- 23 Nisan 2018
- 327
- 248
- 32
6 hafta civarında olbilirm belki daha fazlada olabilir çok hatrlayamadım :)Kaç haftalıktınız gittiğinizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 hafta civarında olbilirm belki daha fazlada olabilir çok hatrlayamadım :)Kaç haftalıktınız gittiğinizde
ayy hadi inaşşalh çok heyecanlı
Tamam canım yarın haberdar edersin inşallah güzel sonuçlar gelir
Teşekkürler kızlar heyecanıma ortak olduğunuz içinİnşallah duyulur canım yarın haberdar et duyulursa çarşamba bende devlete gidicem tekrar dosya açtırmak için orda bi sorarım bende duyulur mu diye
Evet canım gaz sorunu oldu ama öyle kolik gazlı bir bebek değildi.. Her bebek aynı olmuyor :) inşallah gaz sorunu yaşamazsınız.. Ben bebeğin kıyafetlerini E bebekten alıyorum kaliteli ve uygun bana göre kıyafet olarak 10 lu hastane seti ve 5li hastane seti olarak aldım 5 tane takım kıyafet aldım uzun kollu zıbın aldım..çorabıdır ağız mendilidr vs. Pijama aldım patiklinin üstünde giydiriyordum.. Genellikle iki katlı olcak şekilde giydirirdim malum havalar o zaman çok soğuk oluyordu..Ay doğduktan sonra gaz oldu mu bir De ilk aylar kıyafetlerini nasıl aldınız kalini incesi farkediyor mu hastane cikisinin cinsiyet belli olunca yaz olacak mesela kısa doğru mu almak lazım sizce o kısmı merak ediyorum oğlum yaz bebegiydi ilk kış bebeğim olacak merak ediyorum
Zaten büyüdükçe gerek oldukça kıyafet alıyorsunuz ilk başlarda fazla almadım bebekler günden güne çabuk büyüdüğü için.. Lazım oldukça aldımEvet canım gaz sorunu oldu ama öyle kolik gazlı bir bebek değildi.. Her bebek aynı olmuyor :) inşallah gaz sorunu yaşamazsınız.. Ben bebeğin kıyafetlerini E bebekten alıyorum kaliteli ve uygun bana göre kıyafet olarak 10 lu hastane seti ve 5li hastane seti olarak aldım 5 tane takım kıyafet aldım uzun kollu zıbın aldım..çorabıdır ağız mendilidr vs. Pijama aldım patiklinin üstünde giydiriyordum.. Genellikle iki katlı olcak şekilde giydirirdim malum havalar o zaman çok soğuk oluyordu..
Bende özele gidiyorum önceden gittiğim hekimim var geçen ay gitmiştim ama kan tahlillerimi aile hekimi yaptı her testi yapamıyorlar onlarda o kalan testleri geciktirmeyeyimHe tamam canım kan tahlillerini yaptırmadıysan git tabi.
Coronadan etkili sanırım hastanelerde tam emin değilim. Keşke ama 5 sene önceki gibi olsa şimdidekendime doğum paketi aldım ama ilk 3 ay ki dönemde şu önemli tahliller için devlet hastanesinde gecireyim , daha sonra kendime uygun hastane seçer ordan devam ederim dedim, ama gün bulmakta zorlanıyorum. ilk cocugum (5 sene önce) ne zaman sisteme girsem bi sürü yer cıkardı.
Benimde alerjik astimim yuzunden nefes darligim var iki gundur cok korkuyorum birsey olursa diye yarin kontrolum var. Hayirli haberler aliriz insaAllahKızlar ya randevum 19 unda. Beklemek o kadar zor ki günler geçmiyor. Aklıma sorular takılıyor çok endişeleniyorum ya bebeğime bir şey olursa bir şeyler ters giderse diye 8 haziranda 1432 di değerim. Bi sıkıntı olsa vücudum tepki verirdi değilmi? Kanamam vs. Hiç bir şeyim yok ama yinede çok tedirginim inşallah bir an önce bu ilk dönemi hepimiz atlatırız ve bebişlerimizi görürüz duyarız minik kalplerini
Benimde alerjik astimim yuzunden nefes farligim var iki gundur cok korkuyorum birsey olursa diye yarin kontrolum var. Hayirli haberler aliriz insaAllah
Duyulur insallah canim cok heyecanli bi an gercekten ikinci olmasına rağmen elim ayağım titrediDevlet hastanesine de 16 Haziran’da gidicem belki duyulur benimde o zaman
Araba daha riskli canim uçağın cok riski yok diye biliyorum ilk aylarda ama yolda sabit durup tekerleğin sürekli salladığı hissi beni tedirgin ediyor en azından uçak daha kısa sürer sallasa bileAhahahaha onu biliyorum ama uçaklamı gitsem araba mı karar veremiyorum
Evet merak ettiğim oydu tam olarak kıyafet kısmı bir de hastaneye asmye kontrole giderken malum hava soğuk ne ile taşıdınız puset canta ne kullandınız? kanguru veya puset almak istiyorum ama emin olamadım ilkinde tek port bebe yetmisti bize sonrasında bebek arabaya geçtik ama arabayı hala kullanıyor oğlum ikinci bir alternatif lazım mutlaka diye düşündüm.gaz konusunda bilemiyorum soğuktan mi yoksa dolasimdan mi yaz bebegiydi ama kolikti ilk bebeğimEvet canım gaz sorunu oldu ama öyle kolik gazlı bir bebek değildi.. Her bebek aynı olmuyor :) inşallah gaz sorunu yaşamazsınız.. Ben bebeğin kıyafetlerini E bebekten alıyorum kaliteli ve uygun bana göre kıyafet olarak 10 lu hastane seti ve 5li hastane seti olarak aldım 5 li takım aldım uzun kollu zıbın aldım..çorabıdır ağız mendilidr vs. Pijama aldım patiklinin üstünde giydiriyordum.. Genellikle iki katlı olcak şekilde giydirirdim malum havalar o zaman çok soğuk oluyordu..
canim ben texas da yasiyorum bana daha onceki doktorum izin vermemisti. ucakta embriyo radyasyona maruz kaliyor, ilk 12 hafta ben tavsiye etmem demisti. Amazon'da radyasyon onleyici kemerlerle var, onlarla seyahet eden amerikalilar biliyorum ama...bence dinlenerek arabayla git, tabi mutlaka doktoruna danis....Kızlar bişi sorcam 6+3 hamileyim. Yazlığa gidicem. Uçağa binsem sıkıntı olur mu binen varmı? İstanbul-edremit 50 dk sürüyo. Bu haftalarda binilenir mi?
MUyane 300 doğum 7500 diye bılıyorum artmadıysa jimerde yaptırıyor.Öyle mi çok güzel o halde muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı
Benim ilk çocuğum da 2017 şubat doğumlu.. Doğduğu gün hava çok soğuk değildi, kar falan yoktu ( Ankara’dayım) . Hastaneden çıkarken, hastane zıbın takımı vardı ve kadife battaniyeyle kundak yapmıştık, ben ana kucağı pusetle çıkarmıştım hastaneden…şu model, taşıması da çok rahattı, bebek için de.. zaten hemen de arabaya bindik eve geldikEvet merak ettiğim oydu tam olarak kıyafet kısmı bir de hastaneye asmye kontrole giderken malum hava soğuk ne ile taşıdınız puset canta ne kullandınız? kanguru veya puset almak istiyorum ama emin olamadım ilkinde tek port bebe yetmisti bize sonrasında bebek arabaya geçtik ama arabayı hala kullanıyor oğlum ikinci bir alternatif lazım mutlaka diye düşündüm.gaz konusunda bilemiyorum soğuktan mi yoksa dolasimdan mi yaz bebegiydi ama kolikti ilk bebeğim
Uçakla git bişey olmaz canım ilk haftalarda, ben ilk 6-7 haftalıkken trabzona ve 4 aylıkken de antalyaya gitmiştim, 7.aydan sonra biraz riskli oluyor , ilk aylar için doktorum sorun olmaz demişti banaAhahahaha onu biliyorum ama uçaklamı gitsem araba mı karar veremiyorum
Ben yarın gideceğim canım, 5+5 olacağım yarın, doktorum kalp atışı duyulur dedi ama bakalım Endişe etme sen de belki cihaz eskidir, titreşim varsa ses mutlaka vardır zaten..Kızlar ben bugun doktora gittim ama hala kalp atışını duyamadık kese çok güzel diyor doktor kalp atışlarınında titreşimlerini gördü ama ses duyulmadı siz duydunuz mu veya ne zaman duydunuz
Evet merak ettiğim oydu tam olarak kıyafet kısmı bir de hastaneye asmye kontrole giderken malum hava soğuk ne ile taşıdınız puset canta ne kullandınız? kanguru veya puset almak istiyorum ama emin olamadım ilkinde tek port bebe yetmisti bize sonrasında bebek arabaya geçtik ama arabayı hala kullanıyor oğlum ikinci bir alternatif lazım mutlaka diye düşündüm.gaz konusunda bilemiyorum soğuktan mi yoksa dolasimdan mi yaz bebegiydi ama kolikti ilk bebeğim