- 1 Kasım 2012
- 11.310
- 25.891
- 798
- 35
Calisan icin 1600 eurosızın orda mın asgarı ne kadar kuzum
Issizlik parasi veya hasta olupda saglik sigortasindan alan icin 1200 euro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calisan icin 1600 eurosızın orda mın asgarı ne kadar kuzum
Ben o kadar değişken değilim ya bulantı çok aç olunca veya çok yiyince oluyor.Aynen kokusu bile midemi bulandırmaya başladı ama ara ara da geçiyor gibi şimdi yanımda içiyor annemler mesela dün eşim içerken kokusundan kaçmıştım şimdi o kadar rahatsız olmadım ama canım da istemedi günüm günümü tutmuyor asla
o zaman muayene ucretınde test sonucunda vs alınan mın ucrete gore fıyat uygun kuzum yıne valla , bizim tr ekonomısı nanay bu aralardaCalisan icin 1600 euro
Issizlik parasi veya hasta olupda saglik sigortasindan alan icin 1200 euro
kayısı suda haslayıp sogutup sonra zeytınyagı blender demıstı sankı bende oyle hatırladımKızlar selam bende 1 haftadır kabızlık başladı karnım davul gibi şişiyor kabızlık için kuru kayısıyı nasıl yiyeyim birisi zeytinyağı ile çekip macun yapın yiyin demiş ama tam hatırlamıyorum
39 euro biraz fazla ama tuzlu degilo zaman muayene ucretınde test sonucunda vs alınan mın ucrete gore fıyat uygun kuzum yıne valla , bizim tr ekonomısı nanay bu aralarda
aynen kuzum dedıgın gıbı makul duzeyde yınede , 50 bın euroya ev kalmadı kuzuuum emın ol39 euro biraz fazla ama tuzlu degil
Klasik diyebilirim
Soyle 50 ustu olsaydi tuzlu olurdu
Sonucta 9 ay gebelik takibi oluyo ve toplamda 9-15 kez gidiyosun tabikide deger ve kabul edilebilir mevla
Canim tr ekonomisi aldi basini gidiyo. Biz gurbetci olarak Turkiyeden ev alamiyoruz dusun artik. Bi niyetlendim almaya ama 50 bin eurodan basliyo cok pahali
Turkiye cennet diye diye bu hale getirdiler
yani biz de bizzat Türkiyede iken alamıyoruz39 euro biraz fazla ama tuzlu degil
Klasik diyebilirim
Soyle 50 ustu olsaydi tuzlu olurdu
Sonucta 9 ay gebelik takibi oluyo ve toplamda 9-15 kez gidiyosun tabikide deger ve kabul edilebilir mevla
Canim tr ekonomisi aldi basini gidiyo. Biz gurbetci olarak Turkiyeden ev alamiyoruz dusun artik. Bi niyetlendim almaya ama 50 bin eurodan basliyo cok pahali
Turkiye cennet diye diye bu hale getirdiler
Ay kuzum sağol iyiki varsın rabbime emanetler hepsi ben ilaç kullanıyorum troid ama yaklaşık 20 yıldır bu sonucu doktora yarın göstereceğim bakalımBenimde tiroid suphem var
2.gebelikde tiroid cikti bundada cikabilir yapacak bisey yok Allahin takdiri
Biliyorum cnm cok minik ama cok guclu korkma Allah onlarla birlikte
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim içime doğanda erkek çift embriyo verilmişti biri boş biri dolu kalp atışını duymuştuk 15 gün sonra ya tekrar kontrol için çağırdı fena korkuyorum.Diğerine bir şey olmuştur diye.erkek canım benım :)
Bir şey olmaz vücut fazlasını atarKızlar moralim çok bozuk Doktorum folbiolü günde bir tane yazmış ama Eczacı yanlış anlayıp günde 2 tane yazmış ben ben fazla içtim ya Doktor bir şey olmaz direkt kes dedi Bir de size sorayım dedim bir şey olur mu ya
İkiz ile başladık 6+5 birinin içi dolu ve kalp sesini duyduk,İKİZ Mİ SİZİN :)
Allaha emanet canım bir şey olmaz o korurAllahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim içime doğanda erkek çift embriyo verilmişti biri boş biri dolu kalp atışını duymuştuk 15 gün sonra ya tekrar kontrol için çağırdı fena korkuyorum.Diğerine bir şey olmuştur diye.
Böyle başına GELEN OLDU MU ?
kendiliğinden kaybolabilir dedi.
kontrole gittiğimde kötü haber alırım diye endişe ediyorum.
Bir de bundan önce kimyasal oldu.
Bunu öğrenirken de beta normal yükselişteydi sonra düşüşe geçmişti dedik bu kezde olmadı 2 gün sonra yükselmişti sürekli olumsuz düşünmek istemiyorum ama endişe ediyorum.
Çok şükür geçen haftalarda belirtilerim vardı yemek yememe tiksinme mide ağrısı şuan çok şükür iyiym.
Birde geçen haftada minicik leke oldu sonra geçmişti.
Çok korkuyorum.
bu süreçte böyle olan var mı bi sevindik bi üzüldük bir sevindik böyle işte hala normale dönemedim.
Muz ye canım hergün ben öyle rahatladım.Kızlar selam bende 1 haftadır kabızlık başladı karnım davul gibi şişiyor kabızlık için kuru kayısıyı nasıl yiyeyim birisi zeytinyağı ile çekip macun yapın yiyin demiş ama tam hatırlamıyorum
İnşallah canım Allah razı olsun morelim bozuluyor Allahımdan öte yok hiç bir şey.inşallah hayırlı haberler alırız.Allaha emanet canım bir şey olmaz o korur
Canım ben probiyotik kullanmaya başladım en iyi böyle rahatlayabildim. Neredeyse öğrendiğimden beri yaşıyorum bu sorunu.Kızlar selam bende 1 haftadır kabızlık başladı karnım davul gibi şişiyor kabızlık için kuru kayısıyı nasıl yiyeyim birisi zeytinyağı ile çekip macun yapın yiyin demiş ama tam hatırlamıyorum
kız bebıskoKizlar sizce cinsiyetimiz nedir
sıkıntı yapma kuzum zararlı olacak bı durum degıl olsa soylerdı doktorun zatenKızlar moralim çok bozuk Doktorum folbiolü günde bir tane yazmış ama Eczacı yanlış anlayıp günde 2 tane yazmış ben ben fazla içtim ya Doktor bir şey olmaz direkt kes dedi Bir de size sorayım dedim bir şey olur mu ya