• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Kızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasın 😀 eşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti
Haklısın.net

Oğlunun muradıymış.
Senin muradın olmasın o? :işsiz:

Bana da Kv ne kaç aylık old sordu. Ne ne zaman doğacağını sordu. Ne hamilelikte yaşadığım sıkıntıları sordu… Sorduğu tek şey cinsiyeti belli mi ? Değil dedim. İns erkek olur dedi. Ben de ins kız olur dedim. İnadına dedim. :KK12: Cinsiyeti öğrendim. Haber veresim yok. Hatta elimden gelse anneme, eşime, kızıma da Kv ye demeyin diyeceğim :KK53:

Evladı kız-erkek diye ayıran bence biz değiliz. Kv ler. Ama kız anneleri değil. Erkek anneleri Kv ler. :işsiz:

Bir kızın var. Bi de oğlun olsun. Onu da tat. Başka bir söylem. Bu tarz bambaşka.

Belki önyargı olacak ama ins yanılırım. Bence bu Kv ler oğlumun oğlu, zürriyetimizin devamı içgüdüsüyle doğacak oğlanları da ayrı bi sahiplenme meylinde olabilir.

Gece gece pek pesimist bir yaklaşım oldu ama böyle hissediyorum.:eek:

Son düzenleme:
Kızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasın 😀 eşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti
Hahahahaha şaka gibi bu kadınlar ya. Ben tüp bebek ile hamile kaldım 2 düşükten sonra. Önce Kayın peder olacak adam eşime soysuzsun sen dedi çocuğumuz olmadığı için. Şimdi de kv hamile olduğumu biliyor iki de bir oğlan olur inşallah cinsiyet ne acaba vs vs sıkıştırıyordu. Bende sağlıklı olsun ne farkeder diyordum ama kız olmasını dilemiştim. Bizimki geçen kontrolde pipisini gösterdi şimdi de fetal dna ile netleşti erkek 😂
Canım kocam söylemiş tabii annesine
O da bilir kişi olduğu için ben rüyamda gördüm zaten erkekti adını da erkek adı koy falan diye konuşmuş. 😂 Allahım sana neeeeğ. Bir kere de şey dedi doğsun elinden alıcam kuran kurslarına yollayacam falan. Kendi çocuklarını götürseydin dedim bende 🫣😜 aklıma gelmedi aklıma gelse şey derdim çok istiyorsan bi tane daha doğur hahahznx

Haklısın.net

Oğlunun muradıymış.

Bana da Kv ne kaç aylık old sordu. Ne ne zaman doğacağını sordu. Ne hamilelikte yaşadığım sıkıntıları sordu… Sorduğu tek şey cinsiyeti belli mi ? Değil dedim. İns erkek olur dedi. Ben de ins kız olur dedim. İnadına dedim. :KK12: Cinsiyeti öğrendim. Haber veresim yok. Hatta elimden gelse anneme eşime kızıma da Kv ye demeyin diyeceğim :KK53:

Evladı kız-erkek diye ayıran bence biz değiliz. Kv ler. Ama kız anneleri değil. Erkek anneleri Kv ler. :işsiz:

Bir kızın var. Bi de oğlun olsun. Onu da tat. Başka bir söylem. Bu tarz bambaşka.

Belki önyargı olacak ama ins yanılırım. Bence bu Kv ler oğlumun oğlu, zürriyetimizin devamı içgüdüsüyle doğacak oğlanları da ayrı bi sahiplenme meylinde olabilir.

Üffff biz de mi böyle kv olcaz yaaaa nefret gerçekten.

Kimin ne doğurduğu kimseyi ilgilendirmez bu anne babada olsa cevabını almayada hazır olmalı eski insanlardan hangisi erkek istemiyorki bu anlayış gösterlvek bir konu değil benimde iki oğlum olduğu için suan herkes ama herkes kız haberi bekliyor ve bu beni çok sinir ediyor iyi niyetli bile olsa annenin elinde olmayan bişi için beklentiye giremez kimse ben isteyip dileyebilirim ama benim adıma kimse bunu dile getiremez bunları seni doldurmak için asla yazmadım sadece bundan sonra üzerinde baskın oluşturabilecek bişiyin şimdiden önünü kes diye vurguladım çünkü asla tahammülüm yok benim ilk oğlum oldu diye pipisini öpen ekran resmini yine pipisinşn resmini yapan zihniyetlere bunu güzellikle anlatamadım çünkü insanlar hep ister sende olmayan ne varsa neden yok der bırak keyfini çıkar gerekenide söyle şahsen ben benim doğurduğum sadece beni ilgilendirir diyorum ☺️

Ya güvendiğimiz bi restoranda yedik ama yanında tabağa yeşillik koymuşlardı. Benim için hiç yeşillik değdirmediğiniz bi tabak getirebilir misiniz dedim olur dediler 😀😀😀 öyle yedim o bile güzeldi 😀 bu beni bi süre götürür 😀

ayyyy özür mü dilesem afiyet olsun mu dedem bilemedim 😀 hem özür dileyim canını çektirdiğim için hem de afiyet olsun diyim kuzummm besmele çek ye 😀😀😀 bebişe şifa olsun hahah 😀
Ne özürü ya gece gece cok iyi geldi valla bahane arıyormuşum bende yemeye 😆😆

Haklısın.net

Oğlunun muradıymış.

Bana da Kv ne kaç aylık old sordu. Ne ne zaman doğacağını sordu. Ne hamilelikte yaşadığım sıkıntıları sordu… Sorduğu tek şey cinsiyeti belli mi ? Değil dedim. İns erkek olur dedi. Ben de ins kız olur dedim. İnadına dedim. :KK12: Cinsiyeti öğrendim. Haber veresim yok. Hatta elimden gelse anneme, eşime, kızıma da Kv ye demeyin diyeceğim :KK53:

Benim kv numune demekki bu da kız kız diye tutturmustu hatta bi ara onu oğluna soylicektin consiyeti babadan alıyorlar da siparis aliyorlar mi bilmiyorum dedim :ukala: hepsi ayrı bir cins demekki.

Kızlar bugün eşyaları ayıklıyordum heryeri paslanmış bir süzgeç parmağımı çizdi. Kanamadı yüzeysel minik bir çizik çok derin değil. Tetanoz aşısı yaptıralı 12 sene olmuş. Ben şimdi ne yapıcam 😱😱😱😱
Bi görünün bence 10 seneyi geçtiği için normalde bile vurabilirler tetanoz doğum sırasında bir iey olmasın diye
Valla hormonlar mı değil mi bilmiyorum ama söylenilen herşeye takılıyorum ben de, bi kızım var e bu da erkek olsun diyorlar. Ben kızımın bi kız kardeşi olsun isterim hep. Gerçi şu an sağlıklı olsun da gerisi önemsiz..

Back