeliğin ilk haftaları tehlikeli oluyor ya insan pimpirikli oluyor ister istemez.normal zamanlarda cagırmıs bence endıse etme kuzum , ayrıca ben ısyerıne erken bıldırılmesı geerektıgını dusunmuyorum.bazı ısyerlerı bunu gerekce gosterıp hamıleleıgın ılk uc ayında ısten cıkartabılıyormus
Evet canım ben de duydum o yüzden de hemen söylemek istemiyorum doğrusu..
Sağol canım senin de gözün aydın. Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız inşallahh. Zaman da geçmiyor var ya...Gozun aydin cnm
Ben 4+2 de gittim 5bucukdan sonra gorulur dedi bakti yinede ama gorunmedi
6bucukda cagirdi ozman Allah izin verirse hem keseye hem kalp atislarina bakariz dedi
Aa evet kesinlikle riskli olur canım. Bence doktora git, kanda vs çıktıktan sonra iş yerine doktordan alıp epikriz verebilirsin. Bu sayede belgeli olur.Kamuda çalışıyorum canım ve depremden dolayı depremzedelerle çalışmamız gerekiyor . Ağır iş yapmamak adına belgelendirmek istedim . Yoksa ben de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemek istemiyordum ama bu durumda ağır iş yapmam riskli olur
Ben de AFAD gönüllüsüyüm hamileyim diye gitmedim bölgeye. Hem çok üzgünüm gidip destek olamadığım için, hem de bebeğimi düşünmek zorundayım. Çok zor bir süreç..
Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah benim de tahmini doğum 5 EkimMerhaba kızlar ben de aranıza kaldım 6+2deyim şu an keseyi gördük pazartesi günü. Tahmini doğum 2 Ekim gibi görünüyor. Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
çok zor günler yaşıyoruz gerçekten normal bir zamanda olsaydı rapor alıp evde dinlenirdim çünkü daha önce de kayıplarım var ve riskli durumum ama bu durumda hiç gitmemeye gönlüm razı gelmedi . Hafif işlerde çalışabilirim. Eşim de kızıyor bana unuttun mu yaşadıklarını bebeği düşünmek zorundasın diye . Bakalım ne olacak bu süreçlerGebeliğin ilk haftaları tehlikeli oluyor ya insan pimpirikli oluyor ister istemez.
Sağol canım senin de gözün aydın. Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız inşallahh. Zaman da geçmiyor var ya...
Aa evet kesinlikle riskli olur canım. Bence doktora git, kanda vs çıktıktan sonra iş yerine epikriz verebilirsin. Bu sayede belgeli olur.
Ben de AFAD gönüllüsüyüm hamileyim diye gitmedim bölgeye. Hem çok üzgünüm gidip destek olamadığım için, hem de bebeğimi düşünmek zorundayım. Çok zor bir süreç..
Amin canımHayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah benim de tahmini doğum 5 Ekim
İnsanın içi rahat etmiyor çok haklısın ama önce bebeğini düşünmek zorundasın. En azından bi doktora gidip doktorun da fikrini alabilirsin bu dinlenme konusunda.çok zor günler yaşıyoruz gerçekten normal bir zamanda olsaydı rapor alıp evde dinlenirdim çünkü daha önce de kayıplarım var ve riskli durumum ama bu durumda hiç gitmemeye gönlüm razı gelmedi . Hafif işlerde çalışabilirim. Eşim de kızıyor bana unuttun mu yaşadıklarını bebeği düşünmek zorundasın diye . Bakalım ne olacak bu süreçler
Tuzlu cubuk geldi aklima5+6 dan herkese selamlar dünden beri mide bulantılarım başladı, sabahları uyanır uyanmaz başlıyor gün içinde ara ara oluyor gece yatınca tekrar başlıyor mide bulantısı için önerileriniz var mı kızlar?
Haklısın canım . Doktora cuma günü gitmeyi düşünüyorum beta biraz daha artıncaİnsanın içi rahat etmiyor çok haklısın ama önce bebeğini düşünmek zorundasın. En azından bi doktora gidip doktorun da fikrini alabilirsin bu dinlenme konusunda.
İyi düşünmüşsün canım. Hayırlı haberlerini bekliyorumHaklısın canım . Doktora cuma günü gitmeyi düşünüyorum beta biraz daha artınca
Okudum kuzum mantıklı olan bu o haldeGörevlendirme için yazılı belge gerekiyor bazen canım
Geldımı o donemlerın senın yaa tuzlu cubuk galeta tuzlu leblebı bastırır kuzum5+6 dan herkese selamlar dünden beri mide bulantılarım başladı, sabahları uyanır uyanmaz başlıyor gün içinde ara ara oluyor gece yatınca tekrar başlıyor mide bulantısı için önerileriniz var mı kızlar?
Benım oyle bı sorunum olmayabılır, ama bellı de olmaz sımdılık henuz soylemıyorum bende Oncelıgım saglıkla buyumesıGebeliğin ilk haftaları tehlikeli oluyor ya insan pimpirikli oluyor ister istemez.
Sağol canım senin de gözün aydın. Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız inşallahh. Zaman da geçmiyor var ya...
Aa evet kesinlikle riskli olur canım. Bence doktora git, kanda vs çıktıktan sonra iş yerine doktordan alıp epikriz verebilirsin. Bu sayede belgeli olur.
Ortalama 5000 de kese gözüküyor diye biliyorumDoktor küçücük bişey gördüm zorla dedi ve 1 ay sonra gel acele etme henüz çok küçük dedi normalde 1500 yukarısında görünmüyor muydu ben mi yanlış biliyorum
5+3 benim de ve benim de gıcık bir şekilde tam bir bulantı da diyemem. İçim almıyor sanki heralde yavaştan geliyor kusmalı günler. Az az sık sık ye. Mide boşken bulanıyorsun acıkınca yani. Bişeyler at ağzına5+6 dan herkese selamlar dünden beri mide bulantılarım başladı, sabahları uyanır uyanmaz başlıyor gün içinde ara ara oluyor gece yatınca tekrar başlıyor mide bulantısı için önerileriniz var mı kızlar?
Ben de bugün kan verdim 958 çıktıCanım bende test ile öğrendim erken gebelik silik kaset test baya belirgin çift çizgi oldu heyecandan hemen gittim kan verdim 238 çıktı erken yaptırdığım için kızdım kendime bekliyorum o yüzden çarşamba randevum var umarım artmıştır. Seninde bebiş vardır umarım şimdiden hayırlı olsun
Gitsem keseyi göremeyecek diye dr a görünmedim. Sanırım önümüzdeki hafta içi ancak görünür
Ben de bugün kan verdim 958 çıktıCanım bende test ile öğrendim erken gebelik silik kaset test baya belirgin çift çizgi oldu heyecandan hemen gittim kan verdim 238 çıktı erken yaptırdığım için kızdım kendime bekliyorum o yüzden çarşamba randevum var umarım artmıştır. Seninde bebiş vardır umarım şimdiden hayırlı olsun
Gitsem keseyi göremeyecek diye dr a görünmedim. Sanırım önümüzdeki hafta içi ancak görünür