• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim içime doğanda erkek çift embriyo verilmişti biri boş biri dolu kalp atışını duymuştuk 15 gün sonra ya tekrar kontrol için çağırdı fena korkuyorum.Diğerine bir şey olmuştur diye.

Böyle başına GELEN OLDU MU ?
kendiliğinden kaybolabilir dedi.

kontrole gittiğimde kötü haber alırım diye endişe ediyorum.
Bir de bundan önce kimyasal oldu.
Bunu öğrenirken de beta normal yükselişteydi sonra düşüşe geçmişti dedik bu kezde olmadı 2 gün sonra yükselmişti sürekli olumsuz düşünmek istemiyorum ama endişe ediyorum.

Çok şükür geçen haftalarda belirtilerim vardı yemek yememe tiksinme mide ağrısı şuan çok şükür iyiym.
Birde geçen haftada minicik leke oldu sonra geçmişti.

Çok korkuyorum.
bu süreçte böyle olan var mı bi sevindik bi üzüldük bir sevindik böyle işte hala normale dönemedim.
kuzum merak etme , kendını aklını kalbını sakın tutmaya calıs cok zor haklısın evet, burda muhasebecı abla anlattı gecen aynı dedıgın gıbı bırı bos bırı dolu ımıs, doktor cok bılıncsızmıs bır ıgne vermıs megersem keseyı dusurmek ıcınmıs uc gun olmus ondan sonradan ogrenmıs saglıklı olan da bundan etkılenme olsaılıgı yuksek düşürücü iğneymiş velhasıl kelam ona rağmen sağlıklı olan kese ve bebeğe hıcbırsey olmamış. Şuan 8 yasındaymıs oğlu hatta.O yuzden aklına kotu seyler getırme doktorun kaybolur demıs bı zararı yok demıs ılk onca Rabbım'e sonra doktoruna güven canım benım

İkiz ile başladık 6+5 birinin içi dolu ve kalp sesini duyduk,
diğeri için boş gebelik dedi kendiliğinden kaybolur demişti.Cuma kontrole gidince belli olacak ama çok korkuyorum olumsuz birşeyler duyarsam diye.
KENDİLİĞİNDEN KAYBOLUYOR EVET BENDE DUYMUŞTUM. DİĞERİ AYRI KESEDE OLDUĞU İÇİN İÇİNİ FERAH TUT. GÜZEL HABERLERLE GELECEKSİN GÜZEL DÜŞÜN. BELKİ GERİDEN GELDİĞİ İÇİN KESE BOŞ GÖZÜKTÜ BİLEMEYİZ. BENDE CUMA GÜNÜ KALP ATIŞINI DUYACAĞIM. :)

Eklentiler

• 4B2D1E99-20D2-4C67-8B36-A5C3A9BD58D1.jpeg
    4B2D1E99-20D2-4C67-8B36-A5C3A9BD58D1.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 4D133368-171E-4ED3-8463-60B44C4E27DE.jpeg
    4D133368-171E-4ED3-8463-60B44C4E27DE.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 41
Back