2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba , 4 gün önce bebeğin kalp atımını görmüştüm . Bugünde çok şükür kalp atışını duydum . Çok güzel bir şey . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Ne güzel gözünüz aydın 😍 tam olarak ne kadarken duyulmuş oldu?bende cuma duyacağım nasipse? 6+2 oluyor.

Kızlar merhaba , 4 gün önce bebeğin kalp atımını görmüştüm . Bugünde çok şükür kalp atışını duydum . Çok güzel bir şey . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Maşallah ne güzel bir haber🥰 inşllah sağlıkla bizlerde duyariz kalp atislarini🤲😍

merhabalar
reglim 3 gun geçince dün gece idrar testi yaptım silik çizgi görünce sabah gidip kan verdim bhcg 7,5 çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim ama tam regl günümde regl olmuştum acaba geç döllenme mi o yüzden mi değer bu kadar düşük herhangi bir lekelenme de yok

Benim ilk çocuğum da 2017 şubat doğumlu..☺️ Doğduğu gün hava çok soğuk değildi, kar falan yoktu ( Ankara’dayım) . Hastaneden çıkarken, hastane zıbın takımı vardı ve kadife battaniyeyle kundak yapmıştık, ben ana kucağı pusetle çıkarmıştım hastaneden…şu model, taşıması da çok rahattı, bebek için de..😉 zaten hemen de arabaya bindik eve geldik 🥰
Anladim canim bebek arabamin markasının puset modeli vardi arabayla uyumlu o var aklımda ama bakalım fiyatlar ucmustur mutlaka 2 3 yıldır eğer uygun bulursam ondan almak istiyorum

merhabalar
reglim 3 gun geçince dün gece idrar testi yaptım silik çizgi görünce sabah gidip kan verdim bhcg 7,5 çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim ama tam regl günümde regl olmuştum acaba geç döllenme mi o yüzden mi değer bu kadar düşük herhangi bir lekelenme de yok
Belki yükselir bilemiyorum ama düşük canim değerin kadin doğuma git istersen

Kızlar bence şimdiden bez ıslak mendil stoğu yapın, malum fiyatlar hep artıyor hatta bir kutu da hazır mama alın, acil durumlar için derim 😉
Oyy oy ıslak mendil stogumuz daha yeni bitmisti oysa ki yar yine bana hasret yar yine bana düşman geceler geliyor bakalım ne kadann delirecegim bu defa keyifle bekliyorim😂😂

Bez stoğu yapmayın bence, her bez her çocuğa yaramıyor. Oğlumda molfix aldım resmen bez poposuna yapıştı, paketi yarim bırakıp prima almıştık 😁
Bende oyle düşünüyorum benim oğlumda cok alerjikdi bez anlık denemeyj düşünüyorum küçük paketlerde birde oğlum zayıftı hep geç geçtik bazı numaraları bakmak lazım bunda ne olacak. Mama konusu da direk hastane çantama atmayı düşünüyorum mamayi kimseyi dinlemeden eds alıp mama meme yapmak istiyorum çok pismanliklarim var ilk bebegimde bu kinularda

Kızlar merhaba,
Bugün dr randevum vardı. 6+5 olması gerekiyor ama gelişim 6+1 gibi dedi. Vajınal muayenede az da olsa kalp atışını duyduk ama bir hafta sonra yeniden görmek istiyorum biraz geriden geliyor gibi dedi. Ultrason pit pit oynar şekilde gördük bebeği ama doktor biraz daha kalp atış sesi duyamaliydik dedi. Cok huzursuz oldum haftaya salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.
Canim insallah az bir oynamadır sürekli farklı çıkıyor doguncsys kadar sakin kal endişe etme yediklerine dikkat et

Kızlar ya ben kabızlıktan kurtulamıyorum sizin de öyle mi? Geçen hafta da olmuştu, sabah ve akşam kuru kayısıyla 1kaşık zeytinyağı içmiştim anca kurtarmıştım durumu🤦🏻‍♀️

Kızlar ya ben kabızlıktan kurtulamıyorum sizin de öyle mi? Geçen hafta da olmuştu, sabah ve akşam kuru kayısıyla 1kaşık zeytinyağı içmiştim anca kurtarmıştım durumu🤦🏻‍♀️
Hic birakma canim kayisiyi son aya kadar gecmiyor gercekten ben çok faydasını görüyorum bulantimida bastırıyor ama sabah mutlaka iki üç at ağzına hiç bisey yemeden

Kızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?

canim ben texas da yasiyorum bana daha onceki doktorum izin vermemisti. ucakta embriyo radyasyona maruz kaliyor, ilk 12 hafta ben tavsiye etmem demisti. Amazon'da radyasyon onleyici kemerlerle var, onlarla seyahet eden amerikalilar biliyorum ama...bence dinlenerek arabayla git, tabi mutlaka doktoruna danis....
Canım çok teşekkür ederim. Çok sağol.

Bir şey desem…🤭 ben de gebelikte wc’ye 3 kere çıkıyorum hem de günde…🙃 ( kızımda öyleydi) normalimde günde 2 keredir zaten 😁🤗 bilmiyorum niye böyle…bir nescafe türk kahvesi içeyim 10 dakikaya wc’ye gitmem gerekir, acı yedikten sonra da öyle ya da elma vs gibi posalı meyveler yedikten sonra…bence wc’ye gitmeyi ertelemek kabızlık yapıyor, o an gelmese de kahvaltıdan yarım saat sonra mesela mutlaka bir gidip oturmak gerekir, öyle öyle günlük wc rutini oluşuyor 😉

X