2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Rotavirus 2. ayda mı ilk dozunu olmuştunuz arada 2 ay olmuyor mu?

Ben özel alacağım asmde ki kabızlıkta yapıyor. Onların verdiklerini kullanmıyorum paraben içerdiği için. D vitamini ocean, demiri de bu markadan verebilir

Benim siyah denecek kadar koyu, eşimin açık kahve. Şimdi oğlumun koyu mavi. Değişir diye bekliyorum kv min elaydı belki ona döner.
2 yaşında değişeni bile duydum

Ay zaten doymuyor baskısıyla stresten azalıyor sütümüz. Bana da doymadığı için hemen uyanıyor diyorlardı. Benden gizli mamam vermişlerdi hatta. Ama değişmedi. Alakası yok.
Çişli bezi nasıl? Kilo alımı nasıl? Gerisi önemli değil.

Defalarca sütüm az yetmiyor ne yapayım diye sordum bu forumda. Çok şükür artık düşünmüyorum. Sık sık emziriyorum. İster 5 dk ister 2 saat sonra olsun ne zaman alırsa veriyorum. Böyle arttı.
Bir de Pregnacare breast-feeding kullanıyorum 1 aydır çok iyi geldi. Ekledim fotoğrafını.
Ekstra da etkisi oldu mu bilmiyorum, galactago kullanıyorum sabahları 1 ml suya katıyorum.

Bir de bebeğim yarım saat sonra uykusunda ağlayarak uyanınca koşarak gidiyor hemen hiç konuşmadan emziriyorum. Uykuya geri dalıyor.
Uyumadan önce çok emzirdiysem yine hiç konuşmadan hemen omzuma alıp piş piş yapıp hafif sağa sola sallayıp uykuya geri daldırıyorum. Eğer direkt beşiğinden alıp konuşursak uykudan çıkıyor. Böyle bir deneyebilirsiniz yapmıyorsanız

Eklentiler

• 49380052-2EF2-468B-A74A-F863E86ACC4A.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 29
Yeme icme bahane dedigin gibi bebek emerse artiyor artik iyice emin oldum. 1 kez bile emse gunde hemen farkediyor.

Yeme icme bahane dedigin gibi bebek emerse artiyor artik iyice emin oldum. 1 kez bile emse gunde hemen farkediyor.
Kesinlikle çok fark ediyor. Azaldığında da biraz daha emzirince toparlıyor hemen

2. Ayda bebeğim meme reddi yapmaya başlamıştı. Ben de ayakta emzirmeye başlayarak çözümü buldum. Şarkı söylüyor dans ediyordum anca öyle alıyordu. İlk haftalar mememi dudağına yakın tutup şarkının sonuna kadar beklediğim oluyordu. Zamanla direkt almaya başladı.
Şimdi hala gündüzleri ayakta emmek istiyor. Zor mu evet zor. Ama emdiği sürece benden iyisi yok

Emsin de ben de ters durmaya raziyim gercekten.

Hem mama hem emzirme gidiyorum annem 2 aya kalmaz memeni bırakır biberonla verdiğin için diyor bana
Korkmayın bir şey olmaz Büyük kızımda başta meme biberon gittik, 2 yıl emzirdim. Küçük kızımda da biberonla başladık mecburen, kan şekeri düşüktü. Şimdi birkaç saatliğine babasına veya babaannesine bıraktığımda yine biberon kullanıyorlar.
Bol bol kucaklayın, sık sık meme teklif edin. Ten tene temas edin.
Bir de korku ve stres bebek yetiştirirken kötüyü çağırıyor bence.

Yüzüstünden sırtüstüne döndükkk o kadar ani oldu ki şok olduk eşimle
Ay ne guzel benimki daha sirtustunden yuzustune donmuyo. Bikac kere dondu ama resmen istemeden dondu hani sanki yapabilirim ama yapmicm ne gerek var gibi asla istemiyo ztn yuzustu durmaktan nefret ediyo nedense 2 3 dk sonra ciglik

Benimkinin yuzustu donmeye fln meraki yok da en buyuk meraki oturmak. Devamli yatir tut elinden kalksin bayiliyo mekik ceksin:) yanina oturt kucagina oturt durur oyle yeter ki otursun

Aynı mekik çekmeye bayılıyor. Hatta ayağa kalkıcam diyor, kalkıyor
Ana karın üstü koy, kafayı bırakıyor durmayacağım diyepestil gibi yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…