• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aynen kokusu bile midemi bulandırmaya başladı ama ara ara da geçiyor gibi şimdi yanımda içiyor annemler mesela dün eşim içerken kokusundan kaçmıştım şimdi o kadar rahatsız olmadım ama canım da istemedi 🤣 günüm günümü tutmuyor asla
Ben o kadar değişken değilim ya bulantı çok aç olunca veya çok yiyince oluyor.
Bende aşırı halsizlik uyku hali başladı bunlar olmasa gebeliği anlamayacağım 😀

Kızlar selam bende 1 haftadır kabızlık başladı karnım davul gibi şişiyor kabızlık için kuru kayısıyı nasıl yiyeyim birisi zeytinyağı ile çekip macun yapın yiyin demiş ama tam hatırlamıyorum 🙈

Kızlar selam bende 1 haftadır kabızlık başladı karnım davul gibi şişiyor kabızlık için kuru kayısıyı nasıl yiyeyim birisi zeytinyağı ile çekip macun yapın yiyin demiş ama tam hatırlamıyorum 🙈
kayısı suda haslayıp sogutup sonra zeytınyagı blender demıstı sankı bende oyle hatırladım

o zaman muayene ucretınde test sonucunda vs alınan mın ucrete gore fıyat uygun kuzum yıne valla , bizim tr ekonomısı nanay bu aralarda :KK70:
39 euro biraz fazla ama tuzlu degil
Klasik diyebilirim
Soyle 50 ustu olsaydi tuzlu olurdu
Sonucta 9 ay gebelik takibi oluyo ve toplamda 9-15 kez gidiyosun tabikide deger ve kabul edilebilir mevla

Canim tr ekonomisi aldi basini gidiyo. Biz gurbetci olarak Turkiyeden ev alamiyoruz dusun artik. Bi niyetlendim almaya ama 50 bin eurodan basliyo 🫣 cok pahali
Turkiye cennet diye diye bu hale getirdiler

Klasik diyebilirim
Sonucta 9 ay gebelik takibi oluyo ve toplamda 9-15 kez gidiyosun tabikide deger ve kabul edilebilir mevla

Canim tr ekonomisi aldi basini gidiyo. Biz gurbetci olarak Turkiyeden ev alamiyoruz dusun artik. Bi niyetlendim almaya ama 50 bin eurodan basliyo 🫣 cok pahali
aynen kuzum dedıgın gıbı makul duzeyde yınede , 50 bın euroya ev kalmadı kuzuuum emın ol :D

Klasik diyebilirim

yani biz de bizzat Türkiyede iken alamıyoruz
hangisi daha kötü bilemedim

Kızlar moralim çok bozuk Doktorum folbiolü günde bir tane yazmış ama Eczacı yanlış anlayıp günde 2 tane yazmış ben ben fazla içtim ya Doktor bir şey olmaz direkt kes dedi Bir de size sorayım dedim bir şey olur mu ya

Benimde tiroid suphem var
2.gebelikde tiroid cikti bundada cikabilir yapacak bisey yok Allahin takdiri
Biliyorum cnm cok minik ama cok guclu korkma Allah onlarla birlikte 🌹
Ay kuzum sağol iyiki varsın rabbime emanetler hepsi ben ilaç kullanıyorum troid ama yaklaşık 20 yıldır bu sonucu doktora yarın göstereceğim bakalım

erkek canım benım :)
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim içime doğanda erkek çift embriyo verilmişti biri boş biri dolu kalp atışını duymuştuk 15 gün sonra ya tekrar kontrol için çağırdı fena korkuyorum.Diğerine bir şey olmuştur diye.

Böyle başına GELEN OLDU MU ?
kendiliğinden kaybolabilir dedi.

kontrole gittiğimde kötü haber alırım diye endişe ediyorum.
Bir de bundan önce kimyasal oldu.
Bunu öğrenirken de beta normal yükselişteydi sonra düşüşe geçmişti dedik bu kezde olmadı 2 gün sonra yükselmişti sürekli olumsuz düşünmek istemiyorum ama endişe ediyorum.

Çok şükür geçen haftalarda belirtilerim vardı yemek yememe tiksinme mide ağrısı şuan çok şükür iyiym.
Birde geçen haftada minicik leke oldu sonra geçmişti.

Çok korkuyorum.
bu süreçte böyle olan var mı bi sevindik bi üzüldük bir sevindik böyle işte hala normale dönemedim.

Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim içime doğanda erkek çift embriyo verilmişti biri boş biri dolu kalp atışını duymuştuk 15 gün sonra ya tekrar kontrol için çağırdı fena korkuyorum.Diğerine bir şey olmuştur diye.

Böyle başına GELEN OLDU MU ?
kendiliğinden kaybolabilir dedi.

kontrole gittiğimde kötü haber alırım diye endişe ediyorum.
Bir de bundan önce kimyasal oldu.
Bunu öğrenirken de beta normal yükselişteydi sonra düşüşe geçmişti dedik bu kezde olmadı 2 gün sonra yükselmişti sürekli olumsuz düşünmek istemiyorum ama endişe ediyorum.

Çok şükür geçen haftalarda belirtilerim vardı yemek yememe tiksinme mide ağrısı şuan çok şükür iyiym.
Birde geçen haftada minicik leke oldu sonra geçmişti.

Çok korkuyorum.
bu süreçte böyle olan var mı bi sevindik bi üzüldük bir sevindik böyle işte hala normale dönemedim.
Allaha emanet canım bir şey olmaz o korur

Muz ye canım hergün ben öyle rahatladım.
birde gece geç saatte yemek yeme

Canım ben probiyotik kullanmaya başladım en iyi böyle rahatlayabildim. Neredeyse öğrendiğimden beri yaşıyorum bu sorunu.
Kayısı hoşafı da işe yarıyor. Sabah akşam yemeklerden önce yiyodum ben.

Kizlar sizce cinsiyetimiz nedir ☺️

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-07-16-54-04-10_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-03-07-16-54-04-10_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar moralim çok bozuk Doktorum folbiolü günde bir tane yazmış ama Eczacı yanlış anlayıp günde 2 tane yazmış ben ben fazla içtim ya Doktor bir şey olmaz direkt kes dedi Bir de size sorayım dedim bir şey olur mu ya
sıkıntı yapma kuzum zararlı olacak bı durum degıl olsa soylerdı doktorun zaten

Back