• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben Ataşehir Acıbadem Parvana Seyidova ya gitmeyi düşünüyorum canım doğal doğum yanlısı bir senedir takibimde kendisi evime de yakın hastane. Umarım memnun kalırım başka doktor aramak zorunda kalmam bir senedir daha ortada bebek bile yokken araştırmaya başlamıştım Anadolu yakasında henüz başka doktor içime sinmedi gidip de beğenmezsem ne olacak bakalım 🤣
Merhaba parvana hanıma gittiniz mi ben de maslak acıbadem esra hanıma gidiyorum Anadolu yakasında olduğum için çok zor oluyor değiştirmek istiyorum memnun musunuz 💕

Eklentiler

• 16781994623801476844567354074854.jpg
    16781994623801476844567354074854.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 58
Hanımlar ikili tarama testi için gebeliğin kaçıncı haftası gideceksiniz ?

Ben o kadar değişken değilim ya bulantı çok aç olunca veya çok yiyince oluyor.
Bende aşırı halsizlik uyku hali başladı bunlar olmasa gebeliği anlamayacağım 😀
Aşırı halsizlik ve uyku hali bende de var düştüğüm yerde uyuyorum çok yorgunum sanki hastayım da vücudum kırgınlaşmış gibi 🫠
Bana da bulantı genelde aç olunca daha çok vuruyor ama gün içinde bazen beklenmedik anda da oluyor sürekli değil neyse ki vurup geçiyor 🥹🙏🏻
Bir geçse şu dönemler üç aydan sonrası rahat diyorlar umarım öyle olur

ben oglumda da kahveden tıksınmıstım bunda da tıksındım ne yazıkkı :KK70:
Ya çok değişik değil mi? 🤣🤣
İnanamıyorum şu an kendime.
Bayıldığım öldüğüm bittiğim kahveden soğudum yüzünü göresim yok
Ama asla sevmediğim üzerine para verseler yemediğim kokusundan nefret ettiğim eşim yediği zaman başka odaya postaladığım sarımsağa deli oluyorum şimdi 🤣🤣🤣 sarımsaklı yoğurdu babamın üzerine döksen onu bile yerim mesela hahahahahah
Eşim de dalga geçiyor sen miydin sarımsak seviyorum diye beni hor gören al işte çocuk benim çocuğum nasıl belli oldu aynı babası diye 🤣

Ya çok değişik değil mi? 🤣🤣
İnanamıyorum şu an kendime.
Bayıldığım öldüğüm bittiğim kahveden soğudum yüzünü göresim yok
Ama asla sevmediğim üzerine para verseler yemediğim kokusundan nefret ettiğim eşim yediği zaman başka odaya postaladığım sarımsağa deli oluyorum şimdi 🤣🤣🤣 sarımsaklı yoğurdu babamın üzerine döksen onu bile yerim mesela hahahahahah
Eşim de dalga geçiyor sen miydin sarımsak seviyorum diye beni hor gören al işte çocuk benim çocuğum nasıl belli oldu aynı babası diye 🤣
ahahah baba yorumu superrr degıl mı ama ya :D

sandriyon sandriyon bak kuzum buda oğlumun ultrasonu oğlumda tuttu bu teorı plesanta solda erkek 🥰😂

Eklentiler

• 1EE0BAB7-EFD0-4993-94FA-C8F2A5B5D392.jpeg
    1EE0BAB7-EFD0-4993-94FA-C8F2A5B5D392.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba parvana hanıma gittiniz mi ben de maslak acıbadem esra hanıma gidiyorum Anadolu yakasında olduğum için çok zor oluyor değiştirmek istiyorum memnun musunuz 💕
Merhaba henüz gitmedim.
Yedinci haftamı bekliyorum haftaya gideceğim muhtemelen ama duyduğum yorumlar çok iyi kendisi hakkında.

Back