• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256

Eklentiler

• 8454C744-6D2A-4C30-BA02-1AEC10F76C0A.jpeg
    8454C744-6D2A-4C30-BA02-1AEC10F76C0A.jpeg
    107,6 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar ben çok kötüyüm mide yanması ve bulantısı beni mahvetti. Çalışamaz ayağa kalkamaz hale geldim. Günde 3 kez progesteron kullanıyorum sizce bu etki etmiş olabilir mi ?

Arkadaşlar ben çok kötüyüm mide yanması ve bulantısı beni mahvetti. Çalışamaz ayağa kalkamaz hale geldim. Günde 3 kez progesteron kullanıyorum sizce bu etki etmiş olabilir mi ?
Çok geçmiş olsun 😞 progestan hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama sabah kalkmadan kraker yiyip bi süre yatakta kalmak iyi geliyor diyorlar denediniz mi

Arkadaşlarım 18-20.haftadan sonra yemek yemenin zevk verdiği zamanlara geleceksin bayıla bayıla yiyeceksin diyorlar sabret o günler de yakın inşallah 😊
Yaa banada aynı şeyi diyolar ama hiç inanasım gelmiyo 😂😂 sanki gelmicek o günler gibi 😂😂 sevdiğim bi çok yemekten tiksindim. Mesela ekmeksiz asla yemek yiyemezdim ekmek yemeden kalkar oldum 😅 şöyle tatlıların pastaların zevkle yediğim anlara bir an önce gelmek istiyorım 🤭🤭

Progestanı hap olarak mı içiyorsun. O çok etkiliyor ben fitilini ve karnımdan iğnesini yapıyorum iğneyi yaptıktan 10 dk sonra öğürmeye başalıyorum. Eğer hap olarak kullanıyorsan doktoruna söyle durumu fitl olarak al. O zaman bulantı baş dönme yapmıyo. Geçmiş olsun ❤️‍🩹

Back