Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durum bizde de var meme harici tek dışarda bebek arabasında uyuyodu bayagidir bebek arabasini da cikartmadim kesin onu da bırakmıştır nasıl alistircam ne yapacağım hiç bilmiorm bu uyku olayı meme ile çok zor olmaya başladı artık2 gündür gece 10 bucuk 11de yatıyor sabah 10da kalkio öğleden sonra 3te 2 saat uyuyo.. bi de emerek uyumayi biraksa...
Dolwen ver canim o direk aninda fayda ediyor calpol parol gibi bisey yaKizlar buyyk oğlumun üç gundur ateşi çıkıyor. İlk gün 29 u geçmişti acilde serum takıldı kantahlilinde crp Şi hafif yüksek çıktı. Dün de hafif cikmisti. Bugün üçüncü günü yine çıktı. En son bir arkadaş da bu tarz bisseyden muzdaripti... Calpol da etki etmiyor...
Geçmiş olsun bol su içirin ve burun temizliğini arttırın biz bu şekilde atlatıyoruz hep. Bol buharlı duşta iyi geliyorYa benim oglan öksürmek ten uyuyamiyo napcagimi sasirdim geniz akintisida var
Benim küçükte de vardı. Asist adında bir şurup verdi Dr bol bol da burun açtık. Bir haftaya ancak geçti canim. Zor bur surecYa benim oglan öksürmek ten uyuyamiyo napcagimi sasirdim geniz akintisida var
Aynı durum bizde de var meme harici tek dışarda bebek arabasında uyuyodu bayagidir bebek arabasini da cikartmadim kesin onu da bırakmıştır nasıl alistircam ne yapacağım hiç bilmiorm bu uyku olayı meme ile çok zor olmaya başladı artık
Geçmiş olsun.Ya benim oglan öksürmek ten uyuyamiyo napcagimi sasirdim geniz akintisida var
Merhaba hanımlar. Bebeleri günde kaç defa uyutuyorsunuz
Malesef asla oğlum kolumda emmiyor yatağa gidiyoruz uzanıyoruz o şekilde emiyor böyle de uyuyor uyumadigi zaman emecekse bni yatağa çekiyor kucağımda bu işi asla yapamam en sonunda sallicam ama bir kere onuda denemiştim olmamıştı durmamisti ayagimdaBir yöntem var aslinda hasta olmadan önce ise yariodu kisa surdu tabi de simdi bi daha denicem önce memede hafif dalio yataga koyuyorim uyanio tabi hemen aliom kucagima pis pisleyerek koridorda geziyorum kucagimda uyuyo koyuyom yatagina bu sekilde hemen alisti uyaninca uykuya devam etmeye.. bu sekilde memeden kopacakmis oyle yaziodu
Kan sulandırıcı kullanmış miydiDur canim Allah korusun. Kotu dusunme. Bir tanidim oldu covid 7 aylik hamileyken hem de delta varyanti miydi ondan oldu. Hem de asiliyken, Iyilesti. Cok sukur saglikla dogdu bebis zamaninda.. Anne de gayet iyi. Bol bol dinlen beslenmene dikkat et. Kotu dusunecek bir sey yok. Ben de asisizim. Gecen hafta 10 gun hastaydim. Covid degildi muhtemelen oksuruk ates.yoktu ama gecti.gitti. seninki de gececek meraklanma.
Siz kan sulandırıcı kullandınız miGunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Hic bir ilac kullanmadınız mı acaba?
Pozitif olduktan sonra nasìl bir surec isledi
Eve filan geliyorlar mi
Kan sulandirici kullandiriyolar
Mi acaba?
Bnde hamileyken covid geçirdim kan sulandırıcı zaten kullanıyordum ama kızımın doktoruna o donem yazmistim kızım için ne yapabilirim diye bana sizde hamileymişsiniz kan sulandırıcı ve c vitamini takviyesi mutlaka alın demişti.Kan sulandırıcı kullanmış miydi
Ben iki sefer uyutuyorum . Sabah en geç 8 de günaydın diyoruz . 11.00-12.30 arası ilk uyku , 16.00-17.30 arası ikinci uyku . Gece 21 gece uykusu . Ben memede uyutuyordum ve kabus gibiydi.. memede uyutmaya bıraktığımdan beri sabaha kadar hiç uyanmıyor çok şükür . rüya gibi geliyor ama inanın memede uyutmaya bırakırsanuz güzel günler sizin olacaktır . Resmen akşam yatırıyorum ve sabaha kadar güzelce dinleniyorum ..Merhaba hanımlar. Bebeleri günde kaç defa uyutuyorsunuz
Ne kadar güzel peki nasıl biraktiniz memede uyumayı şuan nasıl uyuyorBen iki sefer uyutuyorum . Sabah en geç 8 de günaydın diyoruz . 11.00-12.30 arası ilk uyku , 16.00-17.30 arası ikinci uyku . Gece 21 gece uykusu . Ben memede uyutuyordum ve kabus gibiydi.. memede uyutmaya bıraktığımdan beri sabaha kadar hiç uyanmıyor çok şükür . rüya gibi geliyor ama inanın memede uyutmaya bırakırsanuz güzel günler sizin olacaktır . Resmen akşam yatırıyorum ve sabaha kadar güzelce dinleniyorum ..
merhaba. meme benide zorluyor artık. memede uyutmayı nasıl bıraktırdınız?Ben iki sefer uyutuyorum . Sabah en geç 8 de günaydın diyoruz . 11.00-12.30 arası ilk uyku , 16.00-17.30 arası ikinci uyku . Gece 21 gece uykusu . Ben memede uyutuyordum ve kabus gibiydi.. memede uyutmaya bıraktığımdan beri sabaha kadar hiç uyanmıyor çok şükür . rüya gibi geliyor ama inanın memede uyutmaya bırakırsanuz güzel günler sizin olacaktır . Resmen akşam yatırıyorum ve sabaha kadar güzelce dinleniyorum ..
Başlarda biraz zorluyor fakat inanın iki güne alışıyorlar . Ben size kendi sürecini anlatayım . Başlarda yani bu altı aylık olana kadar memede uyutmak iyiydi fakat altı aydan sonra artık büyümenin de etkisiyle saatlerce yanında yatıyordum dalmak bilmiyordu gece 10 defadan fazla uyanıyordu ve her defasında meme istiyordu en azından ağzında memeyle uyumayı istiyordu artık Yanyana yatmaya başladık . Dedim bu böyle olmayacak . Emzirme işini salonda tamamlayıp odaya geliyorum. Loş ışıkta alt almadan sonra kucağıma alıyorum severken gezinirken falan biraz ama bayaaa mayıştııryorum. Sonra yerine koyuyorum poposuna vurarak piş piş yapıyorum . Ağlarsa geri kucağıma alıp biraz daha mayıştırıp yine koyuyorum yine poposuna vurarak piş piş . Uyuyana kadar sürece sabırla devam ettim . Başlarda yani ilk üç gün çok tepki gösterdi ama o da alıştı hemen ve uyumaya başladı . Gece uyanınca da ilk iki üç gün asla meme vermedim yine aynı taktik kucağıma alıp mayıştırıp yerine yatırıp poposuna vurarak piş piş.. zaten üçüncü gece hiç uyanmadı . Emzirme olayını da uyurken yaptım uyanıkken asla tekrar meme vermedim önce uykuya dalmasını bekledim . Bu şekilde bir gün babası uyutuyor bir gün ben uyutuyorum . Memede iken resmen çocuk da uyumuyormuş ben de rezil halde idim eşim zaten salonda yatmayı kabullenmişti . Şimdi odasını bile ayırdım gece yatırıyoruz sabaha kadar uyanmıyor bir kez gece beslemesi için yanına giriyorum sadece .merhaba. meme benide zorluyor artık. memede uyutmayı nasıl bıraktırdınız?
meme olmazsa ayağımda sallamam gerekiyor.
ne güzel hızlı bir şekilde olmuş maşallah. bende odasını ayıralı 1 ay oldu. aslında benim bebeğim uykusu geldiğinde az emip heme dalıyor. tabi eb yatırmadan önce mama yapıp veriyorum. karnı tok olduğundan çok emmekte istemiyor dalıveriyor. aa bu ara akşam yatmadan mama vermedim. geceleri 3-4 uyanıyor ve çok uzun memede kalıyor. olmadı sizin taktiği deneyeyim önce mama sonra meme sonra yatak yapayım.Başlarda biraz zorluyor fakat inanın iki güne alışıyorlar . Ben size kendi sürecini anlatayım . Başlarda yani bu altı aylık olana kadar memede uyutmak iyiydi fakat altı aydan sonra artık büyümenin de etkisiyle saatlerce yanında yatıyordum dalmak bilmiyordu gece 10 defadan fazla uyanıyordu ve her defasında meme istiyordu en azından ağzında memeyle uyumayı istiyordu artık Yanyana yatmaya başladık . Dedim bu böyle olmayacak . Emzirme işini salonda tamamlayıp odaya geliyorum. Loş ışıkta alt almadan sonra kucağıma alıyorum severken gezinirken falan biraz ama bayaaa mayıştııryorum. Sonra yerine koyuyorum poposuna vurarak piş piş yapıyorum . Ağlarsa geri kucağıma alıp biraz daha mayıştırıp yine koyuyorum yine poposuna vurarak piş piş . Uyuyana kadar sürece sabırla devam ettim . Başlarda yani ilk üç gün çok tepki gösterdi ama o da alıştı hemen ve uyumaya başladı . Gece uyanınca da ilk iki üç gün asla meme vermedim yine aynı taktik kucağıma alıp mayıştırıp yerine yatırıp poposuna vurarak piş piş.. zaten üçüncü gece hiç uyanmadı . Emzirme olayını da uyurken yaptım uyanıkken asla tekrar meme vermedim önce uykuya dalmasını bekledim . Bu şekilde bir gün babası uyutuyor bir gün ben uyutuyorum . Memede iken resmen çocuk da uyumuyormuş ben de rezil halde idim eşim zaten salonda yatmayı kabullenmişti . Şimdi odasını bile ayırdım gece yatırıyoruz sabaha kadar uyanmıyor bir kez gece beslemesi için yanına giriyorum sadece .
Bizde de durum benzer.. odasını ayırdım başta çok güzeldi 1 2 defa uyanıyordu şimdi 1 1.5 saatte bir uyanıo gece beslenmesini ve sonrasında memeyi kesmek istiyorum deniyorum ama çok bağırıo tahammül edemiyorum yanına uzanıp meme veriyorum yine de zor dalıyor inanılmaz yorgun ve tükenmiş durumdayım.. diş filan mı acaba hiç anlamadımKızlar benimkinin uykulari berbat ötesi bir gecede 8 9 10 kere uyaniyor.. Artık kafayı yemek üzereyim yarım saate bir bazen 1 saat çok çok nadir 1 buçuk saati buluyor.. Ne yapacam ben böyle uyku yok.. Her defasında emziriyorum da omzumda uyutup koyuyorum
Gazida bazen çıkiyo bazen gazda değil.. 1 yaş oldu yeni gaz damlası başladım çok çaresizim bu kadar sık neden uyaniyor ne zaman bitecek bu süreç
Yedirip doyurup yatıyorum da sütüm mu çok gazlı bilmiyorum artık emzirmeyi bile kesmeyi düşünüyorum mama vermeyi denedim yok almıyor aklıma gelenler bunlar sizin naisl gece uykulaei