• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Kızlar bugün eşyaları ayıklıyordum heryeri paslanmış bir süzgeç parmağımı çizdi. Kanamadı yüzeysel minik bir çizik çok derin değil. Tetanoz aşısı yaptıralı 12 sene olmuş. Ben şimdi ne yapıcam 😱😱😱😱

Degisir mi diye niye soruyorsun merak ettiğim için soruyorum erkek mi istiyorsunu? Bana da 12 haftalıkken doktor kıza benziyor demişti kendim de kız hissediyordum ve bebeğim kızmış 😊
Hayır tabiki birşeyler almak için ikinci kez de sordum kız mı diye hayır dedi doktorum sadece kemik yapısı benziyor dedi buda bizim tahmin metodumuz dedi o yüzden 14 ile 16 haftayı beklemek gerek dedi
Hayırlı olsun seninde sağlıkla gelsin inşallah 😊

Degisir mi diye niye soruyorsun merak ettiğim için soruyorum erkek mi istiyorsunu? Bana da 12 haftalıkken doktor kıza benziyor demişti kendim de kız hissediyordum ve bebeğim kızmış 😊

5A2B3CD6-C4A5-430D-869D-1F253E011DA7.jpeg

Hatta görüntü bu bebişimin tahminde bulanabilirmisiniz:)

Kızceler, oğlumuz oluyormuş 🩵👶🏼
Çok sevindim canım benim ❤️ 🥰 Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah 🥰
“Yıkılmadım ama ayakta da değilim”:KK75:

Dışarıdan da anlaşılıyor demek. :cry:
Bazı durumlar oldu ailevi. Kafam dolu. Kalbim kırgın. Normal ayarıma dönemedim. 🥺

Okuyorum ama tam kafamı da veremiyorum. Cinsiyet haberleri, hastalık haberleri. İyi kötü ahvali, sevinci paylaşmak istiyorum. Alıntılıyorum mesajları, ama yorum yapmaya halim yok.😣

Hakkınızı helal edin. Sizinle seviniyor, sizinle üzülüyorum ama sanırım bi süre daha bu low battery modunda gideceğim. Bana dua edin. Birbirimize dua edelim. Rabbim evlerimize huzur ve muhabbet versin. 🤲🏼
Evet canım anlaşılıyor anlaşılmaz mi hiç. Grubun neşesisin sen en başından beri. Buraya yazmaya başladığım ilk günden beri senin yazilarin hepimizin içini ferahlatiyor, gülümsetiyor.. Olmadığın o kadar belli oluyor ki. Bakıyorum bakıyorum belki yazarsın şöyle böyle diye ama yok yani halinde bir şey olduğu apaçık belli. Helal olsun hakkımız tabi ki canımcım. Dualarım seninle. İnşallah en kısa zamanda hanende huzuru bulursun. İçini daraltan ne varsa en kısa zamanda ferahlarsin inşallah. Seviyoruz seni unutma. ❤️
Eki Görüntüle 3541769

Cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz:)
İçime kız gibi doğdu hiç anlamam ama hissim o yönde hayırlısı olsun ❤️ 🥰
Ayy kızlar ben ilk defa bir şey hissettim yani bu kadar büyük bir tekme olamaz sanırım 🤣🤣🤣korktum bir an o neydi öyle anlam veremedim vallahi biri karnıma yumruk attı ben normalde hareketleri hissetmiyordum ama az önce ufaklıktan büyük bir darbe yedim 😂😂normal mi bu yaaa bu kadar sert olması çok şaşkınım 🙈
Maşallah canım benim. Valla geçen gece bende noluyor demiştim hiç güçlü bir şey hissetmeyi beklemiyordum 🤣🥰 iki gündür sesi çıkmıyordu. Bir saat önce arka arkaya iki tekme salladı benimki de sağlam 🤣🥰 maşallah kuzuna ya insan seviniyor bu hisse çok özlemişim 🥰❤️
Anladm teşekkür ederm bnde pamukluyu kullanayım o zaman. Zaten içinde bekletmem hiç.
Rica ederim ❤️ 🥰

Çok sevindim canım benim ❤️ 🥰 Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah 🥰

Evet canım anlaşılıyor anlaşılmaz mi hiç. Grubun neşesisin sen en başından beri. Buraya yazmaya başladığım ilk günden beri senin yazilarin hepimizin içini ferahlatiyor, gülümsetiyor.. Olmadığın o kadar belli oluyor ki. Bakıyorum bakıyorum belki yazarsın şöyle böyle diye ama yok yani halinde bir şey olduğu apaçık belli. Helal olsun hakkımız tabi ki canımcım. Dualarım seninle. İnşallah en kısa zamanda hanende huzuru bulursun. İçini daraltan ne varsa en kısa zamanda ferahlarsin inşallah. Seviyoruz seni unutma. ❤️

Maşallah canım benim. Valla geçen gece bende noluyor demiştim hiç güçlü bir şey hissetmeyi beklemiyordum 🤣🥰 iki gündür sesi çıkmıyordu. Bir saat önce arka arkaya iki tekme salladı benimki de sağlam 🤣🥰 maşallah kuzuna ya insan seviniyor bu hisse çok özlemişim 🥰❤️

Rica ederim ❤️ 🥰
Yaaa yerim o pıtırcıkları 😍😍maşallah bebişlerimize vallahi şimdiden böyleyseler sonrasını düşünemiyorum 😂😂 şuanki haftamla yeni hissetmek beni çok mutlu etti hep ne zaman ne zaman diye düşünüyordum sonunda beee😂😂❤️

Teşekkür ederim 🥰inşallah bakalım

Rica ederim ❤️ 🥰

Rica ederim ❤️ 🥰
Amin hepimize inşallah 💛

Yaaa yerim o pıtırcıkları 😍😍maşallah bebişlerimize vallahi şimdiden böyleyseler sonrasını düşünemiyorum 😂😂 şuanki haftamla yeni hissetmek beni çok mutlu etti hep ne zaman ne zaman diye düşünüyordum sonunda beee😂😂❤️
Hiç sorma inan bende bu kadar güçlü hissetmeyi beklemiyordum 🤣 öncekini 17. Haftada ufak ufak dokunuş minik yumruklar gibi hissedince bu da öyle olur diyodum ama bir anda karnımı delecek gibi gerip belli etti geçen. Bu akşam da tam tatlı yiyordum iki tane geçirdi resmen arka arkaya 🤣🤣😍 son zamanlara doğru ne yapar bu bebisler bilmiyorum 🤣🤣😍 insan çok mutlu oluyor gerçekten hissettikce ya 🥰😍

Hiç sorma inan bende bu kadar güçlü hissetmeyi beklemiyordum 🤣 öncekini 17. Haftada ufak ufak dokunuş minik yumruklar gibi hissedince bu da öyle olur diyodum ama bir anda karnımı delecek gibi gerip belli etti geçen. Bu akşam da tam tatlı yiyordum iki tane geçirdi resmen arka arkaya 🤣🤣😍 son zamanlara doğru ne yapar bu bebisler bilmiyorum 🤣🤣😍 insan çok mutlu oluyor gerçekten hissettikce ya 🥰😍
Devamı gelir mi acaba ya kendimde şuan onu düşünüyorum 😂😂seninki maşallah ard arda tepkisini gösteriyor 😂😂sen en iyisi kontrolde ye çikolatayı bol bol 😂😍 çok hareketli baksana maşallah kuzuya 🧿🫶🏻

Kızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasın 😀 eşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti

Belki normalde bu kadar üzerinde durmayacağız da insan su dönem de sinirleniyor çocuğuna hakaret edilmiş gibi geliyor, benim eşim de oğlumuz var kızımız olacak hissediyorum diyordu şükür gönlümüze göre oldu ikisine de kavuşmuş olduk rabbim sağlıcakla doğmayı nasip etsin, ben de bugün aynısını yaşadım, eşimin anneannesi aradı kendisi de despot Laz.lardan ağzı falan bozuktur erkek evlatci, sordu bende kız dedim eh iyi ya napalim oda lazım tabii diye kem kum yaptı böyle bı tuhaf konuştu bende isim var diye bahaneyle kapattım ne diyeceğimi de şaştım kayinvalidem de vardı sağolsun o annesinin huyunu biliyorsa şunun konuşma tarzına bak kendi kizlarini da sevmiyor ki kız torun sevse sevmesin benim torunlarimi da arayıp sormasın da diye baya kızdı yani bı bana tuhaf gelemdi tavrı, doğusu batısı k. Güneyi yok bu isin herkesin var bı delisi 😂😂 tilyam tilyam

İlk gebeliğim ama bebek hareketlerini nasıl hissettiğimi anlatıyorum. Önce bir şeyler yiyorum 5-10 dk sonra sırt üstü uzanıp karnıma dokunuyorum aşağı yukarı sağ sol. Benim ufaklık genelde sağ tarafa hafifçe vuruyor. Ultrasonlarda da hep zaten ya tekme atıyor ya eliyle keseyi ittiriyor. Bu yöntemi bir deneyin derim. 🐣 İyi geceler güzel anneler.

Kızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasın 😀 eşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti
Canım hiç takılma kim neye hasretlik cektiyse onu zikrediyorlar işte kimse bizi anlayamaz. Benim kv de 3 erkegi olduğu için karşıma geçip yalvardi Allaha nolur kız olsun diye ben kaldim öylece şaşkın şekilde. Sonra biseyler öruyordu kiz olirsa neler neler yaparim erkek olirsa bundan başka bisey de örmem dedi o zaman bende sinir olmuştum işte 🤣 dedim anne sağlıklı olsun diye dua et, buna da zahmet etme artik hersey parayla alınıyor ugrastigina degmez diye.
Sonuç erkek Suan battaniye hırka örüyor 🤣🤣

Belki normalde bu kadar üzerinde durmayacağız da insan su dönem de sinirleniyor çocuğuna hakaret edilmiş gibi geliyor, benim eşim de oğlumuz var kızımız olacak hissediyorum diyordu şükür gönlümüze göre oldu ikisine de kavuşmuş olduk rabbim sağlıcakla doğmayı nasip etsin, ben de bugün aynısını yaşadım, eşimin anneannesi aradı kendisi de despot Laz.lardan ağzı falan bozuktur erkek evlatci, sordu bende kız dedim eh iyi ya napalim oda lazım tabii diye kem kum yaptı böyle bı tuhaf konuştu bende isim var diye bahaneyle kapattım ne diyeceğimi de şaştım kayinvalidem de vardı sağolsun o annesinin huyunu biliyorsa şunun konuşma tarzına bak kendi kizlarini da sevmiyor ki kız torun sevse sevmesin benim torunlarimi da arayıp sormasın da diye baya kızdı yani bı bana tuhaf gelemdi tavrı, doğusu batısı k. Güneyi yok bu isin herkesin var bı delisi 😂😂 tilyam tilyam
Ayy bu yaşlılar hep ayni galiba🤣 eşimin anneannesi de cinsiyeti öğrendiği an hayırlı sağlıklı olsun demeden, kız olsaydı anneye yoldaş olurdu iyi olurdu ama üzülme dedi 😁😁😁😁😁😁 dedim ben niye üzüleyim benim icimden hiç o olsun bu olsun diye geçmedi sağlıklı olsun dedim hep, hem erkekler anneye daha düşkün olurmuş daha iyi dedim kapattım konuyu 😆 yaşlıdır ne diyim

Canım,
Biliyor musun en anlaştığın ailede bile yeri geliyor fikir ayrılıkları yaşıyorsun. Senin yetişme düzenin ve büyüdüğün ortam ayrı, eşinin ayrı. Eminim senin veya ailenin bazı davranış ya da söylemleri de eşine farklı geliyordur hatta yadırgıyordur. Empatiyle biraz yüreğini ferahlatabilirsin. Onlar öyle görmüş bu saatten sonra değiştiremezsin. O yüzden sana önerim hiç içselleştirme. Bazen ti'ye al hatta espriye vur kendine de tasa yüklememiş olursun. O bebiş dünyaya geldiğinde tüm aile etrafında pervane olacak ve çok sevilecek emin ol. 🥰🥰 Ben eşimin ailesini çok seviyorum ve harika anlaşıyorum çok şanslıyım ancak bazı zamanlar öyle bocalıyorum ki. Her ailenin dinamiği farklıdır ve emin ol her karı koca benzer şeylerle karşı karşıya kalıyor en mutlu en aşık çiftler bile (ben de bu sınıftayım aslında) onları o şekilde kabullen ve kalbini ferah tut. Sevgiler 💜

Ay yeni gördüm topiğin çiğköfte gurusu olarak EVET diyorum 😍 yanındaki yeşillik marul vs.leri sirkeli suda bekletmek kaydıyla.
Ya güvendiğimiz bi restoranda yedik ama yanında tabağa yeşillik koymuşlardı. Benim için hiç yeşillik değdirmediğiniz bi tabak getirebilir misiniz dedim olur dediler 😀😀😀 öyle yedim o bile güzeldi 😀 bu beni bi süre götürür 😀
Saat 23.57 şimdi gördüm ve benimde canım çekti sipariş verdim bu saatte 😁😁😁 3 dk sonra görsem sipariş de veremicektim tam vaktinde gördüm 🤣🤣
ayyyy özür mü dilesem afiyet olsun mu dedem bilemedim 😀 hem özür dileyim canını çektirdiğim için hem de afiyet olsun diyim kuzummm besmele çek ye 😀😀😀 bebişe şifa olsun hahah 😀

Benimde 12 haftalık kemik yapısı kıza benziyor dedi ama daha çok erken dedi sizce yanılma payı olur mu kemik yapısı doğru çıkıyor mu
Valla bilmiyorum ama 12 haftada tabiki yanılma payı olduğunu duyuyoruz kendini kaptırmamak lazım ben 15 hafta oldum pipi görmedik ama başka bişide göremedik her ikiside olabilir sonuçta baz nde 12 haftada söylenen değişmiyor cihazda çok farkediyor

Back