2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba , 4 gün önce bebeğin kalp atımını görmüştüm . Bugünde çok şükür kalp atışını duydum . Çok güzel bir şey . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Ne güzel gözünüz aydın tam olarak ne kadarken duyulmuş oldu?bende cuma duyacağım nasipse? 6+2 oluyor.

Kızlar merhaba , 4 gün önce bebeğin kalp atımını görmüştüm . Bugünde çok şükür kalp atışını duydum . Çok güzel bir şey . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah ne güzel bir haber inşllah sağlıkla bizlerde duyariz kalp atislarini

merhabalar
reglim 3 gun geçince dün gece idrar testi yaptım silik çizgi görünce sabah gidip kan verdim bhcg 7,5 çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim ama tam regl günümde regl olmuştum acaba geç döllenme mi o yüzden mi değer bu kadar düşük herhangi bir lekelenme de yok

Anladim canim bebek arabamin markasının puset modeli vardi arabayla uyumlu o var aklımda ama bakalım fiyatlar ucmustur mutlaka 2 3 yıldır eğer uygun bulursam ondan almak istiyorum

Belki yükselir bilemiyorum ama düşük canim değerin kadin doğuma git istersen

Kızlar bence şimdiden bez ıslak mendil stoğu yapın, malum fiyatlar hep artıyor hatta bir kutu da hazır mama alın, acil durumlar için derim
Oyy oy ıslak mendil stogumuz daha yeni bitmisti oysa ki yar yine bana hasret yar yine bana düşman geceler geliyor bakalım ne kadann delirecegim bu defa keyifle bekliyorim

Bez stoğu yapmayın bence, her bez her çocuğa yaramıyor. Oğlumda molfix aldım resmen bez poposuna yapıştı, paketi yarim bırakıp prima almıştık
Bende oyle düşünüyorum benim oğlumda cok alerjikdi bez anlık denemeyj düşünüyorum küçük paketlerde birde oğlum zayıftı hep geç geçtik bazı numaraları bakmak lazım bunda ne olacak. Mama konusu da direk hastane çantama atmayı düşünüyorum mamayi kimseyi dinlemeden eds alıp mama meme yapmak istiyorum çok pismanliklarim var ilk bebegimde bu kinularda

Canim insallah az bir oynamadır sürekli farklı çıkıyor doguncsys kadar sakin kal endişe etme yediklerine dikkat et

Kızlar ya ben kabızlıktan kurtulamıyorum sizin de öyle mi? Geçen hafta da olmuştu, sabah ve akşam kuru kayısıyla 1kaşık zeytinyağı içmiştim anca kurtarmıştım durumu

Kızlar ya ben kabızlıktan kurtulamıyorum sizin de öyle mi? Geçen hafta da olmuştu, sabah ve akşam kuru kayısıyla 1kaşık zeytinyağı içmiştim anca kurtarmıştım durumu
Hic birakma canim kayisiyi son aya kadar gecmiyor gercekten ben çok faydasını görüyorum bulantimida bastırıyor ama sabah mutlaka iki üç at ağzına hiç bisey yemeden

Kızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?

Araba daha riskli canim uçağın cok riski yok diye biliyorum ilk aylarda ama yolda sabit durup tekerleğin sürekli salladığı hissi beni tedirgin ediyor en azından uçak daha kısa sürer sallasa bile
Sağol teşekkür ederim bencede

Canım çok teşekkür ederim. Çok sağol.

Bir şey desem… ben de gebelikte wc’ye 3 kere çıkıyorum hem de günde… ( kızımda öyleydi) normalimde günde 2 keredir zaten bilmiyorum niye böyle…bir nescafe türk kahvesi içeyim 10 dakikaya wc’ye gitmem gerekir, acı yedikten sonra da öyle ya da elma vs gibi posalı meyveler yedikten sonra…bence wc’ye gitmeyi ertelemek kabızlık yapıyor, o an gelmese de kahvaltıdan yarım saat sonra mesela mutlaka bir gidip oturmak gerekir, öyle öyle günlük wc rutini oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…