- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
Bende erkek diyecektimerkek askım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende erkek diyecektimerkek askım :)
Arkadaşlarım 18-20.haftadan sonra yemek yemenin zevk verdiği zamanlara geleceksin bayıla bayıla yiyeceksin diyorlar sabret o günler de yakın inşallahEvet çok oluyo hala devam. Bulantıdan dolayı çok bişey yiyemiyorum. Akşam yemeklerimi yarım kase çorbayla geçirdim hep ama yemek yemeyi çok özledim. Seven biriydim şuan böyle işkence gibi geliyo
Biraz suda bekletip yiyeyim bakalımkayısı suda haslayıp sogutup sonra zeytınyagı blender demıstı sankı bende oyle hatırladım
Ha ben kiz dediysem kararimda kaliyorum kiz
Bu oglan canim bellisandriyon bak kuzum buda oğlumun ultrasonu oğlumda tuttu bu teorı plesanta solda erkek
Rabbim izin verirse yarın bende gidicem resim atarım ama çok minnak belki tutar sağlıkla haber vereyim de inşallahBu oglan canim belli
Fasulye gibi
İnşallah canım 3. aydan sonra enerji gelirAşırı halsizlik ve uyku hali bende de var düştüğüm yerde uyuyorum çok yorgunum sanki hastayım da vücudum kırgınlaşmış gibi
Bana da bulantı genelde aç olunca daha çok vuruyor ama gün içinde bazen beklenmedik anda da oluyor sürekli değil neyse ki vurup geçiyor
Bir geçse şu dönemler üç aydan sonrası rahat diyorlar umarım öyle olur
valla hepsının bataryası bı sene sonra azalıyor dyson daha ıyı gıdıyor ama oda aynı duruma gelıyor sonucta fantom dıyorumKızlar özür dileyerek alakasız olacak ama bişey sorcam süpürge alcam dikey pratik olur ama çekim güçleri zayıf sanki dyson çok pahalı ama gücü iyi olan tavsiyeniz varsa çok sevinirim
Dikey pratik diye ondan alayım diyorum normal almayayım bazıları 500 Watt sanki a gibi yorumlar iyi denmiş robot süpürge var ama günlük alcamvalla hepsının bataryası bı sene sonra azalıyor dyson daha ıyı gıdıyor ama oda aynı duruma gelıyor sonucta fantom dıyorum
Probiyotik bende alsam iyi olacak çok sıkıntı valla hiç böyle sıkıntım olmamıştı bu yaşıma kadar bebiş vücuduma yaşamadığım şeyler yaşatıyorCanım ben probiyotik kullanmaya başladım en iyi böyle rahatlayabildim. Neredeyse öğrendiğimden beri yaşıyorum bu sorunu.
Kayısı hoşafı da işe yarıyor. Sabah akşam yemeklerden önce yiyodum ben.
Ay hadi atin bakalim kendimi falci teyze gibi hissettimRabbim izin verirse yarın bende gidicem resim atarım ama çok minnak belki tutar sağlıkla haber vereyim de inşallah
Bak ramzi teorisine göre bu bebik kız gibi sankiBen bi tahminde bulundum suan ama sizlerin tahmini ne
O nasil oluyo canimBak ramzi teorisine göre bu bebik kız gibi sanki
Bebişler şimdiden fena yaa oyy anneleri yesin onlarıProbiyotik bende alsam iyi olacak çok sıkıntı valla hiç böyle sıkıntım olmamıştı bu yaşıma kadar bebiş vücuduma yaşamadığım şeyler yaşatıyor
KızBen bi tahminde bulundum suan ama sizlerin tahmini ne
Amin ne olur benim icin de dua edinAnladım canım yolk varsa bebekte oluşuyor genelde diyebiliyorum kesenin boyutları var belli bir boyuta kadar bekliyorlar inşallah cumartesi görürsün
Ben bundan nasıl eksik kalmışım kızlar bir zahmet bana da tahmin lütfenKızlar baktıgım yontemın adı ramzı teorisi bu sekılde tahmın yürütüyorum ben fikir olsun sizede :)Eki Görüntüle 3214479 Eki Görüntüle 3214480