- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben gebelik düşünüyorum diye yaptırmadım aylardır gebeyken hiç düşünmüyorum bu benim kişisel düşüncem doktoruma sorduğumda gebe olmadan yaptır demişti ama o ay kaldım ne yazık kiKızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hoşgeldin aramiza Canim doğum tarihlerimiz ayni bende haftaya pazartesi gidecegem ama bugun akintiyla birlikte çok az bir açık kahverngi akinti geldi.bende kan sulandirici kullaniyorum acaba oyuzdenmi oldu bel agrisi bende de varKızlar günaydın artık bende aranıza katıldım, tahmini doğum tarihimiz 16 Şubat diyor Kova Burcu Cuma günü doktor randevusu var inşallah keseyi görebiliriz ilk günler çok regl olacakmış gibi ağrım oldu ve dün gece bel ağrısından uyuyamadım, benim gibi bel ağrısı yaşayan var mı acaba
Canim rabbim izin verirse benimde 3.doğumun olacak ilk sezeryan olunca ikinciyi bende normal istedim doktor ilkte sancin acilman olmadiysa zor dogursun dedi ve sezeryan oldum tekrardan bu gebeligimde baska bir doktora gidiyorum oda iyi ki normal doğum yapmamissin çatin çok darmış dediKizlar ikinciyi sezeryan düşünen varmi yada ssvd . Doktorum cok iyi ssvd yaptiriyirmus ama ben direk sezeryan dedim oglumda cok zor biir 24 saatten sonra normalden sezeryana dönmüştü doğumum. Birde oğlum 36 haftalik doğmuştu. Rahmin seklinden dolayi aşağıda tutmustu plesanta. Buda oyle olabilir dedi doktorum subat gibi gorunsede doğumum ocak annesi olacağım gibi hayırlısı ile. Ben direk doğum kaygisina düştüm, hastane doktor arastirmasina. En bastan iyi bir doktor , yenidoğan yogun bakimi olan iyi bir hastane ile anlasmak gerekli.
Hoşgeldin aramiza ay benim doğum tarihimde dogum yapacakmissinzbenimde 16 subata denk geliyor bende kendi dogum gunumde doğmasını cok isterim.bulanti baslamadi bendemerhabalar aranıza bende katıldım güzel anneler doktora gitmedim henüz adet tarihimi ve ilişki tarihlerimi biliyorum. kaset test yaptım. pozitif çıktı ikisinde de 20.02.2022 annesi olacağım allah izin verirse. bu hafta sonu doktora gitme planım var. mide bulantınız oluyor mu sizlerinde ?
hoşbuldum yaa tesadüfe bakın ne kadar güzel :))) ama tahmini olduğu için bir kaç gün eksi yada artı olabilir sizinde o zaman belki sizin doğum gününüze denk gelir. aranızda izmirde yaşayan var mı peki ?:))Hoşgeldin aramiza ay benim doğum tarihimde dogum yapacakmissinzbenimde 16 subata denk geliyor bende kendi dogum gunumde doğmasını cok isterim.bulanti baslamadi bende
Ben hem coraspin hem iğne kullanıyorum canım pıhtılaşmam var ve vajinal yoldan progestan kullanıyorumBirde önceden kimyasal gebelik yaşadığım için her gün Coraspin ve Vajinal yoldan Progestan (200mg) kullanıyorum. Benim gibi olan var mı acaba
Merhaba bana çıktığı üçün ben sordum. İlk üç ay önermiyoruz sonrası için de net bişey söyleyemiyoruz çünkü yeterli araştırma yok dedi. Bu yüzden dikkatli olup vurulmamayı düşünüyorum şimdilik. İlk üç ay geçince bişeyler netleşir tekrar konuşuruz dedi ama yine de emin olamıyorumKızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Geçmiş olsun. Nasıl oldun?Galiba usutmusum gündüz bu saatte uyutmuyor bulanti bir de gazım var karnım kocaman oldu soğuk soğuk terliyorum insallah sabaha atlatırım
Evet ssvd istiyorum ama benim 2ssvd 2 kizim var sezaryanla dogurdum nasip olursa aklimda bir doktor var sonradan kendisine gitmeyi dusunuyorum sizin doktorunuz kim.hangi sehirdesinizKizlar ikinciyi sezeryan düşünen varmi yada ssvd . Doktorum cok iyi ssvd yaptiriyirmus ama ben direk sezeryan dedim oglumda cok zor biir 24 saatten sonra normalden sezeryana dönmüştü doğumum. Birde oğlum 36 haftalik doğmuştu. Rahmin seklinden dolayi aşağıda tutmustu plesanta. Buda oyle olabilir dedi doktorum subat gibi gorunsede doğumum ocak annesi olacağım gibi hayırlısı ile. Ben direk doğum kaygisina düştüm, hastane doktor arastirmasina. En bastan iyi bir doktor , yenidoğan yogun bakimi olan iyi bir hastane ile anlasmak gerekli.
Bizim tarihlerimiz ayni satim 16 mayis 27 mayista hamile kaldimgectigimiz cuma degerim 339 du onumuzdeki cumartesiye randevu aldim aslinda bekleyebilsem bir hafta daha iyi olacakti ama dayanamadimmerhabalar aranıza bende katıldım güzel anneler doktora gitmedim henüz adet tarihimi ve ilişki tarihlerimi biliyorum. kaset test yaptım. pozitif çıktı ikisinde de 20.02.2022 annesi olacağım allah izin verirse. bu hafta sonu doktora gitme planım var. mide bulantınız oluyor mu sizlerinde ?
Suan herkes denek birakin hamileler uzerinde normal insanlar uzerinde bile denenmedi dogru duzgun zaten zararlarinin uzun vadede olacagini dusunuyorum oyuzden olmayacagimgünaydın arkadaşlar.
az önce dr uma sordum ilk 3 ay aşı önermiyoruz dedi.bebeğin organ gelişimi için.
3. aydan sonra yaptırıcam artık.
Ben hamile kalmadan önce ilk dozu oldum hamile kaldım. Dr um 12. Haftadan sonra 2. Dozu istersen yaptırabilirsin dedi bir sorun olacağını düşünmğyorlarmışBen doktora sordum bana dediği aşı olunabileceği ve bende oneriyorum dedi bende bilemedim kızlar ben yaptirmayabilirim