- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
Doktorunuz ne diyecek buraya yazın lütfen bilgi edinelim.Ben 2.dozumu olduğumda, 1 haftalık hamileymişim, araştırdığım kadarıyla hamileyken olunuyormuş, henüz doktora gitmediğim için sormadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz ne diyecek buraya yazın lütfen bilgi edinelim.Ben 2.dozumu olduğumda, 1 haftalık hamileymişim, araştırdığım kadarıyla hamileyken olunuyormuş, henüz doktora gitmediğim için sormadım.
Teşekkür ederim takvime göre 6+4 ama doktor 6+0 olduğunu söyledi . Sanırım geç döllenmeNe güzel gözünüz aydın tam olarak ne kadarken duyulmuş oldu?bende cuma duyacağım nasipse? 6+2 oluyor.
İnşallahMaşallah ne güzel bir haber inşllah sağlıkla bizlerde duyariz kalp atislarini
Ben yarın doktoruma yazicam sorucam aşı açılmış açıkçası yaptirasim yokKızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Anakucağı vardı canım :) puset biraz ağır oluyo ya bilemiyorumEvet merak ettiğim oydu tam olarak kıyafet kısmı bir de hastaneye asmye kontrole giderken malum hava soğuk ne ile taşıdınız puset canta ne kullandınız? kanguru veya puset almak istiyorum ama emin olamadım ilkinde tek port bebe yetmisti bize sonrasında bebek arabaya geçtik ama arabayı hala kullanıyor oğlum ikinci bir alternatif lazım mutlaka diye düşündüm.gaz konusunda bilemiyorum soğuktan mi yoksa dolasimdan mi yaz bebegiydi ama kolikti ilk bebeğim
Buraya da yazın lütfen . Aşı da risk covid olursak oda risk bilemiyorum. ..Ben yarın doktoruma yazicam sorucam aşı açılmış açıkçası yaptirasim yok
KıskandımBir şey desem… ben de gebelikte wc’ye 3 kere çıkıyorum hem de günde… ( kızımda öyleydi) normalimde günde 2 keredir zaten bilmiyorum niye böyle…bir nescafe türk kahvesi içeyim 10 dakikaya wc’ye gitmem gerekir, acı yedikten sonra da öyle ya da elma vs gibi posalı meyveler yedikten sonra…bence wc’ye gitmeyi ertelemek kabızlık yapıyor, o an gelmese de kahvaltıdan yarım saat sonra mesela mutlaka bir gidip oturmak gerekir, öyle öyle günlük wc rutini oluşuyor
Duyacaksin canim Allahin izniyle icin rahat olsun. Yavrularimiz karnimiza dustugu andan itibaren onlar icin kaygi duyarak gececek hayatimiz. Doguma kadarda dogumdan sonrada. İlkte olsa ikinci ucuncu de olsa bu boyle devam edecek. Bak benim ucuncu olacak kismetse ama sanki ilk gibi heyecani telasi kaygisi. Kendi doktorumuz kendimiz olalim birazda. Biz elimizden geleni yapalim gerisi tevekkul Rabbime birakalim. Enn hayirlisini nasip etsinTesekkur ederim mesajınız için. Ben de odadan cikinca eşime "bence iyi ve bir sıkıntı yok" dedim ama.yine de içimde.bir huzursuzluk oldu inşallah haftaya olması gerektiği gibi duyarız
Bak misal benim son adet tarihime gore 6haftalik. Ama bana sorsan 5 haftalik var yok ben 20 gunde bir adet goruyorum. Ve iliski tarihlerimi biliyorum.Tesekkur ederim mesajınız için. Ben de odadan cikinca eşime "bence iyi ve bir sıkıntı yok" dedim ama.yine de içimde.bir huzursuzluk oldu inşallah haftaya olması gerektiği gibi duyarız
Tamamdır cevap aldığımda yazicam insBuraya da yazın lütfen . Aşı da risk covid olursak oda risk bilemiyorum. ..
Ben doğumdan sonra yaptiracagim galiba eşime çıkacak yakında ama risk varmış yan etki konusunda sanırım şimdiye kadar okuduğumKızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Cok tesekkurler canim galiba kiz olursa kanguru alacağım erkek olursa puset tek olacak gibi sanırım kafamda şekilleniyor yavaş yavaş bakalimAnakucağı vardı canım :) puset biraz ağır oluyo ya bilemiyorum
Ay bu bende de var karnım şişti resmen yusyuvarlak bende kuru kayısı ve bol su ile halletmeye çalışıyorumKızlar ya ben kabızlıktan kurtulamıyorum sizin de öyle mi? Geçen hafta da olmuştu, sabah ve akşam kuru kayısıyla 1kaşık zeytinyağı içmiştim anca kurtarmıştım durumu
Bende boyleyim 3 4 kerw çıkıyorum oglumdada boyle olmustu sanirim bundan dolayida pek kilo almadim onda. Galiba şanslı gruptayiz :)Bir şey desem… ben de gebelikte wc’ye 3 kere çıkıyorum hem de günde… ( kızımda öyleydi) normalimde günde 2 keredir zaten bilmiyorum niye böyle…bir nescafe türk kahvesi içeyim 10 dakikaya wc’ye gitmem gerekir, acı yedikten sonra da öyle ya da elma vs gibi posalı meyveler yedikten sonra…bence wc’ye gitmeyi ertelemek kabızlık yapıyor, o an gelmese de kahvaltıdan yarım saat sonra mesela mutlaka bir gidip oturmak gerekir, öyle öyle günlük wc rutini oluşuyor
5inci haftanin icindesin cnmMerhaba anneler nasilsiniz benim lekem kesildi cok sükür 1 gün 1 sefer geldi sonra ucuk pembe sildikce deval etti 2 gün sürdü simdi normal akintim vsr bugün 4+2 oldum bu hafta hesaplama nasil oliyordu unutmusum5 sene gecti üzerinden 4+1 olunca 5 haftami oluyodu
Bel agrisi oluyor ama uzun sürmüyor. Bol bol dinlenin ayağınızi yuksekte tutun olur muKızlar günaydın artık bende aranıza katıldım, tahmini doğum tarihimiz 16 Şubat diyor Kova Burcu Cuma günü doktor randevusu var inşallah keseyi görebiliriz ilk günler çok regl olacakmış gibi ağrım oldu ve dün gece bel ağrısından uyuyamadım, benim gibi bel ağrısı yaşayan var mı acaba