Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fantomun grı bı modelı ama onu cok ovuyolarDikey pratik diye ondan alayım diyorum normal almayayım bazıları 500 Watt sanki a gibi yorumlar iyi denmiş robot süpürge var ama günlük alcam
ErkekBen bi tahminde bulundum suan ama sizlerin tahmini ne
Kız plesanta soldaaaaBak ramzi teorisine göre bu bebik kız gibi sanki
Cok kucuk ama erkek dıyorumBen bundan nasıl eksik kalmışım kızlar bir zahmet bana da tahmin lütfen
Erkek
dötümden uydurmuşum tmm ben bıraktım sen devam etKız plesanta soldaaaa
Çok geçmiş olsun progestan hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama sabah kalkmadan kraker yiyip bi süre yatakta kalmak iyi geliyor diyorlar denediniz miArkadaşlar ben çok kötüyüm mide yanması ve bulantısı beni mahvetti. Çalışamaz ayağa kalkamaz hale geldim. Günde 3 kez progesteron kullanıyorum sizce bu etki etmiş olabilir mi ?
Yaa banada aynı şeyi diyolar ama hiç inanasım gelmiyo sanki gelmicek o günler gibi sevdiğim bi çok yemekten tiksindim. Mesela ekmeksiz asla yemek yiyemezdim ekmek yemeden kalkar oldum şöyle tatlıların pastaların zevkle yediğim anlara bir an önce gelmek istiyorımArkadaşlarım 18-20.haftadan sonra yemek yemenin zevk verdiği zamanlara geleceksin bayıla bayıla yiyeceksin diyorlar sabret o günler de yakın inşallah
Progestanı hap olarak mı içiyorsun. O çok etkiliyor ben fitilini ve karnımdan iğnesini yapıyorum iğneyi yaptıktan 10 dk sonra öğürmeye başalıyorum. Eğer hap olarak kullanıyorsan doktoruna söyle durumu fitl olarak al. O zaman bulantı baş dönme yapmıyo. Geçmiş olsunArkadaşlar ben çok kötüyüm mide yanması ve bulantısı beni mahvetti. Çalışamaz ayağa kalkamaz hale geldim. Günde 3 kez progesteron kullanıyorum sizce bu etki etmiş olabilir mi ?
Ay tamamen son böyleydi bir öncekinide attım hemen vajinal baktı amakız at yapayım ask olaa
Ben erkek diyorum gidim yorumda ortagim nedemis bakim
Dualarımız seninle inşallah güzel haber duyacaksınAmin ne olur benim icin de dua edin
Öyle tabi Allah büyüktürYok canim yaptirmicam Allahtan gelene razi olucam ne diyelim artik
Aa bende oyle dusundum kiz
Hangisi acabaFantomun grı bı modelı ama onu cok ovuyolar