Çok tatlısın arkadaşım.Maşallah bnm ki yürüyor ama anne baba dede nerdeyse hiç bsey demio kiminin dil gelişimi kiminin motor gelişimi önde işte aslında ablası uyuyana kadar hiç susmuyor çocuk biri daha konuşmasın annem kaldıramaz dio sanırım ondan hahahha
Öyle mi?Tulperde sanırım adanadaydi. Deprem bölgesinde olan arkadaşlar İnslalah iyisinizdir. Dualarım sizinle.
Teşekkürler canım evet adanada yaşadık maalesef depremi çok zordu çocuklarla çok korktum ama biz iyiyiz çok şükür işte ne kadar iyi olabilirsek durum çok vahim malum Allah bir daha yaşatmasınTulperde sanırım adanadaydi. Deprem bölgesinde olan arkadaşlar İnslalah iyisinizdir. Dualarım sizinle.
Geçmiş olsun inşallah arkadaşım.Teşekkürler canım evet adanada yaşadık maalesef depremi çok zordu çocuklarla çok korktum ama biz iyiyiz çok şükür işte ne kadar iyi olabilirsek durum çok vahim malum Allah bir daha yaşatmasın
Çok geçmiş olsun canım. Amin Rabbim yaşatmasınTeşekkürler canım evet adanada yaşadık maalesef depremi çok zordu çocuklarla çok korktum ama biz iyiyiz çok şükür işte ne kadar iyi olabilirsek durum çok vahim malum Allah bir daha yaşatmasın
Lale benim bebeğim de Cook az yiyo. Heleki şon bir haftadir gece saat başiiiiii kalkıyor resmen.Günaydın tatlı anneler.
Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda…
Nasılsınız? İnşallah hepimizin sağlığı sıhhati yerindedir. Eşler ve yavrular iyidir inşallah.
Çok şükür biz idare ediyoruz.
Şükür yemesine,uykusuna elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Yavru da bir yiyor bir yemiyor bir uyuyor bir uyumuyor. Ne yapalım sağlık olsun inşallah.
Ayakta durmaya çalışıyor ama yürümüyor.
“Anne,annem” diyor da “baba” demiyor…
Çevremdekiler çok eleştiriyor. Kalbim çok kırılıyor… İyi ki hiç kimseyle görüşmüyorum bir de görüşsem ne olacak acaba?
Artık telefonlara da bakmayacağım…
Sizi de sabah sabah rahatsız ettim kusura bakmayın öyle canım sıkıldı yazayım dedim… Gözlerim hep yaşlı kaç gündür…
Allahım hepimize eşlerimizle yavrularımızla beraber sağlıklı mutlu umutlu yaşamayı nasip etsin inşallah…
Çok şükür bugünlerimize…
Bizde de aynı uyku yemek konusu çok değişken. Katı bir düzen kuramadım ben de ama sanirim çoğunluk bu şekilde. Neyi eleştiriyorlar? Bir bebeği annesinden başka kim daha çok düşünüp onemseyebilir ki halt etmişler onlar takmayın boş verin
benimki de yemiyor. cok guzel basladik su an kotu ama takmiyorum.
Günaydın tatlı anneler.Lale benim bebeğim de Cook az yiyo. Heleki şon bir haftadir gece saat başiiiiii kalkıyor resmen.Başkalarının söylediklerine hiç takılma. Zaten psikolojimiz ülke olarak alt üst oldu dediklerine kafa yorma sen. Bu çocuğu senden daha çok kim düşünebilir ki. İnan bana baba da dahil en çok sen dusunursun. Esen kal
Yaa cnm arkadaşım sen söylenen herşeyi takarsan ömrün biter biraz kulaklarını tikamalisin emin ol sen herşeyi dört dörtlük te yapsan illaki kusur bulan çok olur çünkü onların doğruları başka senin dogrularin başka küçücük bir bebekten bahsediyoruz sizinle oturup sohbet edecek halı yok tekrarlayan heceleri varsa yeterli illa anne baba gel diyecek değil dedede babababa gibi tekrarlayan heceler kuruyorsa tamamdır bak bnm büyük kızım dört yaşını doldurdu akışkan konuşmuyor çoğu harfi yutuyor olabilir her çocuk farklıdır bunda inan ki bişey yok çok şükür canı sağ yanında mutlu anne sevgisi sevkati görüyor bu yeter herşeye biraz insanlara cevap vermelisiniz herkese bunu diyorum insanlar biraz susmali herşeye karışmamali senden iyi kimse bilemez evladını tabi sağlık açısından sıkıntı görüyorsan mutlaka uzmana gider destek alırsın bu güzel günler inan geri gelmiyor aradan iki üç sene geçip bu günleri düşündüğünde kendine çok kızarsın yapma beben de senden etkilenmesin iyi günler canım bnmGünaydın tatlı anneler.
Çok çok teşekkür ederim destekleriniz için.
Dün gece gene kocama çok dertlendim, ağladım. O da Allahtan bana hak veriyor ama işte geçmedi üzüntüm.
Yemek,uyku değil de konuşmuyor diye çok eleştiriliyorum. Oysa tüm gün şarkılar,masallar inanın hep ilgileniyorum ama ne yapayım elimden bu kadarı geliyor…
Yetersiz olduğumu biliyorum da bu kadar üzerime gelinmez ki…
Anaokuluna yazdırsak konuşması kolaylaşır mı acaba?
Şu satırları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum…
Çok çok teşekkür ederim canım arkadaşım…Yaa cnm arkadaşım sen söylenen herşeyi takarsan ömrün biter biraz kulaklarını tikamalisin emin ol sen herşeyi dört dörtlük te yapsan illaki kusur bulan çok olur çünkü onların doğruları başka senin dogrularin başka küçücük bir bebekten bahsediyoruz sizinle oturup sohbet edecek halı yok tekrarlayan heceleri varsa yeterli illa anne baba gel diyecek değil dedede babababa gibi tekrarlayan heceler kuruyorsa tamamdır bak bnm büyük kızım dört yaşını doldurdu akışkan konuşmuyor çoğu harfi yutuyor olabilir her çocuk farklıdır bunda inan ki bişey yok çok şükür canı sağ yanında mutlu anne sevgisi sevkati görüyor bu yeter herşeye biraz insanlara cevap vermelisiniz herkese bunu diyorum insanlar biraz susmali herşeye karışmamali senden iyi kimse bilemez evladını tabi sağlık açısından sıkıntı görüyorsan mutlaka uzmana gider destek alırsın bu güzel günler inan geri gelmiyor aradan iki üç sene geçip bu günleri düşündüğünde kendine çok kızarsın yapma beben de senden etkilenmesin iyi günler canım bnm
İyi de bir yasindaki çocuktan beklentileri ne şakır şakır konuşmasi mi gerekiyor. Geçen bir videoya denk geldim İlber Ortaylı 3 yaşında konuşmaya baslamis. Kardesimin 2 yaşında çocuğu var sadece anne baba diyo bir de yeni yeni nasılsın demeye başladı . Her çocuğun gelişimi farklıdır. Takmamak gerekiyor .Günaydın tatlı anneler.
Çok çok teşekkür ederim destekleriniz için.
Dün gece gene kocama çok dertlendim, ağladım. O da Allahtan bana hak veriyor ama işte geçmedi üzüntüm.
Yemek,uyku değil de konuşmuyor diye çok eleştiriliyorum. Oysa tüm gün şarkılar,masallar inanın hep ilgileniyorum ama ne yapayım elimden bu kadarı geliyor…
Yetersiz olduğumu biliyorum da bu kadar üzerime gelinmez ki…
Anaokuluna yazdırsak konuşması kolaylaşır mı acaba?
Şu satırları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum…
Doğru söylüyorsun arkadaşım. Takmamaya çalışacağım.İyi de bir yasindaki çocuktan beklentileri ne şakır şakır konuşmasi mi gerekiyor. Geçen bir videoya denk geldim İlber Ortaylı 3 yaşında konuşmaya baslamis. Kardesimin 2 yaşında çocuğu var sadece anne baba diyo bir de yeni yeni nasılsın demeye başladı . Her çocuğun gelişimi farklıdır. Takmamak gerekiyor .
benim bebeğimde sadece anne maa anne bu diyor. herşeyini bu şekilde anlatıyor. bir ara baba da diyordu artık demiyor:)) bence şuan bu kadar konuşmaları yeterli.Doğru söylüyorsun arkadaşım. Takmamaya çalışacağım.
Allahım tüm yavrulara sağlık mutluluk versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?