2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bence şimdiden bez ıslak mendil stoğu yapın, malum fiyatlar hep artıyor hatta bir kutu da hazır mama alın, acil durumlar için derim 😉

Kızlar bence şimdiden bez ıslak mendil stoğu yapın, malum fiyatlar hep artıyor hatta bir kutu da hazır mama alın, acil durumlar için derim 😉
Cok erken degilmi ? Ikinci cocuk rahatlığı var bende galiba hic bunlari düşünmedim. Birde cok.fazla düşük haberi aliyorum diyorum insallah bi 20 haftayi goreyim ona göre baslariz hazırlığa insallah.

Bez stoğu yapmayın bence, her bez her çocuğa yaramıyor. Oğlumda molfix aldım resmen bez poposuna yapıştı, paketi yarim bırakıp prima almıştık 😁

Bez stoğu yapmayın bence, her bez her çocuğa yaramıyor. Oğlumda molfix aldım resmen bez poposuna yapıştı, paketi yarim bırakıp prima almıştık 😁
Aynen primave molfix en iyi markalar olmasina ragmen ilk oglumda prima yara yapti molfix kullandim ikinci oglumda ikiside hem pisik hem yara yapti birde iki saat bile durmadan degistiriyordum ben. Sonra sleppy aldim ozaman ilk yeni cikmisti hem pisigini gecirdi hemde cok rahat etmisti oglum. Bebeginizin tenine gore hangisi iyi geliyorsa ozaman alın deneyerek yani

Kızlar merhaba,
Bugün dr randevum vardı. 6+5 olması gerekiyor ama gelişim 6+1 gibi dedi. Vajınal muayenede az da olsa kalp atışını duyduk ama bir hafta sonra yeniden görmek istiyorum biraz geriden geliyor gibi dedi. Ultrason pit pit oynar şekilde gördük bebeği ama doktor biraz daha kalp atış sesi duyamaliydik dedi. Cok huzursuz oldum haftaya salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.

Kızlar ben bugun doktora gittim ama hala kalp atışını duyamadık kese çok güzel diyor doktor kalp atışlarınında titreşimlerini gördü ama ses duyulmadı siz duydunuz mu veya ne zaman duydunuz🌸
Cok benzer bir durum bende de oldu.kalp atışı duydu ama az olduğunu ve yakın takip etmemiz gerektiğini söyledi. Kese ve bebek iyi ve gorunuyor ama kalp atış sesleri daha fazla bekliyordum dedi.

Kızlar merhaba,
Bugün dr randevum vardı. 6+5 olması gerekiyor ama gelişim 6+1 gibi dedi. Vasıtaları muayenede az da olsa kalp atışını duyduk ama bir hafta sonra yeniden görmek istiyorum biraz geriden geliyor gibi dedi. Ultrason pit pit oynar şekilde gördük bebeği ama doktor biraz daha kalp atış sesi duyamaliydik dedi. Cok huzursuz oldum haftaya salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.
Geç dollenmedir belki,önemli olan kalp atışlarını görmeniz değil mi?

Onlar son adet gununu baz aldiklari icin birbirini tutmamasi normal. İkinci oglumda 6haftalikken kese var kalp atisi yok dediler ama inanmadim yavrum benimle hissediyorum dedim bir hafta bekledim gittigimde kalp atisini duyduk cok sukur. Anneler hisseder hissinize guvenin. İlk gunlerden anneyi telasa sokan doktorlara cok kiziyorum zaten hamilelik hep bi kaygi ve stresle geciyo. Rabbim hepimize sagliklakucagimiza almayi nasip etsin. Haftaya guzelce duyarsin kalp atislarini insaAllah🤲
Kızlar merhaba,
Bugün dr randevum vardı. 6+5 olması gerekiyor ama gelişim 6+1 gibi dedi. Vasıtaları muayenede az da olsa kalp atışını duyduk ama bir hafta sonra yeniden görmek istiyorum biraz geriden geliyor gibi dedi. Ultrason pit pit oynar şekilde gördük bebeği ama doktor biraz daha kalp atış sesi duyamaliydik dedi. Cok huzursuz oldum haftaya salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyor

Cok erken degilmi ? Ikinci cocuk rahatlığı var bende galiba hic bunlari düşünmedim. Birde cok.fazla düşük haberi aliyorum diyorum insallah bi 20 haftayi goreyim ona göre baslariz hazırlığa insallah.
Bence erken değil canım, hem güzel düşünelim kötü örnekleri düşünüp çağırmayalım..düşük ya da kalp durması Allah korusun doğum anına kadar hep var, ben alacağım valla her şeye hafta başı bile zam geliyor, bez fiyatları eminim uçacak şubat 2022 geldiğinde 😄 en azından 3 paket alıp kenara koyalım diyorum..☺️
Kızımda en başından beri prima premium care kullandım, ne pişik sorunu oldu ne başka bir şey, en iyisi o bence kim ne derse desin 😁 en pahalısı da o ama bebişlerimize değer 🥰 bir ara bez bıraktırmaya yakın komili’nin zeytinyağlı bezini de kullanmıştı, yumuşacıktı, o da aklınızda bulunsun 😉

Onlar son adet gununu baz aldiklari icin birbirini tutmamasi normal. İkinci oglumda 6haftalikken kese var kalp atisi yok dediler ama inanmadim yavrum benimle hissediyorum dedim bir hafta bekledim gittigimde kalp atisini duyduk cok sukur. Anneler hisseder hissinize guvenin. İlk gunlerden anneyi telasa sokan doktorlara cok kiziyorum zaten hamilelik hep bi kaygi ve stresle geciyo. Rabbim hepimize sagliklakucagimiza almayi nasip etsin. Haftaya guzelce duyarsin kalp atislarini insaAllah🤲
Tesekkur ederim mesajınız için. Ben de odadan cikinca eşime "bence iyi ve bir sıkıntı yok" dedim ama.yine de içimde.bir huzursuzluk oldu :KK43: inşallah haftaya olması gerektiği gibi duyarız 🙏

Ben de aynı şeyi düşünüyordum hatta 7. Haftada asıl duyulur daha erken filan demesi gerekirdi ama yakin takip edelim demeyi uygun gördü. Moralimiz bozuldu maalesef :KK43:
Geç döllenme olabilir bence de geriden gelmesi o yüzdendir ayrıca 3-5 gün geriden bir şey olmaz bence , ancak tutunmuştur, kötü düşünmeyin 👍🏻

Kızlar merhaba,
Bugün dr randevum vardı. 6+5 olması gerekiyor ama gelişim 6+1 gibi dedi. Vajınal muayenede az da olsa kalp atışını duyduk ama bir hafta sonra yeniden görmek istiyorum biraz geriden geliyor gibi dedi. Ultrason pit pit oynar şekilde gördük bebeği ama doktor biraz daha kalp atış sesi duyamaliydik dedi. Cok huzursuz oldum haftaya salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.
Cnm gec dollenmedir kafana takma bence saglikli meleğin annesi
Ben yumurtlama gününde tek iliski ile hamile kaldim 25 mayista doktora haftaya pazartesi cagirdi gittigimde 4 haftalik olacak ama adet donemini baz alirsan 6 haftalik olacak oyuzden fazla takma cnm kafana haftaya gittiginde gümbür gümbür attigini göreceksin 🥰

Cnm gec dollenmedir kafana takma bence saglikli meleğin annesi
Ben yumurtlama gününde tek iliski ile hamile kaldim 25 mayista doktora haftaya pazartesi cagirdi gittigimde 4 haftalik olacak ama adet donemini baz alirsan 6 haftalik olacak oyuzden fazla takma cnm kafana haftaya gittiginde gümbür gümbür attigini göreceksin 🥰
Tsk ederim , insallah duyariz 🙏

İyi akşamlar kızlar .
gittim gitmez olaydım geçen günki kadın dogumcuydu her 2 güne bir burdasınız dedi . Ben size söyledim herşeyi zaten dedi ne olup olacağını düşükte yapa bileceğinizi .
kanamanız ne durumda dedi ben bende normal dedim önceki günlerde daha çoktu ama . Kadın üşenmedi çıkardığım kilodumun içindeki pede baktı . Bir kaç damla vardı sadece . Ama böyle olmaz ki dedi . Acil yeri acil birşey olduğunda gelinir dedi gerizekalı kadın . Moralimi bozdu .
neyse alttan muayene etti doğru dürüst bakmadı bile kese hala burda dedi . Pazartesi günü doktorunuzla görüşün dedi .
Şoklar içinde okudum🙄 pes artık!
Ben de aynı şeyi düşünüyordum hatta 7. Haftada asıl duyulur daha erken filan demesi gerekirdi ama yakin takip edelim demeyi uygun gördü. Moralimiz bozuldu maalesef :KK43:
Haklı olarak bozulur insanın morali.
Buna benzer bişey arkadaşımın başına geldi; boş gebelik kalp atışı yok dediler ilk bebeğinde,hemen kürtaj oldu. İkinci hamileliginde yine boş,kürtaj yapıcaz dediler,eşi izin vermedi başka bi hastaneye gittiler 2 gün sonra vee kalp atışını duydular. Şimdi kızı 8 aylık. Sakın tek doktorla kalmayın haftaya da aynı şeyi söylerse.

X