- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Yaaa :) esimde onde gidiyor diye erkek diyorkız bebısko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa :) esimde onde gidiyor diye erkek diyorkız bebısko
Iste bizim icin cokda onemli degil yilda 1 ay geliyoruz biz alamazken Turkiyedekilerin alamamis olmasi kotu tabikideyani biz de bizzat Türkiyede iken alamıyoruz
hangisi daha kötü bilemedim
Canim bu kiz :)Kizlar sizce cinsiyetimiz nedir
Biz ikimiz hep ayni tahminde bulunuyoruz demekki bizim ortak bildigimiz bise varkız bebısko
dua edin bizim içinIste bizim icin cokda onemli degil yilda 1 ay geliyoruz biz alamazken Turkiyedekilerin alamamis olmasi kotu tabikide
kuzum merak etme , kendını aklını kalbını sakın tutmaya calıs cok zor haklısın evet, burda muhasebecı abla anlattı gecen aynı dedıgın gıbı bırı bos bırı dolu ımıs, doktor cok bılıncsızmıs bır ıgne vermıs megersem keseyı dusurmek ıcınmıs uc gun olmus ondan sonradan ogrenmıs saglıklı olan da bundan etkılenme olsaılıgı yuksek düşürücü iğneymiş velhasıl kelam ona rağmen sağlıklı olan kese ve bebeğe hıcbırsey olmamış. Şuan 8 yasındaymıs oğlu hatta.O yuzden aklına kotu seyler getırme doktorun kaybolur demıs bı zararı yok demıs ılk onca Rabbım'e sonra doktoruna güven canım benımAllahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim içime doğanda erkek çift embriyo verilmişti biri boş biri dolu kalp atışını duymuştuk 15 gün sonra ya tekrar kontrol için çağırdı fena korkuyorum.Diğerine bir şey olmuştur diye.
Böyle başına GELEN OLDU MU ?
kendiliğinden kaybolabilir dedi.
kontrole gittiğimde kötü haber alırım diye endişe ediyorum.
Bir de bundan önce kimyasal oldu.
Bunu öğrenirken de beta normal yükselişteydi sonra düşüşe geçmişti dedik bu kezde olmadı 2 gün sonra yükselmişti sürekli olumsuz düşünmek istemiyorum ama endişe ediyorum.
Çok şükür geçen haftalarda belirtilerim vardı yemek yememe tiksinme mide ağrısı şuan çok şükür iyiym.
Birde geçen haftada minicik leke oldu sonra geçmişti.
Çok korkuyorum.
bu süreçte böyle olan var mı bi sevindik bi üzüldük bir sevindik böyle işte hala normale dönemedim.
Ay kuzum nerden anladinCanim bu kiz :)
kız bende bi farklı yaptınız niye öyle olduBiz ikimiz hep ayni tahminde bulunuyoruz demekki bizim ortak bildigimiz bise var
3. cocukda boylemi oluyo bilmiyorumkiAy kuzum nerden anladin
Ay evet neden senin fotoya tekrar bakmam lazim insallah bulurumkız bende bi farklı yaptınız niye öyle oldu
sen hastanede zamanında nerde calıstın bakayımBiz ikimiz hep ayni tahminde bulunuyoruz demekki bizim ortak bildigimiz bise var
Ben elimi atmadigim servis yoktu ama saglik sektoru degilsen hastanede zamanında nerde calıstın bakayım
Yaa hadi bakalim cok merak ediyorum ikili tarama vaktinde belli olur diyorlar ama benim doktor soylemez kesin3. cocukda boylemi oluyo bilmiyorumki
Birden herseyi bilen oldum
Bizde biseler duyduk iste ona dayanarakdan tahminde bulundum
vajınal ya dedım sana yansımalar cok net bellı degıl ben bebegın sırtını dayadıgı yere gore tahmın yuruttum sandriyonkız bende bi farklı yaptınız niye öyle oldu
hee dıcektım kapmıssındır belkı bıseyler ama kuzum valla ben plesantaya gore bakıyorum anladıgım kadarıyla bana yorum yapmısmıydın sen hıc hatırlayamadım sımdıBen elimi atmadigim servis yoktu ama saglik sektoru degil
Insan kaynaklari
KENDİLİĞİNDEN KAYBOLUYOR EVET BENDE DUYMUŞTUM. DİĞERİ AYRI KESEDE OLDUĞU İÇİN İÇİNİ FERAH TUT. GÜZEL HABERLERLE GELECEKSİN GÜZEL DÜŞÜN. BELKİ GERİDEN GELDİĞİ İÇİN KESE BOŞ GÖZÜKTÜ BİLEMEYİZ. BENDE CUMA GÜNÜ KALP ATIŞINI DUYACAĞIM. :)İkiz ile başladık 6+5 birinin içi dolu ve kalp sesini duyduk,
diğeri için boş gebelik dedi kendiliğinden kaybolur demişti.Cuma kontrole gidince belli olacak ama çok korkuyorum olumsuz birşeyler duyarsam diye.
Beni fotonun oldugu yazismaya etiketlermisiniz bulamadimvajınal ya dedım sana yansımalar cok net bellı degıl ben bebegın sırtını dayadıgı yere gore tahmın yuruttum sandriyon
Aa yo gormedimki etiketle beni bakim bihee dıcektım kapmıssındır belkı bıseyler ama kuzum valla ben plesantaya gore bakıyorum anladıgım kadarıyla bana yorum yapmısmıydın sen hıc hatırlayamadım sımdı
Benim de işte bir sonraki randevum muhtemelen 16 haftalıkken olacak kesin görürüz inşallah
Canım çocuğum aşağıdaki gibi görünüyo şuan
Ikı farklı foto ekledım bak bakıyım aralarında bı hafta varAa yo gormedimki etiketle beni bakim bi