• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Hayırlı kandiller diliyorum herkese. Benide dualarınıza eklermisiniz? Çok fena bi hastalığa tutuldum boğazımı parçalıyolar sanki baş ağrısı burun tıkanıklığı ve akıntısıda eşlik ediyo ama mahvetti bni. Hiç böyle olmamıştım. Aile hekimine gittim ateşin yoksa ilaç veremem dedi 😪 çabuk iyileşirim inş
Çok geçmiş olsun canım 💐
Bu mübarek günde geçer gider hemen inşallah

Benim çıkmıyor minik göbüşlü Olcam sanırım

Karnımın görüntüsünü paylaşmayı çok isterim... Herkes doğum yakın mı diyor gözyaşım pıt🥲

Herkese hayırlı kandiller canım anneler 🤲 kac gündür yoktum üşenmedim 10 sayfa mesaj okudum hepsini tek tek Y YagmurrTanem hoş geldin ve çok geçmiş olsun İnşallah iyisindir 🙏

Benim göbüş de anlik böyle instagram da görmüştüm böyle bir fotograf çekilme teknigini denedim ve cok da hoşuma gitti🫠🫠 7 aylık gibiyim bende aynı. ic karın genişliği falan diyorlardı bende ondan hiç yok sanırım 🤣 biraz karanligin etkisiyle ve akşam olunca daha fazla şişmiş olmasi da var tabi

Eklentiler

• IMG_20250205_195450_077.webp
    IMG_20250205_195450_077.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 79
Birde ben pazartesi Asm de rutin kanları verdim. Epilepsi kontrollerim zamaninda kolestrolum oldugunu öğrenmiştim 7-8 yıl önce ama yasimdan dolayı birde cok da fazla yüksek olmadigindan ilaca gerek yok yediklerine dikkat et demişti sadece dahada uzerinde durulmadi.
Şimdi yine aynı şekilde çıktı kötü kolesterol iyi kolesterol ve kolesterol hepsi yüksek ama ilac başlama seviyesinde degil diyerek yine dikkat etmemi söyledi. Doğumda epilespsi geçmişi ile birlikte kolestrol de önüme engel olarak cikar mi

Herkese hayırlı kandiller canım anneler 🤲 kac gündür yoktum üşenmedim 10 sayfa mesaj okudum hepsini tek tek Y YagmurrTanem hoş geldin ve çok geçmiş olsun İnşallah iyisindir 🙏

Benim göbüş de anlik böyle instagram da görmüştüm böyle bir fotograf çekilme teknigini denedim ve cok da hoşuma gitti🫠🫠 7 aylık gibiyim bende aynı. ic karın genişliği falan diyorlardı bende ondan hiç yok sanırım 🤣 biraz karanligin etkisiyle ve akşam olunca daha fazla şişmiş olmasi da var tabi
Hayırlı kandiller canım. O kadar güzelsin ki maşallah sana da bebişine de 🥹 Bayıldım bu fotoğraf fikrine, göbüşüm biraz daha çıksın ben de çekmeliyim hemen 🩷

Hayırlı kandiller canım. O kadar güzelsin ki maşallah sana da bebişine de 🥹 Bayıldım bu fotoğraf fikrine, göbüşüm biraz daha çıksın ben de çekmeliyim hemen 🩷
Cek tabii cok güzel hatira olur 🫠♥️♥️♥️ teşekkürler benimde cok hosuma giden bi poz oldu eşimle de çekildik hos duruyor.

80.4le hamile kaldım. Sabah tartıldım. 83.9 kg.
19+4 itibariyle 3.5 kilo almışım.
Şimdilik iyi ama sonrasını hiç kestiremiyorum. :KK1:

Göbek konusunda benimle yarışabilecek var mı, şüpheliyim :eek: Şunu söyleyebilirim. Kızımda daha yayvan geniş bi karnım vardı. Bu oğlan old için mi bilmiyorum, resmen top gibi, daha yukarıda ve dışa doğru sivri bi karnım var.

Allahımmm! Benden iki tane @pepsi çıkıyor :olamaz:

Hepinize gıcık oluyorum. Beni şişko gösteriyorsunuz :KK12:
Yaaaa laydciğim bizim boyumuz kısa ondan öyleeeee 😀 hem bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım sonra olmazsa bi de diyet grubu kurarız 🤣

Çok güzel olmuş link var mı acaba instagrama pek giremiyorum böyle şeylerden mahrum kalıyorum hep 😊

Çok güzel olmuş fotoğraf, çok beğendim 😊 Karnın da çok tatliş, bebiş hemen kendini göstermiş 🙂

Nasıl yapıyoruz bu fotoğraf tekniğini?

Karnımın görüntüsünü paylaşmayı çok isterim... Herkes doğum yakın mı diyor gözyaşım pıt🥲
Oğlumdaki 7 aylık halimi şimdi kızımda 5 aylıkken basladım eğilip doğrulurken zorlanmaya 😅 hiç pijama gecelik almadım ya hava fln hastaneler nasıl olur ki odalar sıcak oluyo sanırım içi kısa kollu üstündeki sabahlık uzun kollu seklınde olabilir gibi geldi

Oğlumdaki 7 aylık halimi şimdi kızımda 5 aylıkken basladım eğilip doğrulurken zorlanmaya 😅 hiç pijama gecelik almadım ya hava fln hastaneler nasıl olur ki odalar sıcak oluyo sanırım içi kısa kollu üstündeki sabahlık uzun kollu seklınde olabilir gibi geldi
Bugün kızımın odasını, dolap kitaplığını falan düzenledim. Anam eğil kalk 1000 squat yapmış gibi yorgunum. :KK1:

Namazı oturduğum yerde kılıyorum haftalardır. Ama şimdi göbeğim büyüdüğü için secdeye giderken dizlerim, karnıma batıyor. Bir süredir bacaklarımı ayırıp birbirinden boşluk oluşturup öyle secdeye gidiyorum. :eek:

Merhaba herkese,
Ben de yıllardır kadınlar kulübüne üyeyim ama anneler sayfasına girmek de varmış kaderde 🥲
16+5 haftadayım İstanbul’dan Çorluya taşındık 3.doktoruma bugün gittim. Ya ben her kontrole giderken korkuyorum sürekli yeni bir şey duyuyorum. İlk gebe olmadan küçük milyonların var hemen çocuk yapmaya çalış olmayabilir sonra dendi (öyle diyen doktoru değiştirdim)Sonra ilk denemede gebe kaldım. Miyomlara alışmışken geçen ay doktor rahmimde amniyotik bant olduğunu söyledi. Bebek bu banta değerse uzuvlarda eksiklik falan olabilir dedi gebe olmadan fark edilebilirdi dedi. Fark etmediler kaç kere muayeneye gittim… bugün de başka daha deneyimli bir doktora gittik. Evet o amniyotik bant 20.haftada detaylı ultrasonda daha iyi görürüz dedi. Of çok moralim bozuldu ama yetmedi bi de benim presents rahim ağzına yakınmış. Doktor bişey demedi ama netten baktım berbat şeyler yazıyor galiba kafadan normal doğum ihtimalim kalmadı… sizden ricam bilginiz veya deneyiminiz varsa bilgi verebilir misiniz ? Bu arada hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun bebelerimiz sağlıklı olsun ya :(

Bunu İnstada görmüştüm ama hala denemeye fırsat olmadı ama seninki muhteşem olmuş bayıldım 😍🤗
Biraz daha göbüş çıktıktan sınra sanırım bende deneyeceğim çok güzel bir foto oluyor 😂

Merhaba herkese,
Ben de yıllardır kadınlar kulübüne üyeyim ama anneler sayfasına girmek de varmış kaderde 🥲
16+5 haftadayım İstanbul’dan Çorluya taşındık 3.doktoruma bugün gittim. Ya ben her kontrole giderken korkuyorum sürekli yeni bir şey duyuyorum. İlk gebe olmadan küçük milyonların var hemen çocuk yapmaya çalış olmayabilir sonra dendi (öyle diyen doktoru değiştirdim)Sonra ilk denemede gebe kaldım. Miyomlara alışmışken geçen ay doktor rahmimde amniyotik bant olduğunu söyledi. Bebek bu banta değerse uzuvlarda eksiklik falan olabilir dedi gebe olmadan fark edilebilirdi dedi. Fark etmediler kaç kere muayeneye gittim… bugün de başka daha deneyimli bir doktora gittik. Evet o amniyotik bant 20.haftada detaylı ultrasonda daha iyi görürüz dedi. Of çok moralim bozuldu ama yetmedi bi de benim presents rahim ağzına yakınmış. Doktor bişey demedi ama netten baktım berbat şeyler yazıyor galiba kafadan normal doğum ihtimalim kalmadı… sizden ricam bilginiz veya deneyiminiz varsa bilgi verebilir misiniz ? Bu arada hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun bebelerimiz sağlıklı olsun ya :(
Hoşgeldin 🥰
İns sağlıkla benegini kucağına alırsın 🤲🏼

Amniyotik bant terimini yeni duydum. Ama plasentası aşağıda olup yukarı çıkan çok kişi var. Hafta ilerledikçe göreceksin. İns seninki de çıkacak. Bence Dr lar su aşamada bu bilgiyi gereksiz verip hamileleri geriyorlar. :KK12:

Benim bir ay önce ragim ağzına yakındı. Yan tarafındaydı. Dün göbek deliği hizasında, ortadaydı. Bebek gibi eş de devamlı hareket halinde. Onu kafana takma ins 😉

Yaaaaa nasıl güzelsiniz 💐🥰

Kızlar ben hamileliğimin başından beri pek kabızlık yaşamadım iki gündür niyetliydim ben acaba pek su içmediğim için mi böyle oldu afedersiniz biraz zor çıkıyorum lavaboya 🤦🏻‍♀️ ve bende hemoroid de var sanırım Umutvari Umutvari sende de vardı bu durum hatta lady peacock lady peacock ve ben sana krem görsellerini atmıştık doktora soracaktın bir bilgin var mı acaba kullanılabilir mi hafif ağrım oluyor benim bilemedim doktor kontrolüm yok şimdilik en son gittiğimde bir ay sonra gel demişti bunun için de gitmek istemedim şimdilik

Back
X