2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ahh.. Allah razı olsun gerçekten rahatlatıyor bu dediğin çünkü genellikle 2 yada 3 gün sürüyor diğer hatunların. Benim 14 gün olunca istemeden huzursuzluk oluyor. Tekrar teşekkür ederim💞🌺
kendını yormamaya calıs benım yorulunca oluyordu genelde , ufak bı ıs yapsam ev supursem bıle gıbıı kuzum dıkkat et

devlette cok vajınal bakmıyolar kendım bıle teklıf ederım yoksa , ama malesef oyle benımde aklıma turlu turlu sey gelıyor dıs gebelık bılmem ne gıbı ama dıyorum sonra kotu dusunme aklından at kotu dusunme dıye telkın verıyorum kendıme
Evet bende devlet gittim bakmadı vajinal. İnşallah kötü birsey çıkmaz

Ahh.. Allah razı olsun gerçekten rahatlatıyor bu dediğin çünkü genellikle 2 yada 3 gün sürüyor diğer hatunların. Benim 14 gün olunca istemeden huzursuzluk oluyor. Tekrar teşekkür ederim💞🌺
Benimde senin gibi canim 10 gün oldu hala kahve lekelenme geliyor. Bugün söyledim doktora dinlen bol bol dedi

Benimde senin gibi canim 10 gün oldu hala kahve lekelenme geliyor. Bugün söyledim doktora dinlen bol bol dedi
10 gün diyen biriiii inanamıyorum.. lekelenme dışında bir sorunum yok ama bunu her wc de görünce moral bozuluyor. Ben 6+2 progesteron, folikasit, maltofer ve d vitamin alıyorum.

Sen nasilsin? İlk hamileliğin mi?

10 gün diyen biriiii inanamıyorum.. lekelenme dışında bir sorunum yok ama bunu her wc de görünce moral bozuluyor. Ben 6+2 progesteron, folikasit, maltofer ve d vitamin alıyorum.

Sen nasilsin? İlk hamileliğin mi?
Evet cnm ilk hamileliğim bugün akşam pembe lekelenme de yaşadım. Umarım sorun olmaz. Bana şuan birsey vermedi doktor içmem için. Folik asit alıyorum sadece.

Ben anlamıyorum daha önce yaşamadım ama düşük yapıyor olabilirim. Mahvolduk korkudan evimize giremiyoruz doktora da gidemedim panik atak oldum kapalı yere girmekten
Az da olsa kan ve kanlı akıntı gördüm. Kasık ağrım var evim 11.kat bugün, iki kere inip çıktım. Kızlar Allaha emanet artık yavrum kalırsa birlikteyiz yoksa çok üzgünüm ama bebeğimi kaybedeceğim sanırım

Ben anlamıyorum daha önce yaşamadım ama düşük yapıyor olabilirim. Mahvolduk korkudan evimize giremiyoruz doktora da gidemedim panik atak oldum kapalı yere girmekten
Az da olsa kan ve kanlı akıntı gördüm. Kasık ağrım var evim 11.kat bugün, iki kere inip çıktım. Kızlar Allaha emanet artık yavrum kalırsa birlikteyiz yoksa çok üzgünüm ama bebeğimi kaybedeceğim sanırım
Allahım yardımcınız olsun ya umarım düşük yapmıyorsundur dualarımızdasınız 🥺

Anı yasadıgın uzuntu ve etresten kaynaklı olabılır canım nolur aklına kötü seyler getırme cokta yorulmuşsun bellıkı sakın kal geceyı gecırecek bır toplanma merkezı bısey buldunuz mu

Herkese merhabalar. Adet olmam gereken gün bugün. Ben yumurtlama dönemini akıntı sayesinde anlayıp ard arda 2 günü değerlendirdim. Üstünden 8 gün geçince de erken gebelik testi yaptım. Negatifti. Kafamdan da sildim attım. 2 gündür adet olacakmışım gibi hafif ağrı gibi tuhaf bi his var belimin en alt kısmı ağrıyor ama şiddetli değil. Üşüttüm heralde dedim ama yine de içime bi kurt düştü ve erken genelik testlerinden birini daha yaptım bariz belirgin çift çizgi çıktı. Bugün ard arda değerlendirdiğim 2. Günden itibaren 14. Gün. Kan vermeye gitsem mi biraz daha beklesem mi gitsem tahminen kaç çıkar beta hcg meraktan da ölüyorum kese göremeyeceği için gitmeye de gerek yok gibi. Siz nasıl yaptınız? Gerçekten gebeysem ekim annesi olacağım değil mi? Son adet tarihim 9 ocak.

X