2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Herkese merhabalar. Adet olmam gereken gün bugün. Ben yumurtlama dönemini akıntı sayesinde anlayıp ard arda 2 günü değerlendirdim. Üstünden 8 gün geçince de erken gebelik testi yaptım. Negatifti. Kafamdan da sildim attım. 2 gündür adet olacakmışım gibi hafif ağrı gibi tuhaf bi his var belimin en alt kısmı ağrıyor ama şiddetli değil. Üşüttüm heralde dedim ama yine de içime bi kurt düştü ve erken genelik testlerinden birini daha yaptım bariz belirgin çift çizgi çıktı. Bugün ard arda değerlendirdiğim 2. Günden itibaren 14. Gün. Kan vermeye gitsem mi biraz daha beklesem mi gitsem tahminen kaç çıkar beta hcg meraktan da ölüyorum kese göremeyeceği için gitmeye de gerek yok gibi. Siz nasıl yaptınız? Gerçekten gebeysem ekim annesi olacağım değil mi? Son adet tarihim 9 ocak.
Canım bende test ile öğrendim erken gebelik silik kaset test baya belirgin çift çizgi oldu heyecandan hemen gittim kan verdim 238 çıktı erken yaptırdığım için kızdım kendime bekliyorum o yüzden çarşamba randevum var umarım artmıştır. Seninde bebiş vardır umarım şimdiden hayırlı olsun 🥰

Ben anlamıyorum daha önce yaşamadım ama düşük yapıyor olabilirim. Mahvolduk korkudan evimize giremiyoruz doktora da gidemedim panik atak oldum kapalı yere girmekten
Az da olsa kan ve kanlı akıntı gördüm. Kasık ağrım var evim 11.kat bugün, iki kere inip çıktım. Kızlar Allaha emanet artık yavrum kalırsa birlikteyiz yoksa çok üzgünüm ama bebeğimi kaybedeceğim sanırım
Allah yardımcın olsun 🤲😞

Kızlar merhaba günaydın,
Öncelikle depremden etkilenen birebir yaşayan hangi arkadaşımız varsa çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun. Umarım haklarında hayırlısı olur.

Benim tahmini regl tarihim 3 şubattı 2 şubatta kan verdim hcg değeri 204 çıkmıştı, 6 şubatta tekrar sağlık ocağında kan verdim ve 964 çıktı. Sizce artış normal mi yoksa az mı?

Kızlar merhaba günaydın,
Öncelikle depremden etkilenen birebir yaşayan hangi arkadaşımız varsa çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun. Umarım haklarında hayırlısı olur.

Benim tahmini regl tarihim 3 şubattı 2 şubatta kan verdim hcg değeri 204 çıkmıştı, 6 şubatta tekrar sağlık ocağında kan verdim ve 964 çıktı. Sizce artış normal mi yoksa az mı?
Bence iyi değer

Herkese merhaba öncelikle deprem bölgesinde olan tüm arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun🙏🏻

Cuma ve pazar günü idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı dün kan tahlilinde beta hcg 579 çıktı pcos oldugu icin bat bilmiyorum ama sat 23 aralik.
Doktorum cuma günü gel dedi tekrar beta baktırayım mı dedim gerek yok direk gelebilirsin dedi bundan 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum tekrar bir sorun olur diye sizce aile hekimliğinde test yapmalı mıyım bilmiyorum çok kararsızım eşim içimiz rahat testin çok yüksek çıktı stres yapma kendi kendine diyor. Sizce ne yapayım beklemeli miyim cumayı?

Herkese merhaba öncelikle deprem bölgesinde olan tüm arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun🙏🏻

Cuma ve pazar günü idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı dün kan tahlilinde beta hcg 579 çıktı pcos oldugu icin bat bilmiyorum ama sat 23 aralik.
Doktorum cuma günü gel dedi tekrar beta baktırayım mı dedim gerek yok direk gelebilirsin dedi bundan 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum tekrar bir sorun olur diye sizce aile hekimliğinde test yapmalı mıyım bilmiyorum çok kararsızım eşim içimiz rahat testin çok yüksek çıktı stres yapma kendi kendine diyor. Sizce ne yapayım beklemeli miyim cumayı?
saglık ocagında da versen ıkı gune yakın cıkıyor sonuc zaten kuzum , özelde verme sansın varse ver ıcın rahatlasın yoksa saglık ocagı yarın versen cuma oglen gıbı anca alırsın sonucu zaten cumada doktotra gıdecekmıssın

Deprem için çok üzgünüz.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🙏

Ben sağlık ocağında bir defa kan verdikten sonra aile hekimim ikinciye gerek olmadığını söylemişti. Adete bir gün kala 56 ile öğrendim. Yüksek bir değer de değil. Direkt kadın doğum doktoruna randevu almam gerektiğini, hatta hemen gitmemem gerektiğini söylemişti, 6 haftalık gibi gidersen iyi olur dedi.
Yani 2 hafta boş bekleyecektim.

Yine de 4 gün sonra tekrar gidip, kan verdim. Artışı gördüm. Ancak üçüncüye tekrarlamadım. Öylece bekliyorum.

Allah korusun aksi bir şey olsa, ben iki günde bir kan vermeye devam etsem de olacak. 🙄 Kan vermek kimyasal gebeliği engelleyen ya da dış gebeliğe çare olan bir şey değil ki.

Şuan tam 6+0. Birkaç gün doktor randevum var. İlk randevum olduğu için ne kadar sağlıklı bir gebelik henüz bilmiyorum. Hayırlısı olsun herkes için 🙏

Son düzenleme:
Arkadaşlar deprem bölgesinde olmak çok farklı bir psikoloji geceyi arabada korku içinde geçiriyoruz yakınlarımı kaybediyoruz Allah yardımcımız olsun 😔😔😔 bu acıların içinde 2 yıl sonra gelen mutluluğu bile yaşayamıyorum . 2 gün önce kan verdiğimde beta 47 bugün beta 131 çıktı. Değer normal çıkıyor değil mi ? Bunca üzüntünün içinde bari bu yönden yüzümüz gülsün

Arkadaşlar deprem bölgesinde olmak çok farklı bir psikoloji geceyi arabada korku içinde geçiriyoruz yakınlarımı kaybediyoruz Allah yardımcımız olsun 😔😔😔 bu acıların içinde 2 yıl sonra gelen mutluluğu bile yaşayamıyorum . 2 gün önce kan verdiğimde beta 47 bugün beta 131 çıktı. Değer normal çıkıyor değil mi ? Bunca üzüntünün içinde bari bu yönden yüzümüz gülsün
Evet gayet iyi içini ferah tut Allah yardımcınız olsun 💓

Çok çok geçmiş olsun.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Artışın güzel, için rahat olsun.

Deprem için çok üzgünüz.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🙏

Ben sağlık ocağında bir defa kan verdikten sonra aile hekimim ikinciye gerek olmadığını söylemişti. Adete bir gün kala 56 ile öğrendim. Yüksek bir değer de değil. Direkt kadın doğum doktoruna randevu almam gerektiğini, hatta hemen gitmemem gerektiğini söylemişti, 6 haftalık gibi gidersen iyi olur dedi.
Yani 2 hafta boş bekleyecektim.

Yine de 4 gün sonra tekrar gidip, kan verdim. Artışı gördüm. Ancak üçüncüye tekrarlamadım. Öylece bekliyorum.

Allah korusun aksi bir şey olsa, ben iki günde bir kan vermeye devam etsem de olacak. 🙄 Kan vermek kimyasal gebeliği engelleyen ya da dış gebeliğe çare olan bir şey değil ki.

Şuan tam 6+0. Birkaç gün doktor randevum var. İlk randevum olduğu için ne kadar sağlıklı bir gebelik henüz bilmiyorum. Hayırlısı olsun herkes için 🙏
Peki teşekkürler beklemek mantıklı evet ama insan bir kere de olsa yükseliş göreyim icim rahat olsun istiyor ya da ben istiyorum sanırım 😔

Peki teşekkürler beklemek mantıklı evet ama insan bir kere de olsa yükseliş göreyim icim rahat olsun istiyor ya da ben istiyorum sanırım 😔
Evet, bana da gerek yok dedi ama yine de bir kez olsun göreyim dedim yükseldiğini. Gördüm çok şükür. İnşallah muayenede de sıkıntı yaşamam.
İçin rahat edecekse sende bir kez daha ver.

Evet, bana da gerek yok dedi ama yine de bir kez olsun göreyim dedim yükseldiğini. Gördüm çok şükür. İnşallah muayenede de sıkıntı yaşamam.
İçin rahat edecekse sende bir kez daha ver.
Peki teşekkürler bende yarın vereceğim sanırım

Az önce çıktım Dr.dan yine vaninal muayene yaptı. Lekelerim devam ediyor. Bebis yerindeymis 6+3 kalp atışını düşük buldu. 16 şubatta tekrar gideceğim.
benimde betama güzel artmış dedi lekelenme için bir şey vermedi. kanama olursa gel dedi. karından göremediği için 10 gün sonra gel tekrar bakalım bu seferde karından çıkmazsa vajinal bakarız dedi.

X