Çok sağol canım, umut oldun bana. Şu yere sıfır montessori yatakları görüyorum trendyolda ahşaptan ben de onlardan alıp deneyeyim. Ben de doyduğundan emin değilim aslında, hiçbir şey yemiyor nerdeyse. İki kaşık alıp bırakıyor her şeyi. Ben de gece maması mı alsam diyordum kendi kendine. Şöyle bir güzel uyusalar kendileri de dinlenecekler aslında bizler de. İnşallah 2023’te bütün bebişler daha çok uyur ve çok sağlıklı olurlar.bizim beşiğimiz bu tahta beşiklerdendi küçüktü. o yüzden onda rahat edemiyordu. abimiz var bizim ikisine ranza yaptırdık. alt yatağı yerden direk yapıldı ayak falan yok , koruması var. çabuk alıştı diyebilirim. yatakta dört dönüyor. odasına da telsiz koydum ağladımı hemen duyuyorum. ama bu aralar bizimkide gece çok mızmızlanıyor. tam olarak uyanmıyor ama hep bir ağlama mızmızlanma sesi var. sanırım dönemsel. ben bir ara aç mı kalıyor dedim ama artık gece yatmadan önce 1 tabak mama yediriyorum. ama yinede 3-4 kere beni kaldırıyor. birde benim sıkıntım sabah 5 ten sonra. hep bir mızmızlanma sesi o yüzden onun yanına gidiyorum pışla falan uyuyor sonra yine aynı. sanırım dönemsel.
Amin canım inşallah hepimizin. Sağlıkla büyütelim minnoşları. Çok şükür geçekten, yorgunluktan ve bitkinlikten bazen unutuyoruz ama şükür sebebi miniklerimiz.Kıyamam.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşlarım.
Bizimki de bizimle aynı sofrada. Biz hep tuzsuz yediğimiz için hiç ayırmadık yemeğini. Beğenmezse yemedi, beğenirse yedi.
Biz 7. Ayda odasına yerleştirdik. Ben git gide bağımlı olmaya başlamıştım. Ağlama krizlerim bitmemişti. Kendim için istedim yani. Şükür iyi oldu. Bakıp bakıp ağlamalarım devam etse de arada… Bu sabah da çok duygusalım. İnstagramda bir kadının doğuma girişini gördüm. Saçlar süper, makyaj yapılıyor,göbeğinde nst’yi görünce fena oldum… Çok çok zor günlerdi… Geçen sene bu zamanlar…
Çok şükür bugünlerimize…