2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Birde önceden kimyasal gebelik yaşadığım için her gün Coraspin ve Vajinal yoldan Progestan (200mg) kullanıyorum. Benim gibi olan var mı acaba

Kizlar ikinciyi sezeryan düşünen varmi yada ssvd . Doktorum cok iyi ssvd yaptiriyirmus ama ben direk sezeryan dedim oglumda cok zor biir 24 saatten sonra normalden sezeryana dönmüştü doğumum. Birde oğlum 36 haftalik doğmuştu. Rahmin seklinden dolayi aşağıda tutmustu plesanta. Buda oyle olabilir dedi doktorum subat gibi gorunsede doğumum ocak annesi olacağım gibi hayırlısı ile. Ben direk doğum kaygisina düştüm, hastane doktor arastirmasina. En bastan iyi bir doktor , yenidoğan yogun bakimi olan iyi bir hastane ile anlasmak gerekli.

Kızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Canım ben gebelik düşünüyorum diye yaptırmadım aylardır gebeyken hiç düşünmüyorum bu benim kişisel düşüncem doktoruma sorduğumda gebe olmadan yaptır demişti ama o ay kaldım ne yazık ki

Hoşgeldin aramiza Canim doğum tarihlerimiz ayni bende haftaya pazartesi gidecegem ama bugun akintiyla birlikte çok az bir açık kahverngi akinti geldi.bende kan sulandirici kullaniyorum acaba oyuzdenmi oldu bel agrisi bende de var

merhabalar aranıza bende katıldım güzel anneler doktora gitmedim henüz adet tarihimi ve ilişki tarihlerimi biliyorum. kaset test yaptım. pozitif çıktı ikisinde de 20.02.2022 annesi olacağım allah izin verirse. bu hafta sonu doktora gitme planım var. mide bulantınız oluyor mu sizlerinde ?

Canim rabbim izin verirse benimde 3.doğumun olacak ilk sezeryan olunca ikinciyi bende normal istedim doktor ilkte sancin acilman olmadiysa zor dogursun dedi ve sezeryan oldum tekrardan bu gebeligimde baska bir doktora gidiyorum oda iyi ki normal doğum yapmamissin çatin çok darmış dedi

Hoşgeldin aramiza ay benim doğum tarihimde dogum yapacakmissinzbenimde 16 subata denk geliyor bende kendi dogum gunumde doğmasını cok isterim.bulanti baslamadi bende

Hoşgeldin aramiza ay benim doğum tarihimde dogum yapacakmissinzbenimde 16 subata denk geliyor bende kendi dogum gunumde doğmasını cok isterim.bulanti baslamadi bende
hoşbuldum yaa tesadüfe bakın ne kadar güzel :))) ama tahmini olduğu için bir kaç gün eksi yada artı olabilir sizinde o zaman belki sizin doğum gününüze denk gelir. aranızda izmirde yaşayan var mı peki ?:))

Kızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Merhaba bana çıktığı üçün ben sordum. İlk üç ay önermiyoruz sonrası için de net bişey söyleyemiyoruz çünkü yeterli araştırma yok dedi. Bu yüzden dikkatli olup vurulmamayı düşünüyorum şimdilik. İlk üç ay geçince bişeyler netleşir tekrar konuşuruz dedi ama yine de emin olamıyorum

Ben doktora sordum bana dediği aşı olunabileceği ve bende oneriyorum dedi bende bilemedim kızlar ben yaptirmayabilirim

Evet ssvd istiyorum ama benim 2ssvd 2 kizim var sezaryanla dogurdum nasip olursa aklimda bir doktor var sonradan kendisine gitmeyi dusunuyorum sizin doktorunuz kim.hangi sehirdesiniz

Bizim tarihlerimiz ayni satim 16 mayis 27 mayista hamile kaldimgectigimiz cuma degerim 339 du onumuzdeki cumartesiye randevu aldim aslinda bekleyebilsem bir hafta daha iyi olacakti ama dayanamadim

günaydın arkadaşlar.
az önce dr uma sordum ilk 3 ay aşı önermiyoruz dedi.bebeğin organ gelişimi için.
3. aydan sonra yaptırıcam artık.
Suan herkes denek birakin hamileler uzerinde normal insanlar uzerinde bile denenmedi dogru duzgun zaten zararlarinin uzun vadede olacagini dusunuyorum oyuzden olmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…