2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anakucağı vardı canım :) puset biraz ağır oluyo ya bilemiyorum

Kıskandım

En azından tiksinti gelene kadar protein ağırlıklı beslenmeye çalışın diyordu bir yazıda. Her gün bir öğün köfte, tavuk, balık yemeğe çalışıyorum bu aralar kızlar. Bir de c vitamini preeklemsiyi önlüyormuş.

Tesekkur ederim mesajınız için. Ben de odadan cikinca eşime "bence iyi ve bir sıkıntı yok" dedim ama.yine de içimde.bir huzursuzluk oldu inşallah haftaya olması gerektiği gibi duyarız
Duyacaksin canim Allahin izniyle icin rahat olsun. Yavrularimiz karnimiza dustugu andan itibaren onlar icin kaygi duyarak gececek hayatimiz. Doguma kadarda dogumdan sonrada. İlkte olsa ikinci ucuncu de olsa bu boyle devam edecek. Bak benim ucuncu olacak kismetse ama sanki ilk gibi heyecani telasi kaygisi. Kendi doktorumuz kendimiz olalim birazda. Biz elimizden geleni yapalim gerisi tevekkul Rabbime birakalim. Enn hayirlisini nasip etsin

Tesekkur ederim mesajınız için. Ben de odadan cikinca eşime "bence iyi ve bir sıkıntı yok" dedim ama.yine de içimde.bir huzursuzluk oldu inşallah haftaya olması gerektiği gibi duyarız
Bak misal benim son adet tarihime gore 6haftalik. Ama bana sorsan 5 haftalik var yok ben 20 gunde bir adet goruyorum. Ve iliski tarihlerimi biliyorum.

Kızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben doğumdan sonra yaptiracagim galiba eşime çıkacak yakında ama risk varmış yan etki konusunda sanırım şimdiye kadar okuduğum

Galiba usutmusum gündüz bu saatte uyutmuyor bulanti bir de gazım var karnım kocaman oldu soğuk soğuk terliyorum insallah sabaha atlatırım

Kızlar ya ben kabızlıktan kurtulamıyorum sizin de öyle mi? Geçen hafta da olmuştu, sabah ve akşam kuru kayısıyla 1kaşık zeytinyağı içmiştim anca kurtarmıştım durumu
Ay bu bende de var karnım şişti resmen yusyuvarlak bende kuru kayısı ve bol su ile halletmeye çalışıyorum

Kızlar günaydın artık bende aranıza katıldım, tahmini doğum tarihimiz 16 Şubat diyor Kova Burcu Cuma günü doktor randevusu var inşallah keseyi görebiliriz ilk günler çok regl olacakmış gibi ağrım oldu ve dün gece bel ağrısından uyuyamadım, benim gibi bel ağrısı yaşayan var mı acaba

Bende boyleyim 3 4 kerw çıkıyorum oglumdada boyle olmustu sanirim bundan dolayida pek kilo almadim onda. Galiba şanslı gruptayiz :)

5inci haftanin icindesin cnm

Bel agrisi oluyor ama uzun sürmüyor. Bol bol dinlenin ayağınızi yuksekte tutun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…