• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Evet çok oluyo hala devam. Bulantıdan dolayı çok bişey yiyemiyorum. Akşam yemeklerimi yarım kase çorbayla geçirdim hep 🥹 ama yemek yemeyi çok özledim. Seven biriydim şuan böyle işkence gibi geliyo 😅
Arkadaşlarım 18-20.haftadan sonra yemek yemenin zevk verdiği zamanlara geleceksin bayıla bayıla yiyeceksin diyorlar sabret o günler de yakın inşallah 😊

Kızlar özür dileyerek alakasız olacak ama bişey sorcam süpürge alcam dikey pratik olur ama çekim güçleri zayıf sanki dyson çok pahalı ama gücü iyi olan tavsiyeniz varsa çok sevinirim

Aşırı halsizlik ve uyku hali bende de var düştüğüm yerde uyuyorum çok yorgunum sanki hastayım da vücudum kırgınlaşmış gibi 🫠
Bana da bulantı genelde aç olunca daha çok vuruyor ama gün içinde bazen beklenmedik anda da oluyor sürekli değil neyse ki vurup geçiyor 🥹🙏🏻
Bir geçse şu dönemler üç aydan sonrası rahat diyorlar umarım öyle olur
İnşallah canım 3. aydan sonra enerji gelir 🙏🏻😊

Kızlar özür dileyerek alakasız olacak ama bişey sorcam süpürge alcam dikey pratik olur ama çekim güçleri zayıf sanki dyson çok pahalı ama gücü iyi olan tavsiyeniz varsa çok sevinirim
valla hepsının bataryası bı sene sonra azalıyor :D dyson daha ıyı gıdıyor ama oda aynı duruma gelıyor sonucta fantom dıyorum :D

valla hepsının bataryası bı sene sonra azalıyor :KK70: dyson daha ıyı gıdıyor ama oda aynı duruma gelıyor sonucta fantom dıyorum :KK70:
Dikey pratik diye ondan alayım diyorum normal almayayım bazıları 500 Watt sanki a gibi yorumlar iyi denmiş robot süpürge var ama günlük alcam

Canım ben probiyotik kullanmaya başladım en iyi böyle rahatlayabildim. Neredeyse öğrendiğimden beri yaşıyorum bu sorunu.
Kayısı hoşafı da işe yarıyor. Sabah akşam yemeklerden önce yiyodum ben.
Probiyotik bende alsam iyi olacak çok sıkıntı valla hiç böyle sıkıntım olmamıştı bu yaşıma kadar bebiş vücuduma yaşamadığım şeyler yaşatıyor 😀

Ben bi tahminde bulundum suan ama sizlerin tahmini ne 🫠

Eklentiler

• 20230307_162507.jpg
    20230307_162507.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 20230307_162505.jpg
    20230307_162505.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 20230307_162501.jpg
    20230307_162501.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 43
Probiyotik bende alsam iyi olacak çok sıkıntı valla hiç böyle sıkıntım olmamıştı bu yaşıma kadar bebiş vücuduma yaşamadığım şeyler yaşatıyor 😀
Bebişler şimdiden fena yaa 😅 oyy anneleri yesin onları 😍
Probiyotik tavsiye ederim canım. Öncesinde kullanıp memnun kaldığın yoksa eğer ben NBL probiotic gold şase kullanıyorum. Bana iyi geldi. 😚

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 39
Back